Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Umowilam sie na srode do Ginki 

YES!!!! A! I kupilam lozeczko, ale odbiore dop. w pazdzierniku (136zl, czyli 14 zl drozej niz trzy lata temu
). I zamowilam nowe zelazko, bo tym to moge sobie .... wyprasowac
. Lodowka sprzatnieta, zapelniona, srodki czystosci czekaja na swoja misje... a mi sie nie chce
Chyba sie zdrzemne z Mala.... Ale najpierw jedzonko
Buzka :********** PS. Piter bierze nast. tydzien wolny. CALY TYDZIEN!!!!!!! WOW!

Bardzo Pozytywnie Mua :*******
, no i super że cały następny tydzień spędzicie z Waszym mężczyzną :-)
JA TEZ JUZ CHCEEEEE!!!!!!
no i w srode upragniona wizyta czekamy na relacje !!!!!!!!
JA mam tak samo idę z zamiarem (coś dla siebie) a wychodzę z zakupami dla MaluszkaKaka to jest barzdo naturalne ze zakupy dla dzieci sprawiaja wieksza frajde niz dla siebie. Ja czesto tak mam ze ide z zamiarem kupienia sobie cos a wracam ze szmatkami dla dziecimówiac ze sobie kupie później
![]()

)
i z ciekawosci to chcialam poczytac a wiecie co sie dowiedzialam!!! ze to tabletka ktora sie daje kobieta aby samoistnie poronily bez ingerencji lekarza
szkoda ze mi nikt nie powiedzial co mi dawaja.Widac nie mialo to wplywu na dziecko bo urodzila sie zdrowa itp.ale teraz to mnie ciarki przeszly jak to czytalam