reklama

Październik 2008

Hej dziewczyny fajnie,ze milo spedzilyscie weekend:-)Moj byl pracowity,ale juz odpoczywam:rofl2:U nas pochmurno,wczoraj deszcz padal:wściekła/y:.No.ale w piatek do Polski,a tam podobno cieplutko:-).Zaraz przyjdzie do mnie kolezanka i pewnie na jakies zakupki sie wybierzemy:tak:Od razu lepiej jak mam do kogo wyjsc.a nie cale dnie sama siedzialam w domu:-(.
Dorotka nie martw sie tymi bolami,bo tez kiedys czytalam,ze to macica sie rozciaga:tak:Takze glowa do gory;-)

reklama
Dziewczynki dziekuje za rady :tak:

Wiecie co jak tak wczoraj mnie bolalo to ja sama zastanawialam sie wlasnie nad tymi
wiazadlami lub nad tym ze dzidzia moze mi tam siedzi i kopie i dlatego tak boli.
Bo wiecie co moja dzidzia od kilku dnia kopie mnie wlasnie tam bardzo nisko:rofl2:
czasem jak chce zobaczyc kopniaki to musze nawet majtki troche na dol dac bo inaczej nie zobacze.Nie wiem czy to dobrze ze dzidzia kopie tak na dole .Czasem sie jej zdazy kopnac wyrzej ale nawet nie siega do pepka nie wiem moze tak ma u mnie to byc.
Moze ktoras tez ma takie niskie kopniaczki ??????????

Wczoraj szukalam na necie i wlasnie znalazlam o tych wiazadlach.Wsio jest oki jak leze lub jestemw bezruchu ale np dzis mnie bolalo jak chodzilam ale chwile a wczoraj wlasnie momentami bolalo jak dzidzia byla ruchliwa .Dzis dzidzia odzywa sie do mnie co jakis czas wiec jest oki i narazie az tak nie boli wiec nie lece z tym do gina.
Oczywiscie jak mnie bardziej nie bedzie bolalo o co sie modle to w srode nastepna zagadam o to tego nowego gina i zobaczymy co mi powie .

Ja juz wypilam koktajlu z truskawek i dzidzi smakowalo bo po kopala troche:tak:.

Witajcie - uff ... upał niemiłosierny, ale siedzę w domku i się relaksuję.
Wstawiłam pranie z pościelą i leżę.
Rano byłam u ginekologa - wyniki dobre i ja też ok wyglądam.
To dobrze :-)
Za to :szok::szok::szok: moja waga ... matko huto prawie 6 kg na plus już.
No i jak tak dalej pójdzie, to ... :szok: trzeba będzie lodówkę dwrzwiami do ściany ustawić :-D:-D:-D
Ale co ja poradzę, że apetyt mam.
Co prawda w sobotę byłam na weselu i naprawdę nie żałowałam sobie.
Ale koniec trzeba przystopować.
Dziewczyny miłego popołudnia życzę Wam.

Dorotko cieszę się, że już lepiej i spokojniejsza jesteś.
Faktycznie to więzadła rozciągające się. Teraz macica bardzo szybko się rozrasta i stąd ból.
A ten koktajl to pychotka - ja pójdę później po jogurt i też zrobię ... a co ;-)

cześć dziewczyny
mika79 i mafa gratuluję córeczek :-)
Magdasfl i kasiek ja też miałam takie głupie myśli, tylko bardziej chodzi o płeć - jeśli będzie drugi chłopiec to czy będzie tak samo ważny jak Seba. Chociaż coś mi mówi coraz bardziej że niezależnie od płci będzie to najważniejsza istotka na świecie :tak:
motylek6 dobrze że przeprowadzka już za Wami, teraz odpoczywaj
dorota ja mam od około 10 dni takie rozciągające bóle i lekarz potwierdził że to te wiązadła i kopniaczki czuję nisko, mam problem z siedzeniem ostatnio bo dzidzia wtedy mocniej kopie i mam wrażenie że ją uciskam, więc siedzę "rozkraczona" :-D jak facet
magdziunia świetnie że wesele udane
U nas w cieniu 29 stopni, co będzie dalej, ale najgorsze że nie ma wiatru i jest potwornie duszno

Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. Wlasnie wrocilam z badan i usg i juz na 100% wiemy ze bedzaie chlopiec wazy juz pol kilo i widzialm go w kolorze na usg 4 d jest sliczny i widac go jaki bedzie. jestem szczesliwa jest zdrowy ladny i mimo ze ja czuje sie kiepsko on lkadnie rosnie

dzieki Magdziunia Za Gratulacje Maluszek Jest Sliczny Zobaczysz Jakie Fajnie Widac Maluszka. Wkleje Zdjecie Jak Wroci Maz Bo Sama Nie Wiem Jak. Maz Jak Zobaczyl I Uslyszal Ze Chlopak To Lzy Mu Stanely W Oczach

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry