reklama

Październik 2008

Ala na bank bedzie dobrze. Ja juz jesempo wszystkich badaniach i po usg. Bałam sie okropnie ale jak na razie wszystko oki. Tylko te nudnosci sa okropniaste

reklama
Pewnie ze przesun wizyte, po co masz sie meczyc i myslec ze cos bedzie nie tak. Na pewno malutki jest zdrowy

wiem co to strach o maluszka bo w 4 tyg plamiłam i na gwałt szukałam lekarza który mnie przyjmie. Jestem na lekach i leżę a jutro się dowiem czy jest ok. radzę nie zwlekaj z wizytą jeśli czujesz się niepewnie ;-)nie martw się będzie ok:-)

Dorocia ja byłam juz na usg 12 lutego i wtedy był to pocztek 6 tygodnia i goroszek miala 3,3,mm i lekarz powiedzial ze jest wszystko oki. Serduszko juz było i usłyszałam jak puka i dopiero wtedy uwierzyłam ze groszek jest. Poszłam tak szybko na usg bo zaszłam w ciąze po leczeniu.

Dorocia ja byłam juz na usg 12 lutego i wtedy był to pocztek 6 tygodnia i goroszek miala 3,3,mm i lekarz powiedzial ze jest wszystko oki. Serduszko juz było i usłyszałam jak puka i dopiero wtedy uwierzyłam ze groszek jest. Poszłam tak szybko na usg bo zaszłam w ciąze po leczeniu.

A ten 6 tydzien to liczysz od nia ostatniej miesiaczki ? bo np kalkulator BB dodaje
jeszcze 2 tygodnie ze np 6 tydzien ciazy to jest 4 tydzien po zaplodnieniu
wiesz jak to sie liczy dokladnie ?
Ja widzialam moj pecherzyk wczesniej mial 2,65 mm ale o sercu nic nie wiem ale mysle ze to bylo za wczesnie

Lekarz powiedział ze liczy sie od dnia ostatniej miesiaczki plus 7 dni czyli wychodzi ze zapłodnienie nastapiło jakies 7-10 dni po ostatniej miesiaczce. Lekarz na usg stwierdził ze wielkosc groszka i serduszko wskazuja na poczatek 6 tygoda i mi tez tak wychodziło z obliczen. A Twoje malenstwo yło za male na serduszko jeszcze - pewnie t bł 5 tydzien

Hej witam i pozdrawiam wszystkie nowe mamy;-) mam pytanie: czy mozna farbowac włosy w czasie ciązy?słyszałam ze niezabardzo ze te chemikalia przechodza do krwiobiegu, moze wiecie cos z własnego doświadczenia?

reklama
Lekarz powiedział ze liczy sie od dnia ostatniej miesiaczki plus 7 dni czyli wychodzi ze zapłodnienie nastapiło jakies 7-10 dni po ostatniej miesiaczce. Lekarz na usg stwierdził ze wielkosc groszka i serduszko wskazuja na poczatek 6 tygoda i mi tez tak wychodziło z obliczen. A Twoje malenstwo yło za male na serduszko jeszcze - pewnie t bł 5 tydzien

jesli liczyc od dnia ostatniej @ to ja bylam u gin w 4 tyg i 2 dni wiec wiem ze serduszka jeszcze nie mialo byc :-) tym sie nie amrtwie martwie sie co bedzie za 2 tygodnie ale wiecie co ja dam rade jeszcze te 2 tygodnie wytrzymac bo jak
pojde za wczesnie to moze sie tylko jeszcze bardziej zdenerwowac a po co
mi to a tak od ostatniej @ jesli liczyc to za 2 tyg u gin jak bede to bedzie to juz
7 tyg i 2 dni wiec bedzie juz serduszko mam nadzieje :tak:.
Wiecie co bo w zycie tak juz jest jak juz nas cos zlego spotka to pozniej w takiej
samej sytuacji czlowiek sie najbardziej tego boi :wściekła/y:.
Moja ostatnia fasolka byla za mala i nie bylo serduszka wiec teraz
tego sie najbardziej boje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry