reklama

Październik 2008

reklama
Cześć babeczki kochane :-)
wybyczyłam się u rodziców kilka dni, ale koniec dobrego, trzeba było wrócić na badania no i do forum "paździochów" :-D
normalnie jestem dumna z siebie, przeczytałam prawie 60 stron plus jeszcze inne wątki, fajnie że cały czas takie aktywne jesteśmy
Cieszę się że wyjeżdżacie i odpoczywacie, wszystkie zdjęcia piękne, no i Gosia z Julcią super że już jesteście bliżej nas :-)
ppatqa u mnie też dzisiaj leczo
mój mąż ma dziś wyjazd integracyjny z pracy w plenerze na Kaszubach a tu leje równo, mam nadzieję że się nie rozchoruje

Napewno Ci wyjdzie. Bynajmniej mi cokolwiek wrzucę do lecza zawsze smakuje.

Rozglądałam sie dziś w sklepie koło nas za artykułami dla dzieci.
Pojawiły się kosmetyki Bambi ale to chyba nie to samo co bambino??
Z pieluszek największa paka 78 sztuk za niecałe 40 zł i były to Papersy. Pozostałych pieluch były niższe ceny ale też mniej sztuk w opakowaniu. Ciekawe ile paczek miesięcznie na poczatku pójdzie?

witam z ranca

Właśnie mam chwilkę bo jem śniadanko a wiadomo ze przy sniadanku musi byc BB:-p

Kaka bo ja jestem w goracej wodzie kąpana. A wiesz ze raczej znów bede sama malowac wiec na co mam czekac. Wole teraz niz jak bede miała wiekszy brzuchol. A tak na koniec zostawie sobie dekoracje i pierdołki do zrobienia. Przy których nie ma wysiłku a morda sie cieszy:-p

Aniaaa ja jeszcze nigdy nie byłam w górach. Ale kiedys pojade jak mi dzeici podrosną:tak:

Dorotka przeprowadzka???????????? oooo widze ze sie działo jak mnie nie było:cool2:

Gosiak... szkoda ze sie twojemu M nie udało choc 2 dni wolnego załatwic. Ale tydzien szybko minie tymbarzdiej ze napewno gosci i odwiedzin bedzie ponad stan:tak:

Ppatqa leczo powiadasz mmmmmm ja ostatnio jadłam ale i tak mi ślinka leci na sama myśl

A ja dzisiaj mam ochote na lumpki przez ten mój "remoncik" i wyjazd jakos mi sie zateskniło. To chyba sie NAŁÓG nazywa:szok::zawstydzona/y:

Mirabelka faktycznie miałaś sporo do nadrobienia. Fajnie, ze już jesteś.

Czarna ja to też jestem zakupocholik. Niedługo bedę musiała sie zapisać do jakiegoś AZ(anonimowi zakupocholicy). A wiecie, ze robienie zakupów dla Małej sprawia mi większą przyjemność niż dla siebie??

Kaka to jest barzdo naturalne ze zakupy dla dzieci sprawiaja wieksza frajde niz dla siebie. Ja czesto tak mam ze ide z zamiarem kupienia sobie cos a wracam ze szmatkami dla dzieci:baffled: mówiac ze sobie kupie później:cool2:

Kaka mam dokładnie tak samo, tylko zakupy dla dzidzi sprawiają mi prawdziwą radochę, a jak nic nie kupuję to chociaż wchodzę popatrzeć na ciuszki czy zabawki

reklama
I ja sie witam! mam cos problemy z netem i juz drugi raz probuje cos naskrobac:tak:
Niedawno wstalam i zaraz po sniadanku zajrzalam co tm u Was:tak:
Moj M w pracy maludy graja to mam spokoj:-)
Goska witamy w PL a fotki fajniutkie!!! co do tych jajaek to z facetami tak jest po nich to mozna sie wsio spodziewac:tak:
Dorotka a jak tam Twoje bole???
Moja maluda cos sie leniwa ostatnio zrobila co znow mnie smuci ale staram sie nie panikowac:-(
Moze to po fenoterolu bo i ja juz drugi dzien jestem ciagle snieta.:-(
CZARNA JESZCZE RAZ WITAMY!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry