reklama

Październik 2008

Dorka ja tez uwazam ze powinnas popytac o dodatki w opiece i alimenty.Fundusz placi ponad 400zl na dziecko z tego co wiem i napewno dasz sobie rade tylko troche wiecej wiary w siebie.Pomysl sobie i zapisz na kartce wszystkie za i przeciw i sama zdecyduj o waszej przyszlosci.Ja mysle ze dasz sobie rade!!!Lepiej samej i nazasilkach i niz w domu z pijakiem i w totalnej biedzie!!

reklama
Wiem ze nadal mze pic jak wroci do domu ale on tam nie moze byc bo to mu na reke :-(
Wlasnie M dzwonil i przyznal sie ze pil i jak mu powiedzialam o moich warunkach to sie sie normalnie prawie obrazil i byl dla mnie nie mily.I zapytal ze co ja bedzie chcial tam dalej pracowac to ja mu od razu ze wtedy jest koniec z nami i do jutra rana ma podjac decyzje
Dziewczyny wiem ze to moze nic nie dac albo nie wiele ale przynajmniej bede miala go tu na oku i tam to moze opic wieczorami jak ja mysle ze spi i wedlug mnie on jest taki uczciwy i nie pije a on moze mnie oszukiwac i pic wieczorami :-(
Jak tu wroci to nie martwcie sie nie rzuce mu sie w ramiona tylko wrecz przeciwnie i to przez jakis czas a ja przez te jego wyjazdy zrobilam sie jakas taka samodzielna w codziennym bytowaniu ze juz nie zalezy mi az tak abysmy sie kochali jak skowronki

Hej dziewczyny wetuje sobie strony forum i postanowilam do Was dolaczyc - lepiej pozno niz wcale. Ja mam termin na 3 pazdziernika i nie moge sie doczekac kiedy ten moj wiercipietek w brzuszku sie urodzi :) swoja droga to nie wiem jak on sie tam miesci bo brzuszek mam malutki. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie i mam nadzieje czesciej sie pojawiac na forum.

Dziewczyny M jeszcze moze wybrac Cieszyn wiec ja musze sie rozwiesc wtedy choc go kocham ale cos sie we mnie wypala.Dalam mu teraz niestety warunek i musze sie do niego dostosowac.
A jak wroci i nadal bedzie pil to tez bedzie koniec bo ja do tego dochodze kroczkami i jak tak dalej bedzie to napewno sie rozwiode
I wtedy popytam co i jak z kasa w opiece ale jakos boje sie ze nie starczy mi na oplaty a pisalam wam ile ich mam :-( a co dopiero na zycie :-(
A maciezynskie jest krotkie :-(

Hej wam wszystkim:tak:
Dorotko dziewczyny mają racje, przemyśl to dokładnie. moj M bedzie nadal jezdził do Norwegii, to jeszcze niekoniec, teraz przyjedzie znowu na 3tyg.
Ja byłam u tesciów, masakra:-(tesc zaczoł pic widziałam go na kacu, a fajnie ze mieli przyjechać spotkac sie z moimi rodzicami, a tu zonk jeszcze sie nieznają a ślub cywilny niedługo biezemy. Tak mi głupio przed rodzicami, ale im niepowiem ze tesc pije bo Mariusz bedzie spalony. moi rodzice uwazają ze jego rodzice nieinteresują sie życiem syna, ale porazka:wściekła/y:Powiedziałam tesciwowej ze myslałam ze przyjadą ze głupia sytuacja i tak beznadziejnie wyszło, ona powiedziała ze wie ale niemoze nic poradzic. jak juz sobie wszystko poukładałam i Mariusz sie zmienił tak teraz znowu jestem przerazona jak to z nim bedzie jak ma takiego ojca, boje sie ze pozniej sie zmieni:-(jak to mowią niedaleko pada jabłko od jabłoni

Hej dziewczyny wetuje sobie strony forum i postanowilam do Was dolaczyc - lepiej pozno niz wcale. Ja mam termin na 3 pazdziernika i nie moge sie doczekac kiedy ten moj wiercipietek w brzuszku sie urodzi :) swoja droga to nie wiem jak on sie tam miesci bo brzuszek mam malutki. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie i mam nadzieje czesciej sie pojawiac na forum.

Witaj :tak:fajnie ze dołączyłaś

EWELA mnie od tego myslenia glowa boli Dzis wlasnie zaczela mnie bolec przez mojego M

A co do tesciow twoich to wspolczuje ja mam ojca alkoholika i tesciowie oboje pija i widac moj grzes ma to po nich :-(

EWELA mnie od tego myslenia glowa boli Dzis wlasnie zaczela mnie bolec przez mojego M

A co do tesciow twoich to wspolczuje ja mam ojca alkoholika i tesciowie oboje pija i widac moj grzes ma to po nich :-(
Bony Dorotko nieprzerazaj mnie, bo zaczynam łapac doła, żałuje ze tam pojechałam:-(ale musiałam
mancini78 niema sprawy :)) wstaw sobie suwaczek

reklama

Witaj.

Hej wam wszystkim:tak:
Dorotko dziewczyny mają racje, przemyśl to dokładnie. moj M bedzie nadal jezdził do Norwegii, to jeszcze niekoniec, teraz przyjedzie znowu na 3tyg.
Ja byłam u tesciów, masakra:-(tesc zaczoł pic widziałam go na kacu, a fajnie ze mieli przyjechać spotkac sie z moimi rodzicami, a tu zonk jeszcze sie nieznają a ślub cywilny niedługo biezemy. Tak mi głupio przed rodzicami, ale im niepowiem ze tesc pije bo Mariusz bedzie spalony. moi rodzice uwazają ze jego rodzice nieinteresują sie życiem syna, ale porazka:wściekła/y:Powiedziałam tesciwowej ze myslałam ze przyjadą ze głupia sytuacja i tak beznadziejnie wyszło, ona powiedziała ze wie ale niemoze nic poradzic. jak juz sobie wszystko poukładałam i Mariusz sie zmienił tak teraz znowu jestem przerazona jak to z nim bedzie jak ma takiego ojca, boje sie ze pozniej sie zmieni:-(jak to mowią niedaleko pada jabłko od jabłoni

To to faktycznie miło nie było:no: I każda z nas na wątpliwości, a Ty masz jeszcze rok żeby sie zastanowić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry