reklama

Październik 2008

Hej dziewczynki.Postanowiłam powrócić :)
Egzamin mam juz za sobą,- jestem oficjalenie lekarzem !!!
przerwa od forum dobrze mi zrobila,przestałam sie panicznie bac poronien:)
Czuje juz pierwsze ruchy od tygodnia ,maksymalnie dziwne uczucie:)
W domu miałam kryzys z mezem nawet przez 3 tyg nie mieszklaismy razme,powoli mam nadzieje sie ulozy!
Za tydzien idę na usg 3d dostaniemy plytke z dzieciaczkiem,dowiemy sie plci i co najwazniejsze czy nei ma wad.
Ja wygladam juz jak babka na choince,gruba sie robie no:)

Witaj jak dobrze Cie widziec na forum :-D:-D:-D
Ja aktualnie mam kryzys z mezem,lub dopiero to jest przygotowanie do ostrego
kryzysu:crazy: czasem mam chec zostawienia go na zawsze i bycia samej:crazy:

Dobrze ze z dzidzia jest ok.Pisz do nas jak najczesciej I GRATULUJE
tytulu lekarza ( a jaki kierunek ??????)

reklama
Czarna 3 mam kciuki za pierwsza jazde :-)Pamietam jak ja sie stresowalam :-)
O ktorej masz ta jazde?

Ja oddalam mocz do badania i o 14,30 jest wynik do odbioru.Dzis mam troche do pozalatwiania
bo po 14 musze isc do sadu zaplacic mamie za sprawe sadowa,pozniej po wynik do szpitala
a po wyniku od razu do gina na 15,20 :-)
Jeszcze trzeba ogarnac mieszkanie odkrzyc musze a nie lubie tego hihihih

Czarna "szerokiej drogi i gumowych drzew"
Dorotka samych dobrych widomości u gina

Ja uciekam do łóżeczka. Znowu zaczynam sie czuć jak koń po westernie.
Trzymajcie sie kobietki!!!

mika79 witaj
Avialle witamy z powrotem i gratulacje
Czarna trzymam kciuki za jazde
dorota123456789 dzisiaj nasz dzień, ja musze poczekac do 15-16 z wizyta, ty masz wcześniej, ja bede wieczorem chyba bo dzwoniła babka ze sklepu ze przyszedł zamówiny staniczek, i cotygodniowe zakupy nas czekają
minisia widzisz wszystko dobrze

Ja siedze i czekam na swieże bułeczk, niema auta mamy więc pewnie pojechała po zakupy. Zaraz bede dzwonic do przychodni czy są juz dziś moje wynik na bruceloze. Jeszcze czeka mnie prasowanko w którym znów mam zaległości. od rana jestem podenerwowana, nie moge doczekac sie wizyty.

Ppatqa nio ja tez sie juz doczekac nie moge wychodze juz o 14 aby wsio zalatwic wiec czas do wizyty od 14 poleci mi szybko :-)No niby mam wczesniej ale on czasem ma godzinne opoznienie:rofl2: ale zazwyczaj ma to opoznienie o pozniejszych godzinach wiec moze wejde w marie rowno hihihi.Juz tak sie starsznie nie moge doczekac :-D.
Ppatqa ty pisz wieczorem co u gina nie trzymaj nas w niepewnosci do jutra :-D

Dzieki Dorotka. Moj M sie smieje ze gdyby nie te pare dni to nie wiedziałabym że jestem ciężarówka.

Ppatqa i Dorotka piszcie odrazu jak wrócicie co u dzidzi. Nie bede sie dzis zbytnio udzielać ale czytać to i owszem

dorota123456789 no my mielismy taki powazyny kryzsy tez juz chcielismy sie rozstac,teraz wcale nie czuje ze jest w porzadku ciagle niedomowienia i takie inne. Malo przyjemne szczegolnie jak sie oczekuje dziecka.Generalnie moj mąż niezbyt odpowiedzialmnie sie zachowuje.
A wy dziewczyny kiedy idziecie na połówkowe usg?

reklama
Anula, poleż sobie pod kocykiem i odpocznij. Jutro będzie lepiej.

Avialle wziełam sobie jednego dnia 3 apapy (1 co 4 godziny) na zbicie gorączki. Myślisz, że ona nie zaszkodzą??

A co do facxetów. To nasz zwiazek rozkwitł od momentu staranek o dzidzie. Przedtem czesto mijaliśmy się w drziwach z powodu rożnych godziny pracy i szkoły. Teraz spędzamy ze sobą wiecj czasu i jest super.Pamiętajcie, że każdy kryzys kiedys mija...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry