reklama

Październik 2008

minisia powodzenia na wizycie,
U mnie juz dobrze, wziełam nospe,poleżałam, mały pobrykał i spokój. Co do wątku to jestem za, i tak moj numer jest dstepny, jest na pieczące, w izbie.

reklama
Czesc Kochane!!!!!
Ppatqa Gratuluje Studnioweczki!!!!!!!!!!!!!!!
Madzia, Minisia, trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!
Co do watku z nr-ami, tez jestem ZA!!!!!
Ja tez mam jeden szpital w miescie (przy tej samej ulicy, co mieszkam-spacerkiem 3min. :-D). Jestem zadowolona z przebiegu pierwszego porodu i bez obaw ide tam jeszcze raz.
Dzis w nocy nie moglam spac. Przebudzilam sie po 3 i tak lezalam i myslalam az do 5....:dry: Myslami juz jestem w domu, przy M. :-p Trzymajcie sie cieplo!!!!!

Jeszcze na chwilke wpadlam bo zaraz sie szykuje.U mnie tez jeden szpital:-( i rozne opinie ale ja rodzilam tam juz dwojke i nie jest tak zle a teraz moim prowadzacym jest ordynator poloznictwa wiec powinnam miec dobra opieka tym bardziej ze takie chodza plotki iz dba o swoje pacjentki:tak:
ppatga GRATULUJE STUDNIOWECZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gosiu jeszcze trzy dni!!!!!!!!!! SUPER!!!!!!!!!!!!!!!
A ja dzis bylam w Urzedzie i dowiedzialam sie ze nie przysluguje mi rodzinne na nast.rok:-( ale pani mnie pocieszyla i powiedziala ze jak sie mala urodzi mam przyjsc i wtedy dostane napewno bo dojdzie kolejny czlonek rodziny a dochody sie nie zmienia i tym samym dostane 2000 tys.becikowego i dodatek dla Wiki za to ze rozpoczela nauke w szkole no i co miesiac rodzinne i teraz sie ciesze bo zawsze jakas dodatkowa kasa ktorej by bylo szkoda nie otrzymywac:tak:
Wiec czekam z podwyzszeniem alimentow do porodu zeby mi nie przepadla ta kasa.

PPataqa i ja gratuluję studniówki:tak:

Ja dziś pobiegałam sobie trochę po mieście ale w sumie żadnych zakupów nie zrobiłam.
Gotuje sobie bobik na obiadek i czekam na wieści z usg:)

PPATQA gratuluje :tak:
MINISIA to fajnie ze zalatwilas cos w tym urzedzie;-)
Ciekawe jak tam MADZIA po usg
I MINISIA zaniedlugo ma wizyte:tak: 3 mam kciuki

Ja widzialam to mieszkanie i jestesmy zdecydowani mieskznie super , w centrum mojego miasta ale jest tam bardzo cicho i ladnie :tak:
Z tym domem jednak nie wypalilo wiec teraz trzeba dzwonic do naszego wlasciciela czy odda na kaucje bo wtedy juz jakis pieniadz bedziemy mieli:tak:
Mnie ta kasa przeraza bo przeprowadzac sie chcemy a nie ma kasy :wściekła/y:

M juz wrocil z pracy i zaraz sie zbieramy do szkoly :-D

Aha moja mala dzis jest bardzo malo aktywna mam nadzieje ze jej wieczorem sie poprawi bo to co jest dzis to nie jest do niej podobne :-(
Troche ruchow dzis czuje ale to nie podobne do mojej ruchliwej OLIWKI :-(

Dziewczyny czekamy na dobre wieści od lekarza,
ppatqa gratuluje studniówki,
minisia, sumasumarum wieści z urzędu dobre,
dorotka zadowolona z mieszkanka, więc jakiś pozytyw, a o kase nie ma się co martwić na zapas,
gosia już tylko 3 dni do wyjazdu, emocje Cię zżerają,

A ja po obiadku pospałam trochę, a teraz musiałam zwiększyć poziom cukru w organizmie, zjadłam dwa słodkie rogale, a potem się dziwię skąd te kilogramy na wadze :-D.

Witajcie odzywam się tutaj - wszystko w porzadku po usg.
Zaraz napiszę na odpowiednim wątku :-D

Trzymam kciuki za Minisię.

Dorotko - uda się z mieszkankiem.
Udanej wizytki na zajęciach z oddychania w SR.

reklama
Co do słodkości to ja sobie opiekam chlebek w piekarniku zeby zjeść z powidłami śliwkowymi yhmmmm i już się doczekać nie mogę kiedy chlebuś się zarumieni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry