gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Ja dzis wyjatkowo z rańca
Pierwszy raz nie opóźniona, ojojoj, na klawiaturze polskie literki
Jeju... Wiecie, ja jednak kocham nasz kraj!!!! U nas jest wszystko takie... prawdziwe!!!
Nie moge spac od 2 w nocy, zaczelam wiec rozpakowywac walizki
Moj M. wlasnie pojechal do pracy, gdzies pod W-wa... Wraca dopiero w sobote
Coz... Bedzie przynajmniej czas na dojscie do siebie. Umowie sie do fryzjera
, doprowadze mieszkanie do "stanu uzywalnosci" (3 mies. pod opieka mezczyzny... choc nawet nie jest źle, wszystkie kwiatki zyja, pranie bylo zrobione, nawet zapach w domu ok
). Jula jeszcze spi, a ja za godzinke do sklepu po bulki. Minie kilka dni, zanim sie "przestawie". O! Usmialam sie wczoraj do bolu: znalazlam w lodowce jajka, ktore kupilam jeszcze w kwietniu!!!!!!!!! 

Dobra, ide dalej porzadkowac.
Oj, Czarna, gratuluje Ci!!!!!!!!!!!! Wiem, jakie poczatki sa stresujace... Tak trzymaj!!!!!!
Ewela, rozumiem, co znaczy oddalanie sie od siebie, mimo ze wszystko jest ok. Tak jak napisalas, potrzebna jest bliskosc na codzien. Dacie rade, wstaw suwaczek, to szybciej minie
)))))
Pierwszy raz nie opóźniona, ojojoj, na klawiaturze polskie literki
Jeju... Wiecie, ja jednak kocham nasz kraj!!!! U nas jest wszystko takie... prawdziwe!!!
Coz... Bedzie przynajmniej czas na dojscie do siebie. Umowie sie do fryzjera
, doprowadze mieszkanie do "stanu uzywalnosci" (3 mies. pod opieka mezczyzny... choc nawet nie jest źle, wszystkie kwiatki zyja, pranie bylo zrobione, nawet zapach w domu ok
). Jula jeszcze spi, a ja za godzinke do sklepu po bulki. Minie kilka dni, zanim sie "przestawie". O! Usmialam sie wczoraj do bolu: znalazlam w lodowce jajka, ktore kupilam jeszcze w kwietniu!!!!!!!!! 

Dobra, ide dalej porzadkowac.Oj, Czarna, gratuluje Ci!!!!!!!!!!!! Wiem, jakie poczatki sa stresujace... Tak trzymaj!!!!!!
Ewela, rozumiem, co znaczy oddalanie sie od siebie, mimo ze wszystko jest ok. Tak jak napisalas, potrzebna jest bliskosc na codzien. Dacie rade, wstaw suwaczek, to szybciej minie
ale ręce do tej pory mi latają