reklama

Październik 2008

Ppataqa 2 samochody to dobra rzecz. Zawsze można gdzies z Maluchem podjechać...do przychodni, babci albo na ryneczek a tak to niektóre z nas będą skazane na siedzenie w domku.
Minisia pewnie ten lek wywyołał skurcze. Jak ktoś sobie go aplikuje na początku ciaży to wiadomo, ze nic dobrego z tego nie wyniknie.
Obejrzłam sobie drugi raz filmik i już zdecydowanie wiecej zrozumiałam.
Słoneczko wyszło - jak cudnie;-)

reklama
Ppatqa - pewnie wcinasz juz sobie obiadek, a ja dopiero za 2 godziny najwczesniej bede mogla zabrac sie za zakupy na niego !!
Czarna - polecam górki, ja uwielbiam o każdej porze roku. Pewnie to się stąd bierze, że właściwie od dziecka chodziłam, M też chodzi i większość znajomych. A jak Wam się urlop udał z brzuszkiem?? :-) My dopiero w piątek jedziemy na tydzień, ale już się doczekać nie mogę...
Gosia - tak to jest z tymi facetami.... chyba stare jedzenie musiałoby zacząć się poruszać i zasmrodzić całe mieszkanie, żeby faceci się zorientowali, że należy je już wyrzucić ...

Pogoda wciąż brzydka, ale ja się cieszę z tego powodu..przynajmniej nie ma upałów :-):-):-)
Mi też większą radość sprawia kupowanie ciuszków dla Małego, czy chociażby tylko oglądanie. Zresztą ostatnio nie mam w ogóle ochoty kupować ciuchów dla siebie !! Byliśmy ostatnio w Fashion House, baaaaaaaaaardzo dużo przecen, ale co z tego skoro albo się nie mieszczę w ciuskzi, albo (mam nadzieję!!) za niedługo będą już za duże ...

Witam po weekendzie!

Cześć czarna, jeśli jeszcze nie nadrobiłaś zaległości to ja jestem taka trochę świeżynka, ciążowo na takim etapie jak TU wszystkie, forumowo nieco dalej,
magdziunia dzięki za namiastkę plaży i życzę więcej słonka,
Gosiunia witamy w naszym pięknym kraju, mysle, że po tygodniu zachwyt minie, ;-),
Aniaa, skąd tyle energii u Ciebie, może piękne widoczki dały Ci powera, fajowo:happy2:.
witaj mirabelko :-)

Ja wczoraj wyciągnęłam M do Ikei, miałam zamiar nakupować różnych pierdułek do domu, a w sumie to tylko oczopląsu dostałam, nogi uchodziłam i znurzona stwierdziłam, że ja to jednak nic nie potrzebuje, a jak potrzebuje to niekoniecznie z ikei. Odwiedziliśmy bracholka w drodze powrotnej i chyba tylko to nas ucieszyło.

Aha, kupiłam w Smyku tą poduchę matherhood w kształcie rogala i jestem zachwycona. Oczywiście nie ceną :szok:, nareszcie mogę wygodnie usiąść, dobrze się z nią śpi, a i do karmienia małego będzie jak znalazł. Kolory troche niewyjściowe, ale trudno, zawsze mogę sobie na szydełku wydziergać :-D, może odkryję nową pasję?!

No i ja w koncu witam:)
wrocilam z praktyk i zajadam sie karpatka:tak:wczoraj mnie cos podkusilo i upieklam:tak:
teraz probuje sie od jakiegos czasu dodzwonic do Urzedu dla uchodzcow i d....:-(dlaczego oni nie odbieraja telefonow?....:-(musimy z Michaelem zaczac zalatwiac dla niego dokumenty zeby mogl zaczac legalnie n Rafalka pracowac:tak:
Gosiu zazdroszcze Ci entuzjazmu:tak:
Ja sie caly czas martwie moim stawianiem sie brzucha, mimo ze ta no- spe mi kazala brac to i tak sie stawia co jakis czas, czasami to az boli i wyprostowac sie nie moge:-(na szczescie w piatek mam wizyte i moze sie czegos wiecej dowiem...a Rafalek tak mnie od 3 dni kopie ze nie moge spac:-Dale bardzo sie z tego ciesze, bo to chyba znaczy ze u niego weszystko dobrze:tak:
len mi sie wlaczyl dzisiaj straszny przez ta pogode....kto zrobi za mnie obiad?...:tak:

CZARNA tak u mnie szykuje sie przeprowadzka :tak: dokladnie za tydzien w poniedzialek ;-)
To ze sie przeprowadzamy spowodowalo ze na scianie w sypialni gdzie bedzie OLIWIA chce dac jakas fajna fototapete taka dla dziecka i juz sie nie moge doczekac:-D
KAKA ja tez mam lenia zwlaszcza w taka pogode jak dzis :zawstydzona/y:
PPATQA ja jutro bede miala leczo i juz sie nie moge doczekac bo chodzi ono za mna juz dluzszy czas:szok:
ANIA ciesze sie ze mialas taka sile na wakacjach w gorach :tak:

Ja odebralam te karty nowe :-D i poszlam do sklepu z odzieza ciazowa bo u nas jest 1 taki sklep wiec chcialam zobaczyc co w innym maja I byly fajne sukienki bo ja szukam sukienki bo 30 sierpnia ide na wesele do przyjaciolki :-D
I wsio fajnie ale sukienki nie byly na moje male piersi Brzusio fajnie wygladal ,ale za duzo miejsca na moje brak piersi :szok:
Oczywiscie wyszlam z czyms dla OLIWI zdjecia na odpowiednim watku:tak:

Moj M pojechal rano do pracy i ze tam pada to zas siedzi na hotelu i nie pracuje Wkurzam sie bo kasa odpada jak on nie robi a pozatym jak nie robi i nie zarabia to moglby ze mna posiedziec w domu I jak jutro rano pojedzie do szefa i dowie sie ze popoludniu jak przestanie padac deszcz to pojada do pracy to on wsiada w autobus do domu i w domu bedzie czekal na wiesci kiedy ida do pracy bo to serio jest juz przegiecie :-(
A jak nadal bedzie tak z ta praca bo tamten tydzien tez tak bylo to M tutaj wroci i tutaj bedzie szukal pracy i ja czuje ze tak sie skonczy predzej czy pozniej :szok:

MINISIA co do moich boli to dzis czasem sa ale takie male i mam nadzieje ze wogole juz mi przejda :tak:

kaka ale my mamy firme pod domek i o ile M gdzieś nie wywieje to samochód stoi pod domkiem,
wanilia ja bez poduchy spać nie umiem choć czasami w nocy skopie ja z łóżka
dorotko ale tak to chyba jest na budowie, wogóle w tym roku lata nie widać, poza suszą, u nas uznali klęske
a my pospaliśmy po obiadku, ide do stajni bo wieczorem wpadaja znajomi

A moj M sie dzis popisal
NARABANY JEST JAK SWINIA :wściekła/y: i jeszcze do tego klamie :wściekła/y:
Kazalam mu isc spac i zadzwonic wieczorem jak wytrzezwieje:wściekła/y:
Jakos odziwo sie bardzo tym nie zdenerwowalam ale nie powiem ze jest mi wesolo tylko mam kolejny klopot do rozwiazania jak zwykle bo mnie sie klopty skonczyc nie moga :no:
Zastanawiam sie co ja mam teraz z nim zrobic bo cos zrobic musze.
Ale dzis jestem 100 % pewna ze jest pijany i to jeszcze jak.
Tylko co ja mam zrobic ?????????:-(

Ja ciagle obstawiam Wszywkę...nie wierzę, zeby to sie dało obejść chociaż pewnie owinno sie to skonultować z lekarzem. Nałóg to nałóg. Tak łatwo sie go nie pozbędzie a widać że zaparcia też ma niewiele.

Dorotko ja nie wiem co napisać.Poprostu ręce opadają. Chciałabym Ci pomóc ale jak...?
Każda z nas już Ci cos doradzała moze czas podjac jakas powazna decyzje bo widac Twoj M nie zasluguje na szanse....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry