• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Jejus, Dorotka, wspolczuje Ci Kochanie.... NIe wyglada to wszystko fajnie. Wiesz, mysle, ze jak Twoj M. zobaczy w pazdzierniku Oliwie, to dotrze cos do jego Pustej GłÓwki. :tak:
Dalam sie juz na spokoj na dzisiaj ze sprzataniem. Mam ochote na pizze, tylko musze znalezc w necie nr tel. do mojej ulubionej pizzerii :))) To okropne, ale nie moge sie opanowac :-D Dzien mi zlecial niewiadomo kiedy. Szkoda tylko, ze pada, bo umylam okna. A w domu juz pachnie praniem i plynami.... Mmmm... To luuubię!:happy2::cool2::-D

reklama
Dziewczyny tak czytam wasze rozterki odnoszace sie do pijacych i jesli moge sie wtracic i cos poradzic - a to z wlasnego rodzinnego doswiadczenia - to postawienie warunku albo pijesz i jestes sam albo przestajesz i idziesz do AA to najlepszy ze sposobow dla obu stron, nie ma w tym przypadku polsrodkow. To napewno boli obie strony ale jesli pijacemu zalezy to wszystko sie ulozy. A tak z innej beczki poniewaz jestem poczatkujaca to mam pytanko gdzie ustawic kalendarz ile pozostalo do narodzin maluszka i ile minelo czasu od slubu ?

EWELA sorki ale ja nie jestem w stanie nikogo chyba pocieszac bo sama nie mam lekko w zyciu :no:
Kurcze ze tez u mnie to zawsze musi byc jakis klopot i to nie taki latwy klopot :wściekła/y:

MINISIA jeszcze z rozwodem poczekam bo ja do tego musze dojzec ze kiedys podejme taka decyjze choc czuje ze jestem coraz blizej decyzji o rozwodzie :-(
Kurcze jaka fajna perspektywa dziecko bede miala za 3 miesiace a moge zostac samotna matka ale fajne to moje zycie :-(
Kurcze wykoncze sie i bedzie finito :baffled:

Dorotka, kochana ja wiem , że Ci lekko nie jest. Tak naprawdę to trudno jest Ci coś doradzic. Pomyśl co Ty byś doradziła dziewczynie będącej w twojej sytuacji. Tak na zdrowy rozsądek. Sama też wiesz jak to jest mieć ojca pijaka...to samo chcesz zasponsorować Oliwii??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry