reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

No i mnie wywalalo!
Dzieki dziewczyny za podpowiedz POMOGLYSCIE MI
Mam czas do wrzesnia bo raczej narazie poczekam i wszystko poskladam aby sie nazbieralo tego troche i udalo sie podbic alimenty.
Witam nowa mamusie

reklama
Widze ze temat dzis ALIMENTY :tak:

MINISIA ciesze sie ze dziewczyny Ci pomogly i ze juz wiesz co masz robic ;-)

Mnie mozylo do spania juz o 21,30 a tu moja mam wrocila o tej porze i z nia sobie gadalam i teraz ide dopiero spac ;-)
Jutro idziemy z mama do sadu zapytac o sprawe mieszkania ktore mama wygrala w lutym a z sadu cisza na ten temat i mama nie dostala zadnych papierkow i idziemy zapytac co i jak I na 12 idziemy ogladac to mieszkanie Pozniej ja na M czekam i na 17 cwiczenia w szkole rodzenia:tak:
Juz sie nie moge doczekac Szykuje sie dzien pelen wrazem
DOBRANOC MAMUSKI

Cześć Mamuski z samego rana !!
Znowu piekna pogoda!! Tzn piekna, bo pochmurna i troche chlodniej :-) nie ma upalow :-) Pocwiczylam sobie z innymi mamuskami wczoraj w szkole rodzenia :-) a pozniej teoria ... jak to bedzie i co nas czeka..brrrr...

Witam,
właśnie trafiłam na to forum i chciała bym dołączyć do Waszego grona.

Jestem w 26 tc i termin mam na 27 października aczkolwiek lekarze przewidują wcześniejsze rozwiązanie z powodu skracającej się szyjki macicy. Muszę się oszczędzać, mało ruszać i brać tabletki. Po wczorajszej wizycie lekarz orzekł że nie muszę już plackiem leżeć w łóżku:)

Co do porodu to na mnie same fotografie w ksiażce robią ogromne wrażenie, aż słabo mi się robi...Stwierdziłam, ze nie będę sie tym na razie stresować i na spokojnie zajmę się tym na początku sierpnia;-)

Witam z samego ranca w pochmurną środę.

hej ja tez wczoraj nie mogłam wejść. A ja dzis spałam do 8.00 az sama sie dziwię, dzis jade do pracy zawieśc zwolnienie i na ploty.
Marma witaj
dorotko i ania jak wam fajnie u mnie szkoła rodzenia od 28 tyg, więc czekamy, a godzina głupia tylk na 13,
dorotko powodzenia z mieszkaniem, a o jakie mieszkanko chodzi
przez sąd

Witajcie
Wiadomość o Carri całkowicie mnie przybiła i wczoraj już nic nie pisałam. Zapalam światełko dla małego aniołka
[*]
Witam nowe mamusie i zachęcam do częstego udzielania się na forum.
ppatqa cieszę się że synio dobrze się miewa w brzuszku:tak: A wagą się nie martw bo często USG zaniża.Mojej koleżanki córka dzień przed porodem wg USG ważyła 3350 a urodziła się z wagą 3700;-)
Wczoraj była u mnie siostra ze swoją 4 miesięczną Julką-jak popatrzyłam na nią to już bym chciała żeby był październik:tak: Później wieczorem leżałam bo jakoś drętwo się czułam. Dzisiaj M o 4 miał wezwanie do pracy:szok: I tak pojechał do Warszawy a ja jeszcze spałam potem.Teraz wcinam śniadanko i nadrabiam zaległości w BB.:-)
Miłego dzionka.

reklama
Witam,
właśnie trafiłam na to forum i chciała bym dołączyć do Waszego grona.

Jestem w 26 tc i termin mam na 27 października aczkolwiek lekarze przewidują wcześniejsze rozwiązanie z powodu skracającej się szyjki macicy. Muszę się oszczędzać, mało ruszać i brać tabletki. Po wczorajszej wizycie lekarz orzekł że nie muszę już plackiem leżeć w łóżku:)

Witamy , witamy:)

wiecie co zajrzalam na marcowy zobaczyć co u mirosławy, a tam nie najlepiej

Rozmawiałam z nią wczoraj na gg i jest przybita. Trzymam za nią kciuki.

Do góry