Witam sie i ja w pochmurna srode
Witam nowe mamusie

PPATQA ja sie wychowalam w mieszkaniu 3 pokojowym ktore jest spoldzielcze ale mieszkanie jest na moja mame I jak mama sie wyprowadzila bo uciekalismy juz od mojego ojca to my sie wyprowadzilismy no i mama walczyla o to mieszkanie i w lutym wygrala Oczywiscie nie ma tak lekko bo trzeba mojemu ojcu zaplacic 56 tysiecy zloty i ojciec czeka na mieszkanie z urzedu i mama od lutego nie dostala zadnego papierku ze wyrok sie uprawomocnil i nic nie wiemy na czym stoimy
Tam nadal mieszka moj ojciec nie placi i go nie wyrzuca a my musimy sie przeprowadzac ,placic za wynajem i sie tulac co chwile gdzies indziej I idziemy sie dzis do sadu zapytac o co w tym wszystkim chodzi
Ciekawa jestem jakie jet to mieszkanie co idziemy na 12 ogladac i tak z mama sie zastanawiamy jak my damy rade finansowo bo zadnych oszczednosci nie mamay
A wprowadzajac sie do tego mieszkania potrzebujemy na juz 2000 zl
Tu gdzie teraz jestesmy trzeba rachunki uregulowac itp
W sierpniu my na wesele idziemy a nie mamy sie w co ubrac i nie wspomne o kasie dla mlodych No i wrzesien to kasa na OLIWKE
I normalnie worek z kasa by sie przydal ale skad go wziasc
Moj M od dzies kilka dni bedzie pracowal tu kolo nas I dzis niedawno wpadl na sekunde do domu zostawic torbe i polecial do pracy Ale musi sie wczesniej zwolnic bo kolo 16 jedziemy na ta szkole rodzenia
No i jutro jedzie tu kolo nas do pracy i tak kilka dnie bedzie fajnie wracal do domu.Przynajmniej bede go miala na oku