reklama

Październik 2008

mirabelkawitaj
Ja jeszcze sie nie wybrałam z domu, ale przez to że mam zastawiona bramę i czekam. Na piechote nie bede zasuwać, w jedna strone 4 km czyli razem 8

reklama
Minisia i moja Mała jest spokojniejsza. Może to ta pogoda. Ja sama nie mam na nic ochoty a się dziecku bedę dziwić. Łeb mnie trochę boli...moze powinnam sie położyć ale sama nie wiem czego chce.

Wlasnie wrocilam z zakupow, pranie sie juz odwirowuje, jeszzcze tak ze cztery w drodze :-D Umowilam sie na srode do Ginki :-D:-D:-D YES!!!! A! I kupilam lozeczko, ale odbiore dop. w pazdzierniku (136zl, czyli 14 zl drozej niz trzy lata temu :-D). I zamowilam nowe zelazko, bo tym to moge sobie .... wyprasowac :dry:. Lodowka sprzatnieta, zapelniona, srodki czystosci czekaja na swoja misje... a mi sie nie chce :-p Chyba sie zdrzemne z Mala.... Ale najpierw jedzonko :tak: Buzka :********** PS. Piter bierze nast. tydzien wolny. CALY TYDZIEN!!!!!!! WOW!:szok::-D:-D:-D Bardzo Pozytywnie Mua :*******

Ja tak jak wy i nasze maleństwa jestem dziś leniwa, dobrze że miałam dziś rano badania to przy okazji zakupy zrobione i dopiero na 17 szkoła rodzenia. A pomiędzy obiad i pewnie drzemka :-) poczytałabym ksiązkę ale muszę wymienić a biblioteka dość daleko, na dzisiejszy dzień za daleko :-D
ppatqa o nie, 8 km dziś nie dałabym rady :-) też czekałabym aż mi zrobią przejazd
Gosiu w najbliższych dniach plan nieźle napięty będziesz miała, ale nie zapominaj o odpoczynku :tak:, no i super że cały następny tydzień spędzicie z Waszym mężczyzną :-)

hej czekam na kiełbaske, M jechał po materiały, więc zabrał mi auta, i znowu zonk, jednak 2 auta to było to, teraz niemam potrzeby kupować, boi tak najblzszy rok chce siedzieć w domku, mi marzy sie jakaś terenóweczka,
gosiu no ładne masz nadrabianie po przyjeżdzie, ja iałam tak jak byłam na studiach i przyjezdrzałam na wekendy, piersze co robiłam to pranie i sprzatanie, M jakos nie wiedział nigdy bałaganu. No to fajnie zapowiada ci się przyszły tydzień

A moja kumpela ta co miala miec w piatek cc miala dzis o 10 i juz szczesliwa tuli swojego synka:tak: JA TEZ JUZ CHCEEEEE!!!!!!
Kaka ja tez mam lenia siedze przed kompem a obiadek nadal w miejscu stoi a zmywanko od sniadanka czeka i sie prosi w zlewie by je sprzatnoc:zawstydzona/y:
Szukam na allegro czegos ciekawego a najlepiej kombinezoniku bo ten co licytowalam mi podkupili:-(
Gosia to suuper ze mezus za tydzien wolne:-Dno i w srode upragniona wizyta czekamy na relacje !!!!!!!!

Witajcie:-) U mnie było deszczowo,ale teraz się przetarło-byłam w szmateksie i wybrałam kilka ciuszków dla Maluszka. Jak wypiorę to Wam pokażę:tak:
Kaka to jest barzdo naturalne ze zakupy dla dzieci sprawiaja wieksza frajde niz dla siebie. Ja czesto tak mam ze ide z zamiarem kupienia sobie cos a wracam ze szmatkami dla dzieci:baffled: mówiac ze sobie kupie później:cool2:
JA mam tak samo idę z zamiarem (coś dla siebie) a wychodzę z zakupami dla Maluszka:-D
Dotarły dziś do mnie body z tej aukcji-wygladają dokladnie tak samo jak na tej stronie (mam 4 sztuki:-D)
REWELACJA,Kocham moją mamę,tatę,babcię,dziadka (399247554) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Wiecie co wlasnie z nudow zaczelam wyszukiwac w google leku o nazwie cytotek pniewaz wlasnie tym lekiem wywolywali mi Wikusie:tak:i z ciekawosci to chcialam poczytac a wiecie co sie dowiedzialam!!! ze to tabletka ktora sie daje kobieta aby samoistnie poronily bez ingerencji lekarza:wściekła/y::wściekła/y: szkoda ze mi nikt nie powiedzial co mi dawaja.Widac nie mialo to wplywu na dziecko bo urodzila sie zdrowa itp.ale teraz to mnie ciarki przeszly jak to czytalam:angry:
Jak rodzilam Matiego to wlasnie wspomnialam o tym leku lekarzowi i jakos dziwnie popatrzyli na siebie nie komentujac wiec dlatego tak mnie to do dzis nurtowalo!! a Matiego mialam juz przez oxy wywolanego NASZCZESCIE:baffled:
Ps. poczytajcie tez sobie o dolarganie bo to czesto stosowany zastrzyk podczas porodu, a nic nie daje!!!! ja juz wiem co do za paskudztwo i wrazie gdyby znow mieli mi zamiar to podac to nie pozwole!!! ja nie wiem jak mozna komus cos aplikowac bez wytlumaczenia co ten srodek powoduje!!mi nie pomogl i na ogol w spotkanych opiniach a nie jest obojetny dla dzidzi dlatego ja sie na niego napewno nie zgodze!!!!:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry