reklama

Październik 2008

Ja dopiero teraz zauwazylam ze zostalo mi tylko 100 dni:-) Mam nadzieje ze szybciutko mina bo juz nie wyrabiam. Ja spie z ogromna poduszka miedzy nogami wtedy jest mi najwygodniej, gdyby bylo lozko z wycieta dziura na brzuc pewnie bym zakupila i dalej spala na brzuchu bo wtedy mi jest najwygodniej:tak:
Gosiu ja niestety nie wiem co i jak z hemoroidami bo na szczescie nie mialam i nie mam, pojdz moze do apteki tam panie powinny ci doradzic jakies kremy, moja mam uzywala chyba kremu majerankowego ale nie jestem pewna.
Blond_20 juz widze takie male ciokoladowe malenstwo-sama slodycz!!!!!Napewno wszyscy od razu je pokocaja, bo tak naprawde juz nie bedzie innego wyjscia, poza tym istnieje male prawdopodobienstwo ze malenstwo bedzie mialo taki sam kolor skory jak Ty...Ale ja rowniez jestem za pomyslem abys pokazala wasze wspolne zdjecie, wtedy dowiedza sie co i jak, a ojca dziecka nie narazisz na jakies przykre komentarze w razie czego.

reklama
A co to hemorojdów to ja ich niemam, ale zawsze miałam problemy z zaparciami nawet przed ciążą i mi pękała śluzówka:-(byłąm u lekarza i kazał mi sie dobrze odrzywiać, teraz problem się powiększa:-(dziś byłam w kibelku i patrze a tu krew, serce mi staneło w gardle ze coś z dzidzią ale naszczeście nie:tak:znowu śluzówka

dziekuje za mile slowa :) chyba najpierw im powiem ze tatus nie jest polakiem, a po jakims czasie ze z Afryki...moze mniej zaboli:/a co do tych dzieci w przedszkolu to ja juz sie obawiam przez co moje dziecko bedzie musialo przechodzic przez taka glupote rodzicow...albo wysle do przedszkola integracyjnego...mam takie kolo siebie, tylko pewnie drogie ....jakos to sie ulozy mam nadzieje:)

Trzymam kciuki:)

Ja dopiero teraz zauwazylam ze zostalo mi tylko 100 dni:-) Mam nadzieje ze szybciutko mina bo juz nie wyrabiam. Ja spie z ogromna poduszka miedzy nogami wtedy jest mi najwygodniej, gdyby bylo lozko z wycieta dziura na brzuc pewnie bym zakupila i dalej spala na brzuchu bo wtedy mi jest najwygodniej:tak:
Gosiu ja niestety nie wiem co i jak z hemoroidami bo na szczescie nie mialam i nie mam, pojdz moze do apteki tam panie powinny ci doradzic jakies kremy, moja mam uzywala chyba kremu majerankowego ale nie jestem pewna.
Blond_20 juz widze takie male ciokoladowe malenstwo-sama slodycz!!!!!Napewno wszyscy od razu je pokocaja, bo tak naprawde juz nie bedzie innego wyjscia, poza tym istnieje male prawdopodobienstwo ze malenstwo bedzie mialo taki sam kolor skory jak Ty...Ale ja rowniez jestem za pomyslem abys pokazala wasze wspolne zdjecie, wtedy dowiedza sie co i jak, a ojca dziecka nie narazisz na jakies przykre komentarze w razie czego.

Gratuluję studniówki. A fragment o łużku z dziurą na brzuch był extra;-)

Aga takie czekoladowe Maleństwo będzie przesłodkie;-) Nie będzie musiało chodzić na solarium;-)

Moja mama tez byla na poczatku troche zaskoczona ale teraz juz sie doczekac nie moze:tak:i jak widzi male mulatki to sie prawie rozkleja:tak:a dziadki wydaje mi sie ze po jakims czasie im przejdzie zlosc i tez sie zakochaja w tej malej czekoladce:)ja juz dawno sie zakochalam:)a jak na usg 3d zobaczylam te namietne usta i szeroki nosek to juz bylo po mnie:-D

Blond wiem, że nie da się uniknąć głupich komentarzy ... ech dlaczego tak ludzie reagują na kogoś, kto jest inny od nich samych.
Dla mnie to dziwne ... przecież liczy się człowiek, jego serce, mądrość a nie kolor skóry!!!!!
Jednak tak myślących osób jak ja test garstka :-(

Mam nadzieję, że wszystko ułoży się pomyślnie.

blond20 a ja tam myślę, że nie będzie źle, mieszkasz w dużym mieście, a nie na prowincji, gdzie panuje ciemnogród i łatwiej będzie zaakceptować inność. :tak:

Magda gratuluje studniówki !!

Jak ten czas szybciutko leci.
U mnie najtrudniej było do końca 3 miesiąca a potem do połówki, a teraz już z górki na pazurki :-D.

Jestem za pomysłem łóżka z dziurką na brzuch!!! Może znalazłoby się na allegro? :cool2:

blond20 a ja tam myślę, że nie będzie źle, mieszkasz w dużym mieście, a nie na prowincji, gdzie panuje ciemnogród i łatwiej będzie zaakceptować inność. :tak:

Jestem za pomysłem łóżka z dziurką na brzuch!!! Może znalazłoby się na allegro? :cool2:

Wanilia ma rację.

Spróbuj poszukać w uzywanych meblach. Po stronie mojego M jest wyleżała dziura w sofie...moze zamienimy się na połówki;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry