reklama

Październik 2008

Ja dzis wyjatkowo z rańca :-p Pierwszy raz nie opóźniona, ojojoj, na klawiaturze polskie literki :-D Jeju... Wiecie, ja jednak kocham nasz kraj!!!! U nas jest wszystko takie... prawdziwe!!! :) Nie moge spac od 2 w nocy, zaczelam wiec rozpakowywac walizki :) Moj M. wlasnie pojechal do pracy, gdzies pod W-wa... Wraca dopiero w sobote:dry: Coz... Bedzie przynajmniej czas na dojscie do siebie. Umowie sie do fryzjera :cool2:, doprowadze mieszkanie do "stanu uzywalnosci" (3 mies. pod opieka mezczyzny... choc nawet nie jest źle, wszystkie kwiatki zyja, pranie bylo zrobione, nawet zapach w domu ok:-D). Jula jeszcze spi, a ja za godzinke do sklepu po bulki. Minie kilka dni, zanim sie "przestawie". O! Usmialam sie wczoraj do bolu: znalazlam w lodowce jajka, ktore kupilam jeszcze w kwietniu!!!!!!!!! :-D:-D:-D Dobra, ide dalej porzadkowac.
Oj, Czarna, gratuluje Ci!!!!!!!!!!!! Wiem, jakie poczatki sa stresujace... Tak trzymaj!!!!!!
Ewela, rozumiem, co znaczy oddalanie sie od siebie, mimo ze wszystko jest ok. Tak jak napisalas, potrzebna jest bliskosc na codzien. Dacie rade, wstaw suwaczek, to szybciej minie ;))))))

reklama
EWELA rozumiem cie ze mimo ze sie nie klocicie to czujesz ze sie oddalacie :-(
To przykre ale niestety tak juz to bywa ,ale pomysl sobie jak bylo i jak bedzie wspaniale jak
M wroci :-) A Twoj M jak teraz wroci za miesiac to juz nie bedzie wyjezdzal ???????????????????????????

ULKA swietnie to ujelas ze tydzien szybko minie a zwlaszcza to ze KAZDY DZIEN PRZYBLIZA MNIE DO OLIWI :-)
Ja jakos tak o tym nie myslalam choc strasznie nie moge sie doczekac juz OLIWI
ale podsunelas mi pomysl ze wlasnie mam sobie o tym pamietac ze jak minal mi dzien to jestem coraz blizej narodzin mojej KOCHANEJ CORECZKI ;-)

CZARNA masz racje jakos lepiej przezywam juz te wyjazdy M :-)
Teraz mama jest w domu do konca miesiaca a za tydzien czeka nas przeprowadzka wiec sie bedzie dzialo i nie mam czasu tesknic choc na to to zawsze sie znajdzie czes hehehe :-)

GOSIU jak milo ze jestes z NAMI
Super fotki ale szkoda ze twoj M pojechal do pracy juz dzis i wroci w sobote ale wiesz co u mnie jest dokladnie to samo :-)

Moj M wlasnie pojechal a niestety deszcz sie rozchulal i mam nadzieje ze bedzie pracowal bo zas jak ma siedziec caly tydzien na hotelu i nie pracowac to nie ma to sensu :-(
Jest mi smutno ze M pojechal ale zaczelam sie juz do tego przyzwyczajac i dokladnie tak jak piszecie jak bedzie OLIWCIA to juz to calkiem inaczej bedzie wygladac :-)
Czuje ze jak ona bedzie to wogole nie bede miala czasu zastanawiac sie ze jestem bez M i szczerze to nie moge sie tego doczekac :-)
Bo teraz to czasem nie mam co robic i mi smutno ze Go nie ma a pozniej to bedzie inaczej ja bede miala sie kim zajmowac przez 24 h na dobe i mysle ze bedzie fajnie :-)
Dzis musze jechac do innego miasta po moja nowa karte na NFZ na nowe nazwisko juz po M bo mialam karte na nazwisko panienskie ale ja zgubilam niedawno :-(A teraz czeka na mnie nowa karta a wole ja miec w razie gdybym musiala isc do szpitala :-( :-(

Ostatnia edycja:
gosiu fajnie ze już jesteś, super foty, ale mnie by siłą niezaciągnięto by do samolotu, z tymi jajkami dobre
dorotka widze ze też spac nie możesz
ewela dacie rade
Ja jeszcze w łóżeczku

Kaka filmik fajny. Ja bardzo lubię oglądać takie w wersji anglojęzycznej i to bez tłumaczenia. Kiedys Dirty Dancing oglądałam i super było.

