reklama

Październik 2008

Uffff... U nas goraco, motyle w brzuchu, walizki przy drzwiach :))) Jeszcze jakies jedzonko, jak rodzice wroca z pracy i bede gotowa. Smutno mi, ale podekscytowana jestem i baaardzo sie ciesze ze lecimy do M. Jula chyba tez juz czuje:-D Ok, Dziewczyny, trzymajcie sie cieplo i do poniedzialku (lub jutra, to sie jeszcze okaze ;-)) Buziaki :******************************************

reklama
GOSIU rozumiem ze Ci smutno bo opuszczasz mame i tate :-(
ale czeka na Ciebie M wiec to wielka nagroda dla was .
Milej podrozy i czekamy na Ciebie :tak:

Moj M wrocil po 15 ale wiecie co ja jestem jakas inna jakas dziwna.
M jest trzezwy a smierdzialo od niego strasznie i nie typowym alkoholem tylko jakby pil przez dobre kilka dni.Ja nie wiem jak on to robi i co on robi :no:
Rozmawiam z nim codziennie i slysze ze jest trzezwy a juz drugi raz przyjechal tak dziwnie smierdzacy.Wogole jakimis facetami czuc Czuc ze mieszka z samymi facetami ktorzy nie wiadomo jak czesto sie myja.Ciuchy mu tez smierdza :baffled:
Wogole jestem dzis jakas zla i wogole jakos mnie nie cieszy ze M przyjechal juz sama nie wiem co mi sie porobilo:szok:
Jutro do was zajze dopiero bo ide sie polozyc i cos obejzec Wiec
SPOKOJNEJ NOCKI ZYCZE MAMUSKI:tak:

MINISIA udanych imieninek:-D

Ja bylam z M i ze znajomymi w knajpie na coli ,frytkach i zapiekance normalnie samo zdrowie:baffled:.

Ja już po imieninkch! ale już nie mam cierpliwosci do tych spotkan rodzinnych:-(
Dorotka musisz obserwować swojego M mi trudno Ci cokolwiek poradzic w tej chwili bo nie wiem co myslec:confused:
Goska szczesliwej podrozy!!!!!:-D

Ale dziś puściutko, ja własnie wrociłam z kabaretu hihih ale się naśmiałam:-Dbyłam dzis na zakupach z mamą ale to ona sie obkupiła a nie ja:-)a znalazłam juz wozek poczekam na M i go kupie:tak:
Dorotko niewiem co Ci poradzic ale jak on jest tymi kolesiami z pracy to pewnie przesmiergło wszystko bo jak oni piją

Tez tak mysle. nawet jesli on nie wypil nic to przez to ze mieszka tam z jakimis kolesiami to on mogl przesiac tym zapachem, pewnie oni pija tam codziennie jak to samce na wolnosci idlatego on tak smierdzi...:)wypierz go jakos:)to przestanie:)
Michael wlasnie poszedl i ide spac chyba, wiec dobranoc:*

Witam sie w niedziele :-DJa juz pospalam:tak:
Dziewczynki moze macie racje ze jak siedzi caly tydzien z tymi facetami to nimi przesiakuje i datego tak smierdzi:-(
Ja sama nie wiem co o tym myslec ,ale mysle sobie ze skoro z nim codziennie rozmawiam i nie slysze aby byl pijany to chyba dobrze.Przynajmniej ja sie nie denerwuje Ale nie wiadomo co on robi jak mnie mowi ze idzie spac:-( Moze wtedy pije ale tego to juz sie nie dowiem .Ale z samego rana do mnie dzwoni i nie ma glosu aby pil wieczorem do nie wiem ktorej godziny.Ciezkie to jest ale coz Ja sobie narazie mysle ze dobrze ze nie pije jak ja z nim romzawiam i jak jestesmy razem:tak:Ale dziewczyny z ust tez mu jakos dziwnie smierdzialo Ale moze to przez to ze jak M ze nie pije to zaczal teraz PALIC:-( trudno niech pali ale nie kolo mnie :baffled:A ja nie przyzwyczajona ze M pali i dlatego moze jakos dziwnie go czuje.
Ciezkie to ale co nie bede sie na zapas stresowala.
Dzieki dziewczyny ze mnie wyslu****ecie Bo jakbym was nie miala to bym zwiariowala:baffled:
MILEJ NIEDZIELI:-D

Witajcie ja na chwilkę - jestem nad morzem i mamy dostęp do neciku :-D:-D:-D ... nadrobię zaległości jak wrócę w czytaniu, bo mąż przeważnie okupuje kompa :baffled:

Super miejsce i blisko morza - jakieś 200m.
Pogoda wczoraj była ładna i słoneczko.
A dziś z rana niestety pochmurno, jednak to jeszcze ranek i może się przetrze.

A o to moje foteczki z wczorajszego pobytu na plazy, bo oczywiście musiałam się wybrać.

W miarę możliwości będę skrobać do Was.

Dorotko musisz obserwować meża, przykro by było gdyby Ciebie oszukiwał i maskował się.
Jednak trzeba mieć nadzieję.

Miłej niedzieli - papatki dla Was kochane babeczki.

Witam sie i ja:tak:
Magdziunia ale Ci zazdroszcze....:zawstydzona/y:a gdzie dokladnie jestes?
Dorotko tez mysle ze lepsze palenie niz picie, tylko oby przy Oliwce nie palil i bedzie dobrze:happy2:
Ja wlasnie na sniadanko zjadlam kaszke dla dzieci;-)cos mnie na te dzieciece smaki bierze:tak:

Witam w niedzielke!!!
Madzia ślicznie wygladasz i widze ze usmiechnieta to dobrze bo zadowolona widocznie jestes!!!Zazdroszcze ci tez bym gdzies pojechala.
A gdzie reszta mamus co tu tak pusto????!!!!
Dorotka nadal uwazam ze powinnas byc czujna, masz racje jak maz pisze ze idzie spac nie wiadomo co robi juz o tym myslalam ale nie chcialam cie denerwowac.Miejmy nadzieje ze wszystko ok.
Milej niedzielki.Nie wiem o ktorej zajrze bo mij M z tata jezdza za autem i podobnie jak wczoraj pewnie zablokuja mi neta w poszukiwaniu ogloszen.

reklama
Magdziunia, dzięki za kawałek plaży:-)
A ja właśnie kończę robić obiadek: piersi kurczaka w sosie śmietanowo pomidorowym i ryżyk;-) M jeszcze się w łóżku wyleguje. Jakoś nie mam pomysła na dzisiejszy dzień ale jest taka piękna pogoda, że szkoda siedzieć w domku.

Miłej niedzieli.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry