reklama

Październik 2008

To Twoje życie i Ty je sobie układasz jak chcesz...oni mogą sobie myśleć co chcą. Maleństwo jest w brzuszku i zdrowo się rozwija a to najważniejsze.

reklama
Przejrzałam naszą listę mamusiek październikowych i widzę, ze połowę mamusiek nie znam więc pewnie rzadko się udzielają. Może czas trochę przeżedzić liste??
Firstmama jest w szpitalu więc zrozumiałe, ze rzadko z nami klika.
Martynka 1987 przygotowuje się do śłubu ale widziałam, że udzielała się na innych wątkach BB. Do nas nie zajrzała:(
Luna25?
Trina79?
Mika79?
Modliszka?
Lilunia83?
Agaauk?
Mamajuniora?

A moze się udzielają tylko ja nie zapamiętałam??

Kaka jak uwazasz jesli sie nie odzywaja to oki bo potem jak bedziemy sie rozdwajac to bedziemy jasniej widzialy na kogo jeszcze czekac.Tak mysle.
A co z watkiem telefonicznym?czekamy na czarna????? no a co u niej??? Kaka wiesz cos?

Blond dokładnie to Twoje życie i masz prawo je sobie ułożyć po swojemu.
A czy kolor skóry jest tak istotny - ja nie jestem rasistka, ale starsze pokolenie inaczej reaguje.
Pamiaętam jak do mojej mamy do przedszkola chodził malutki muszynek - Filipek był prześliczny.
Miał takie kręcone włoski i ciemne oczka - po prostu cudo.
Niestety dzieci niektóre nie chciały się bawić z nim - móiły bo Ty murzyn jesteś.
Dosłownie rozszarpałabym rodziców tych dzieci, bo one same tego nie wymyśliły.
Ech ludzie czasem mają swoje za uszami.

Najważniejsze jest to, że się kochacie i razem chcecie wychowywać maluszka.
Głowa do góry bedzie dobrze.

Ja nie chciałabym nikogo urazić. tylko po co nam taka długa lista. Co do kolejnego wątku zamkniętego to jak masz ochotę to napisz do moderatorki;-):-):-D

dziekuje za mile slowa :) chyba najpierw im powiem ze tatus nie jest polakiem, a po jakims czasie ze z Afryki...moze mniej zaboli:/a co do tych dzieci w przedszkolu to ja juz sie obawiam przez co moje dziecko bedzie musialo przechodzic przez taka glupote rodzicow...albo wysle do przedszkola integracyjnego...mam takie kolo siebie, tylko pewnie drogie ....jakos to sie ulozy mam nadzieje:)

Sporo tych mamusiek co się nieudzielają.
Ale może się jeszcze odezwą ... chyba, że przeniosły się na wątki wcześniejsze.

Co do wątku telefonicznego, to dobrze by było go zamknąć - wiecie tak dla pewności.

reklama
Tak wlasnie mysle:)tylko jakos mi sie odwleka ten termin ich uprzedzania:)zyja w slodkiej nieswiadomosci...boje sie ze beda miec zal do mnie, to tacy idealisci troche. nigdy by pewnie nie pomysleli ze ich wnuczka bedzie miec dziecko z murzynem... i to bez slubu przy okazji...:/

Nieprzejmuj sie ja miałam to samo, przechodziłam przez to i nietylko moja babcia jest idealistką, ale i rodzice a teraz juz się pogodzili z ta myślą i się cieszą a dodam, że nieakceptowali Mariusza ze powinnam być z kimś innym a teraz jest wszystko oki, coż nic niezrobią, stało się. My tez jestesmy bez ślubu i ile ja się nasłucham jaka ze mnie grzesznica jaki wstyd bo z katolickiej rodziny a tu dziecko przed ślubem. Wszystko się juz ułozyło i przełkneli tą sytuacje i się chwala ze dziadkami zostaną. U Ciebie też się ułozy i tez zazdroszcze Ci takiej dzidzi, kocham u nich włoski mają takie świetne:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry