reklama

Październik 2008

ppatqa my wlasnie powolutku rozgladamy sie za drugim autkiem. Bo teraz przy dwójce małych
bedzie mi cieżko gdziekolwiek dalej wybyc. A niue po to robiłam prawko aby wozic rodzinke
z imprezki do imprezki:)))
Minisia ja przy Niki porodzie miałam podawana oxy i glukoze oraz Buscolizynę i papaweryne.
Jak dobrze wyczytałąm w ksiażecce. Natomiast przy Laurce tylko papawerynę.
Musze poczytac na co one pomagały:))
Majeczko słodkie te body.
Vanilia79 milutko Cię poznać. Tu na forum cały czas ktoś nowy przybywa wiec nie ma problemu.
Blond moze kurde idz wczesniej do lekarza. jak tak Ci sie stawia brzusio.
U mnie tez co jakis czas mam jakies skurcze ale same przechodza naszczescie:)
Dorotka szczerze zal mi ciebie. Nie wiem co masz zrobic. Mam nadzieje ze Oliwcia i serce
Ci podpowiedza

A ja jestem zła jak osa bo okazało sie ze moje łoze bedzie moze jutro ale raczej na srode mam
się przygotowac. No fakkkkk specjalnie M brał wolne. Ale gosciowi wystawie opinie na allegro
jak juz przysyka przyjdzie. A tak poza tym nerwikiem to ok. Kupilismy farby i tapetki tez
juz wybrałam ale jeszcze nie zakupiłam. I juz mnie korci aby zaczac malowac. Ale chyba zaczne
jutro albo pojutrze. No chyba ze moja córcia dzis ładnie pojdzie spac to moze jedna sciane
juz machne aby sprawdzic kolorek

reklama
ja tez dopiero wystawiam wtedy. ale oprócz tego napisze co nie co o wysyłce. Bo dlamnie jak ktos sie umawia na dany termin powinien sie do tego dostosowac:tak:Bo to nie jest malutka paczuszka co ja kurier wniesie. A znajac moje zyzowate szczescie przyjedzie do południa wiec bede musiała sama targac na 4 piętro:baffled::angry:

No i ja wystawiam po obejrzeniu ale masz racje Czarna wysmaruj mu opinie jak sie nalezy!!!!!!!!!!tez bym tak zrobila!!!!!!!!! a czytalas teraz jakie ma?????????bo ja tez przed zakupem nie czytam ale teraz jak bym tak czekala jak ty pewnie bym zajrzala z ciekawosci???

CZARNA zycze aby loze przyszlo szybko i aby mial ci je kto wniesc na 4 pietro:tak:

Wiem dziewczyny ze mi radzilyscie ale pewnie sie domyslacie ze to nie jest takie latwe cokolwiek zrobic :no:
Ja mysle ze powiem mu jutro ze ma tutaj wracac i tu szukac pracy i to natychmiast a jak nie bedzie chcial opuszczac cieszyna to mu powiem albo praca w cieszynie i bycie na hotelu albo MY bo tego i tego nie moze miec I zobaczymy co wybierze ale bede bardzo stanowcza:tak:
I nawet jak M tu zacznie pracowac to chce przez jakis czas odsunac go od siebie Musze mu pokazac ze moge zyc bez niego bo moge.
Dziewczyny gdybym miala z kim OLIWIE zostawic po macierzynskim to juz go rzucam serio nie bylabym z nim .wrocilabym do pracy i jakos bysmy daly sobie rade ale ja nie mam z kim zostawic Oliwi :no: i tu jest kot pogrzebany
Wiecie co zrobilo sie cos we mnie ze wogole nie stresuje sie tym ze wypil choc do smiechu tez mi nie ma ale nie denerwuje sie i najchetniej to bym sie rozwiadla chocby dzic ale jak to zrobie to nie mam za co zyc :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry