• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Hej dziewczyny!!Kolejny dzień mija, kurcze, ten czas leci jak szalony!! do tej pory ciagle mi sie wydawalo, ze jeszcze tyyyyle czasu, ze cale wkacje przede mna, a pozniej jeszcze wrzesien i prawie caly pazdziernik, a tymczasem juz jest polowa lipca, zaraz bedzie sierpien i po wakacjach ... Dorotka - napisz koniecznie kolejne wrazenia ze SR !! ja wczoraj mialam dopiero drugie spotkanie, ale musze przyznac ze ciekawe te zajecia, choc wielkim optymizmem nie napawaja ;-)

reklama
Minisia, dzieki Kochana!!!!! jak juz bede u swojej ginki, a mi nie minie, to poprosze ja o cos na recepte :tak:
Ja tez sie zapisuje na liste z lozkiem z dziura. Mnie Maluch kopie jak sie za bardzo na brzuchu poloze :-D Tez jestem ciekawa, jak poszlo Dorotce... Troszke polezakowalam, jak Jula spala. Rozmawialam z M., ktory jak ja siedzi na szpilkach, a to przeciez tylko 3 dni :-D (I w koncu zaloze nozke w nocy:-p:-D) Ide z Mala jeszcze na podworko, zeby potem lepiej spala :-D:-p

A na lipcowych maja dzis temat.Jakas laska podala sie za mame blizniat potem sie wycofala a ktoras z lipcowek ja przeskanowala i znalazla jej anoas na erotycznych oglaszeniach!!! i na innym forum ze jest mama blizniat ale tam trwala w tym co wymyslila jednak jakas laska tam ja rozszyfrowalan no i kobitke rowniez jest na fotce.pl jak samotna i bezdzietna !!!!!!!!!ale zryta laska!!!!!!!! jakas CISOWIANKA jak chcecie na lipcowkach maja linki z jej danymi gdzie ta lalunia sobie zarty stroila!!!

Jejku .... ale szopki.
Ja siedzę na gronie i kiedyś na wrześniówkach też była taka akcja.
Dziewczyna ponoć była w ciąży, później urodziła w 26tc i ponoć ona zmarła, obiło się o szpital w Giżycku.
Szopka nie z tej ziemi.
Na szczęście po ID rozszyfrowali dziewczynę i otarło się o policję.
Dalej to już nie wiem, jak się skończyło, bo za bardzo denerwujące to wszystko było.
Ludzie to czasem mają dziwne pomysły.
Dlatego postulowałam o watek zamknięty dla naszych kontaktów.
Nigdy nie wiadomo kto trafi przypadkiem.
Wiecie o co mi chodzi.

Oj łóżko z dziurą na brzuch - nobla dla tego co to zaprojektuje :tak::tak::tak:

Jeśli chodzi o tą poduszkę dla kobiet w ciąży, to wydaję mi się pomocna. Ja od pewnego czasu korzystam z wałka z kanapy i kładę go pod jedno kolano albo koła brzucha żeby się nie przekulnąć. Z kolei jak karmiłam Martynkę, to musiałam sobie podłożyć poduszki pod łokcie, bo mi czasem ręcę cierpły od trzymania i wtedy taki rogalik też by był ok.

Fasolka, bobik, pizza, kebab aż ślinka cieknie ;-)

Gosiu ja miałam podobny problem w poprzedniej ciąży. Lekarz zapisał mi cylko coś tam, ale moja teściowa farmaceutka stwierdziła, że to chemia i nie da mi się truć :baffled: i poleciła homeopatyczny Avenoc i pomogło.

U mnie na studiach dziewczyna miała śniadą córeczkę - Jagienkę. Myslę Blond_20, że warto porozmawiać wcześniej z rodziną. Poród, to stres, po co Ci dodatkowe obciążenie - a dla nich szok. Lepiej ich przygotować.

Ewela to miło, że z babcią i resztą rodziny już lepiej. Zobaczysz, że jeszcze będą sobie dzidzię z rąk wyrywać ;-)

Co do zdjęć i fimów z porodu, to gwarantuję, że z lusterkiem nikt nie będzię Wam kazał rodzić i podglądać co tam się dzieje ;-). To są takie emocję, że nie ma czasu się zastanawiać jak to wygląda :-D. Chociaż zgadzam się, że ja też zaczynam się zastanawiać czy to lepiej rodzić drugie dziecko, gdy wiadomo co i jak, czy lepiej było nic nie wiedzieć :baffled:. Zaczynam się też martwić co, to będzię jak dziecko będzię duże. Martynka miała ważyć 4200:szok:, na szczęście wyszło 3890 :-D, ale 6 szwów miałam. Wszystko ładnie się zagoiło więc jak najbardziej wspomnienia pozytywne.

Co do wątku z numerami telefonu, ja osobiście wolałabym przesyłać na priva.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry