reklama

Październik 2008

Hello to znowu ja - po obiadku i teraz siesta :-D
Za to niedługo wybieramy się na plażę na zachód słońca.
Zrobimy fotki i popatrzymy tak romantycznie na topiące się w słonej wodzie słoneczko.

Czarna - fajnie, że wróciłaś ... szkoda, że pogody nie było ale towarzystwo dopisało.
Miłej imprezki :-D

Kaka filmik fajny. Ja bardzo lubię oglądać takie w wersji anglojęzycznej i to bez tłumaczenia. Kiedys Dirty Dancing oglądałam i super było.

Blond wklej zdjątka - ja też ciekawa jestem jak Twój Michael wygląda.

Minisiu och jak ja lubię :baffled: takie niezapowiedziane wizytki.;-)

Zmykam ale będę w kontakcie z Wami.

reklama
Witam i ja w póżne niedzielne popołudnie, trochę mi smutno , bo moja mała pojechała do koleżanki wczoraj i dopiero jutro wróci, trochę pusto w domu bez Niej.:-(:-(

Ja coś nie najlepiej się czuję od wczoraj brzuch mnie pobolewuje i dziś dużo odpoczywam.:-(:-(

Czarna witaj po urlopie.

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

magdziunia o i nad morzem znajdziesz czas na nas, sliczne foty i odpoczywaj ile wlezie, obypogoda ci dopisała
dorotko tylk mi się z powodu M nie denerwuj, obiecałaś. Niedziela się udała więc dalej tak trzymaj.
czarna witaj po urlopie
blond to udanego wieczoru, ja też czekam na foty
małaulkawytrzymasz do jutra

Ja wpadam tu dopiero teraz bo naprawde nie miałam kiedy. Wczoraj popoludniu wyszedł u nas gril, rodzice teśćie, M siosta z M i dzieckiem. Więc wczoraj zleciało nam do póżna. A dziś pospałam dłużej- sama jestem w szoku. Potem stajnia, ogrodzilismy nową kwaterę na łące, potem wzieliśmy chrzesniaka do agroturystyki- pojeżdził na kucyku, potem faceci pojechali bryczka do lasu ja zostałam bo wole unikac wstrząsów, potem były kozy, owieczki, dziki. Jak wróciliśmy do nas to jeszcze chciał jeżdzić na Loni, więc pojeżdził. Potem obiad u teściów, a potem plac zabaw i tak minął dzień- prawie caly na dworze. Wieczorm chce obejrzeć Wolność słowa

BLOND to czekamy na fotki :tak: i milego przytulania :-D
Ja tez nie mam aparatu cyfrowego :-( a chcialbym miec na cykanie zdjec OLIWI jak sie urodzi:zawstydzona/y:
KAKA fajny film :tak:
ULKA odpoczywaj sobie Mnie pobolewa miednica :wściekła/y:
MADZIU milego ogladania zachodu slonca;-)

Ja bylam na mszy a moj M byl 2,5 godziny na AA poszlam po niego jak sie konczylo:tak:Teraz M robi kolacje;-)
Kurcze dziewczyny jak to szybko mija jak M wraca do domu i zas go jutro od rana nie bedzie:-(Troche mi smutno:-(

Czesc Kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAA!!!! Jestesmy juz razem z M>!!!!!!!! :-D "Przelecialam Wasze posty. Witam Czarna po urlopie ;) Madzia zazdroszcze Ci tych fal, wygladasz przeslicznie!!!!
P1030526.JPGP1030512.JPG
P1030517.jpgP1030523.JPG
P1030515.jpg

Fajnie Gosiu, że szczęśliwie przyleciałyście, to się dziś będzie działo:-D:-D:-D??

Dorotka nie smuć się tydzień szybko minie a pomyśl sobie z każdym tygodniem bliżej do narodzin OLIWKI.

Ppatqa, dzień pełen wrażeń

Blond miłego wieczorku

Aja dalej na kanapie - dobrze że chociaż siatkówkę pokazują bo lubię to oglądać a mój M właśnie pojechał na ryby, bo teraz wieczorem jest przypływ to mu zejdzie ze 2 godzinki.

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Czarna witaj po urlopie:tak:
Gosia ciesze się ze szczesliwie doleciałaś, fajne fotki:tak:
Dorotko oszczedzaj się i duzo odpoczywaj
Ja dzis cały dzien w podrózy dlatego dopiero teraz wpadłam a jutro jade do tesciowej, ale szczeze wam powiem ze mi sie niechce:-(ide spac bo zmęczona jestem, do powrotu M został jeszcze cały miesiąć:-(a juz oboje wariujemy i robimy się wobec siebie oziembli:wściekła/y:staramy sie, jestesmy mili i sie nieklucimy jest fajnie, ale jednak oddalamy sie przez ta odległość i brak wspólnych chwil. DOBRANOC!!!

Ewela dacie rade. ja sie z moim nie widzialam 3 miesiace bo sie poklocilismy "troszke":/ a teraz jakos sie dalo dogadac i jest naprawde fajnie:)
Fotki mam nadzieje ze juz jutro beda na forum:)
Gosiu ciesze sie ze szczesliwie dolecialas:)
I calej reszcie ciezarowek zycze dobrej nocki:) zeby Was skurcze nie lapaly i plecki nie bolaly:)
dobranoc:*

reklama
Witam późną porą

ppatqa fajniutki miałaś dzień choć zapewne meczący. Ale w moim typie:-D

małaulka kurde moja starsza córa jak gdzieś wybywa na jedną noc (a zdarza sie to bardzooooo rzadko) to aż wstyd sie przyznać ale troszku odpoczywam psychicznie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bez jej humorków:-D

Dorotka.... ale widze ze lepiej znosisz kolejne wyjazdy M. A bynajmniej ci czas jakos płynie. A jak urodzi sie twoja Oliwia to niebedziesz wiedziała czy to poniedziałek czy piątek tak bedziesz zabiegana:tak:

Gosiak..... WITAMY W PL:))))))))))))
Mój M jak leciał samolotem tez pstrykał takie foty i tez siedział przy skrzydle:-D i powiem Ci ze zrozumiem jakby co twoja nieobecnosc aby sie nacieszyc M:-p:cool2:

Magdziunia świetne foty z nad morza. Mi tez sie marzy wyjazd nad bałtyk moze w sierpniu sie wybiore do sis:-p

Jak kogos pominełam to z góry przepraszam ale oczeta mi sie kleja a tak sie za wami steskniłam ze musiałam wejsc;-)

Musze sie pochwalic ze dzis miałam test KIEROWCY zawiozłam i przywiozłam moja rodzinkę od siostry:tak: ale ręce do tej pory mi latają:-D:-D.
Jutro maja m i przywiesc łóżko pod materac wiec znów mam co robić:-p a potem jedziemy po farby do d.pokoju i korytarzu i zostanie zamówienie fototapet i chałupka jako tako bedzie odświerzona:-p

Dobra spadam spać do jutra

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry