A
agamir
Gość
Ala na bank bedzie dobrze. Ja juz jesempo wszystkich badaniach i po usg. Bałam sie okropnie ale jak na razie wszystko oki. Tylko te nudnosci sa okropniaste
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ala na bank bedzie dobrze. Ja juz jesempo wszystkich badaniach i po usg. Bałam sie okropnie ale jak na razie wszystko oki. Tylko te nudnosci sa okropniaste
Dorocia ja byłam juz na usg 12 lutego i wtedy był to pocztek 6 tygodnia i goroszek miala 3,3,mm i lekarz powiedzial ze jest wszystko oki. Serduszko juz było i usłyszałam jak puka i dopiero wtedy uwierzyłam ze groszek jest. Poszłam tak szybko na usg bo zaszłam w ciąze po leczeniu.
Lekarz powiedział ze liczy sie od dnia ostatniej miesiaczki plus 7 dni czyli wychodzi ze zapłodnienie nastapiło jakies 7-10 dni po ostatniej miesiaczce. Lekarz na usg stwierdził ze wielkosc groszka i serduszko wskazuja na poczatek 6 tygoda i mi tez tak wychodziło z obliczen. A Twoje malenstwo yło za male na serduszko jeszcze - pewnie t bł 5 tydzien
.
.