.

Fajny to prawda, ale może byłby fajniejszy gdybym cosik wiecej zrozumiała;-) Po roku nauki to sama wiesz ile mozna zakumać.

Musze sie pochwalic ze dzis miałam test KIEROWCY zawiozłam i przywiozłam moja rodzinkę od siostry:tak: ale ręce do tej pory mi latają:-D:-D.
Jutro maja m i przywiesc łóżko pod materac wiec znów mam co robić:-p a potem jedziemy po farby do d.pokoju i korytarzu i zostanie zamówienie fototapet i chałupka jako tako bedzie odświerzona:-p

Dobra spadam spać do jutra

Idziecie jak burza z tym Waszym mieszkankiem;-)
My mam odswieżony duży pokój i stoimy do przypływu kolejnej gotówki.
No to pierwsze koty za płoty...i jest kierowca;-)

O! Usmialam sie wczoraj do bolu: znalazlam w lodowce jajka, ktore kupilam jeszcze w kwietniu!!!!!!!!! :-D:-D:-D ))))

Facetów takie szczegóły nieprzerażają heehehehe
Mój uwielbia przechowywać w lodówce puste opakowania mo mleku, maśle itp.

Również i u mnie pogoda barowa. Depreche można załapać. M wyszedł do pracy 2 godziny temu a ja już tesknię...oj Dorotka Ty to dopiero musisz tęsknić.
I wiecie co, ja nie bardzo wiem co ze sobą robić...jak już chata wysprzątana i ja ubrana to siedzę i klikam i allegro przeglądam. Moze rodziców odziwedzę. Ciekawe czy dzisiaj są w domku;-)

Gosiu - super, że szczęśliwie doleciałaś !! Witam w kraju!!
Czarna - witam po urlopie!!

A my weekendzik spędziliśmy w Gorcach :-) rewelaaaaacja..piękna pogoda, oj dotleniłam się za wszystkie czasy :-) pomimo stosowania kremów z filtrem "zjarało" nas nieźle :-) mam nadzieję, że nie zostaną mi żadne plamy... nie wiem jak to się dzieje, ale jak jestem w górach, to dostaję niesamowitej energii !! lekarka mi powiedziała, że organizm sam będzie mnie informował gdy z czymś przesadzę, po prostu dopadnie mnie większe zmęczenie. Wybralismy się więc na spacer na tyle ile sama dam radę, a ponieważ szło mi się rewelacyjnie, to aż na Lubań dotarliśmy !! wczoraj to już głównie byczyliśmy się na słoneczku :-):-):-)
a dzisiaj leje od rana :-( aż ciężko było wstać :-(

Miłego dnia !!

Kaka82 - ja na codzień też tak mam... opadam z sił, więc tym bardziej zdziwiłam się na nagły przypływ sił. A przy takiej pogodzie jak dzisiaj to nic mi się nie chce :-(

reklama
ANIA superowy mialas weekend :tak:
KAKA fajnie ze po 2 godzinach ty juz tesknisz za M ;-)
Masz racje ja tez juz tesknie Moj M wrocil w sobote po 15 wiec co pol dnia mielismy dla siebie i wczorajszy caly ,wiec poltorej dnia ze soba i zas 5 i pol dnia bez siebie i tak narazie caly czas:-(:-(:-(
Dlatego nie moge doczekac sie juz padziernika ;-)

Ja oczywiscie sie nie polozylam nawet na 5 min.Zjadlam sniadanie ale teraz dalej ide jesc hihih a pozniej jade z mama do rybnika po ta karte choc pogoda taka ze wychodzic sie nie chce :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry