reklama

Październik 2008

reklama
Jadłam ostatnio i ... chyba jutro też zrobię.
W niedzielę byłam u rodziców i przywiozłam sobie.
O tak jutro kotleciki mielone, kartofelki młode z koperkiem, mizeria i fasolka.
Mam jeszcze ochotę na zsiadłe mleko do tego - jak nic.
Apetyt dopisuje i d... rośnie :baffled::szok::-D

A ja mialam dzis na obiadek ziemniaczki puree z kielbaska i koperkiem do tego jajeczko sadzone i maslaneczka mniam mniam.Jutro planuje gulasz i kasze-ostatnio moglabym ja jesc tonami a przed ciaza nienawidzilam!!!!!!
a chodzi za mna pizza!!!!!!!!!!a co do kebaba to jak jadlam czesta tak odkad jestem w ciazy nie moge patrzec na niego!!!!bleeeeeee

Witam!!!!:-):-):-)
Tak was wlasnie czytam i smieje sie w glos:-D:-D:-D:-DGdyby to jakis facet przeczytal, albo jakas nie ciezarna to pomyslalaby ze to klub obzartuchow:-D:-D:-D Ja dzis tez wszamalam pizze, bylam z zocha i bratanica na malych wojazach i zeby szybko glodomory sie najadly zostalo tylko takie wyjscie. Mam straszna ochote na lazanki ale juz troszke za pozno na zakupy, nie chce mi sie d..y podniesc:-D To jak....SMACZNEGO mamusie zebym nie byla sama:)

A ja sie dolaczam:
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny, mam problem i wiem, ze na ogolnym szybciej odpowiecie. Meczy mnie od wczoraj hemoroid. Normalnie sie zatatwiam, a tu TO!!!!!!!!! Macie jakies metody? Mnie bardziej piecze, niz boli... Buuuuu!!!!!!:baffled: I to przed samym wyjazdem, jak tyle drogi przede mna na siedzaco!!!!!!!!!!!!!!

A ja dzisiaj mlode ziemniaczki, sadzone i mizeria:)mniam....
Gadalam dzis z ojcem synka i mysle ze jesli nadal bedzie sie tak staralto dobrze bedzie:)bylo calkiem milo, nie poklocilismy sie i nawet smutno mi bylo jak poszedl:)to chyba dobry znak. on by bardzo chcial...
a z babcia to ja tez mam problem, i z dziadkiem tez. oni nie wiedza kto jest ojcem tego dziecka i boje im sie powiedziec ze ojciec pochodzi z Afryki:(wiadomo jak to starsi ludzie...boja sie i wogole rasisci chyba...eh...nie wiem jak to zrobic zeby zawalu nie dostali przeze mnie bo sobie nie daruje...

A ja sie dolaczam:
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny, mam problem i wiem, ze na ogolnym szybciej odpowiecie. Meczy mnie od wczoraj hemoroid. Normalnie sie zatatwiam, a tu TO!!!!!!!!! Macie jakies metody? Mnie bardziej piecze, niz boli... Buuuuu!!!!!!:baffled: I to przed samym wyjazdem, jak tyle drogi przede mna na siedzaco!!!!!!!!!!!!!!

Nigdy nie miałam więc Ci nie pomogę ale tulę mocno.

A ja dzisiaj mlode ziemniaczki, sadzone i mizeria:)mniam....
Gadalam dzis z ojcem synka i mysle ze jesli nadal bedzie sie tak staralto dobrze bedzie:)bylo calkiem milo, nie poklocilismy sie i nawet smutno mi bylo jak poszedl:)to chyba dobry znak. on by bardzo chcial...
a z babcia to ja tez mam problem, i z dziadkiem tez. oni nie wiedza kto jest ojcem tego dziecka i boje im sie powiedziec ze ojciec pochodzi z Afryki:(wiadomo jak to starsi ludzie...boja sie i wogole rasisci chyba...eh...nie wiem jak to zrobic zeby zawalu nie dostali przeze mnie bo sobie nie daruje...

Chyba nie będzie tak źle?? Trzymam kciuki;-) Zobaczą słodkiego czekoladowego wnusia i pokochają z całego serca:tak:

No cóż. Ja wypiłam szkalnkę mleka i się zapchałam. Na deser jabłuszko i jakoś chęci mi przeszły na różne smakołyki. Ale temu budyniowi nie odpuszczę jutro;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry