reklama

Październik 2008

reklama
agamir gratuluję SYNECZKA :-) Grono chłopczyków październikowych się powiększa. Czekamy na fotkę. A Tobie życzę lepszego samopoczucia.
mirabelka73 u nas też potworny upał, dlatego siedzę w domu i sprzątam;-)
Ja też właśnie wcinam koktajl z truskawek.:tak:

Dziekuje Dziewczyny Z Calego Serca I Czekam Na Wiadomosci Co U Was. :-) Siedze Teraz I Patrze Na Zdjecie Małego A On Mnie Kopie I Juz Wiem Kto Mnie Tak Kopie:-)

Dziekuje Dziewczyny Z Calego Serca I Czekam Na Wiadomosci Co U Was. :-) Siedze Teraz I Patrze Na Zdjecie Małego A On Mnie Kopie I Juz Wiem Kto Mnie Tak Kopie:-)

Czarna chyba do ciebie mam sie zwrocic, bo nie bardzo wiem co mam zrobic zeby mnie ktos "wpuscil" na watek zamkniety:confused::confused::confused::confused::confused:Takze bylabym bardzo wdzieczna za jakiekolwiek wskazowki.

Ja sie wlasnie dowiedzialam od pani w aptece ze absolutnie nie powinnam sie smarowac mascia laticort bo to sa jakies silne sterydy czy cos w tym sensie, wystraszylam sie ale mam nadzieje ze nie zaszkodzilam malenstwu...:-(

reklama
Agamir cudowne wieści!!!!!!!!!!GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!:-)czekam z niecierpliwościa na fotke maluszka!!!!!!!!!!!!zazdroszcze ci że widziałaś już tak wyraźnie maluszka!!!!!:-Dteż tak chce!
dorota te bóle to tak jak pisza dziewczyny są spowodowane rozciaganiem macicy to normalne ale uwarzaj zeby rozwarcie Ci się nie zrobiło ja tak mialam w drugiej ciaży ale odczuwałam te bóle jak leżałam i próbowałam sie przewrócić z boku na bok dosłownie nie mogłam oddzielić nóg tak rozrywał mnie ten ból ale z tego co piszesz ty masz łagodniejsze wiec mysle ze to tylko przygotowania do porodu który nastapi w Październiku!!!!!!POZDRAWIAM

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry