Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Gdyby to jakis facet przeczytal, albo jakas nie ciezarna to pomyslalaby ze to klub obzartuchow

Ja dzis tez wszamalam pizze, bylam z zocha i bratanica na malych wojazach i zeby szybko glodomory sie najadly zostalo tylko takie wyjscie. Mam straszna ochote na lazanki ale juz troszke za pozno na zakupy, nie chce mi sie d..y podniesc
To jak....SMACZNEGO mamusie zebym nie byla sama
I to przed samym wyjazdem, jak tyle drogi przede mna na siedzaco!!!!!!!!!!!!!!A ja sie dolaczam:
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny, mam problem i wiem, ze na ogolnym szybciej odpowiecie. Meczy mnie od wczoraj hemoroid. Normalnie sie zatatwiam, a tu TO!!!!!!!!! Macie jakies metody? Mnie bardziej piecze, niz boli... Buuuuu!!!!!!I to przed samym wyjazdem, jak tyle drogi przede mna na siedzaco!!!!!!!!!!!!!!
A ja dzisiaj mlode ziemniaczki, sadzone i mizeriamniam....
Gadalam dzis z ojcem synka i mysle ze jesli nadal bedzie sie tak staralto dobrze bedziebylo calkiem milo, nie poklocilismy sie i nawet smutno mi bylo jak poszedl
to chyba dobry znak. on by bardzo chcial...
a z babcia to ja tez mam problem, i z dziadkiem tez. oni nie wiedza kto jest ojcem tego dziecka i boje im sie powiedziec ze ojciec pochodzi z Afrykiwiadomo jak to starsi ludzie...boja sie i wogole rasisci chyba...eh...nie wiem jak to zrobic zeby zawalu nie dostali przeze mnie bo sobie nie daruje...