reklama

Październik 2008

Czesc!!!
21.10.2006 roku na swiat przyszedl moj najukochanszy synek!! Coz za zbieg okolicznosci bo teraz rowniez oczekuje dzidzi i przypuszczalny termin to 28 pazdziernika;)))
Musze przyznac, ze boje sie bardziej niz za pierwszym razem. Moj synek ma 16 miesiecy i mam tyle obaw i pytan dotyczacych tego jak ja sobie poradze kiedy juz na swiecie pojawi sie moja mala kruszynka??? Czy Antos nie poczuje sie odepchniety?? Jak mam go przygotowac, a raczej jak ja mam sie przygotowac psychiczne na pojawienie sie malenstwa??? Dobrze, ze mam jeszcze tyle miesiecy;))
pozdrawiam cieżaróweczki pazdziernikowe!

reklama
A ja już w koncu powiedziałam szefowej....ufff - kamień z serca.
Przyjęła to z uśmiechem - pogratulowała i nawet wycałowała. Powiedziała, że się domyśliła - od kilku lat nie byłam na chorobowym i mówiła, że miała jakieś przeczucie.

Dzisiaj gotuje zupkę ogórkową i już się doczekć nie mogę kiedy zacznę ją konsumować. Mdłosci do takie sobie wiec humorek dopisuje:)

Ja chodze spać jak dzieci - zasnęłam po dobranocce heheheheh

A ja już w koncu powiedziałam szefowej....ufff - kamień z serca.
Przyjęła to z uśmiechem - pogratulowała i nawet wycałowała. Powiedziała, że się domyśliła - od kilku lat nie byłam na chorobowym i mówiła, że miała jakieś przeczucie.

Dzisiaj gotuje zupkę ogórkową i już się doczekć nie mogę kiedy zacznę ją konsumować. Mdłosci do takie sobie wiec humorek dopisuje:)

Ja chodze spać jak dzieci - zasnęłam po dobranocce heheheheh

Kaka no to gratuluje powiedzenia szefowej o fasolce ja sie tez strasznie stresowalam
jak swojemu szefowi mowilam:tak: ale tez wyszlo spokojnie :-D.
A mnie dzis raz tak pozadnie mdlilo wiec sie polozylam ale to nic nie dalo ,
wiec siadlam i od razu pognalam do kibelka :tak:.
Teraz jakos narazie nie mam mdlosci ciekawe na jak dlugo ale zas zaczela
mnie bolec glowa :wściekła/y: ide sie polozyc z zimnym okladem na czolo powinno
choc troche pomoc:tak:.
Zaliczylam dzis niedlugi spacer z pieskiem a wieczorem zalicze spacer z M
musze glowe dotleniac aby tak bardzo nie bolala .
Aha i ja tez chodze wczesnie spac :tak:

A jak ogólnie czujesz się Dorotka123... oprócz mdłosci i bólów główy....mnie czasem z głodu boli głowa. Dziwne to ale jak cos zjem to ból przechodzi:)

Mój pies własnie też wciaga ogórkową hihi

Niezapominajka gratuluje;-)ja mysle ze Twoj maly synek..zaakceptuje sytuacje w jakiej sie zanjdzie,tylko musisz go juz powoli o tej wspanialej nowinie poinformowac..napewno sie uciesz ze bedzie mial rodzenstwo..na pocztku na pewno nie bedzie latwo,bo bedzie zazdrosny..ale predzej czy pozniej bedzie czerpal z tej sytuacji korzysci:tak:

Mam jutro wizyte u mojeg ginia..juz nie moge sie doczekac:-)
Mam dwa pytania.. w ktorym tygodniu lekarz okresla plec dziecka??
Co bede widziala na badaniu Usg,skoro to koniec 8 tygodnia??

anitka ja mam dzis wizyte i gina i tez jestem pod koniec 8 tyg. wiec napisze ci czego ja sie dowiedzialam. wiem ze na pewno bede miala usg i nie moge sie doczekac a wizyte mam dopiero o 20.
kaka ja tez sie strasznie denerwowalam jak mowilam kierownikowi o ciazy i od tamtego czasu jestem na zwolnieniu poniewaz pracowalam na zmiany, ale dogadalam sie z nim i jezeli wszystko bedzie ok to od poniedzialku wracam do pracy ale na jedna zmiane i na lzejsze stanowisko - troszeczke mniej obowiazków

reklama
Ja wiedzialam, ze bede miala chlopca juz w 15 mies, ale plec meska latwiej jest okreslic z wiadomych wzgledow:))
hehe teraz zamawialismy dziewczynke;))) fakt, ze objawy mam zupelnie odwrotne niz przy pierwszym dziecku, wiec moze moze dziewczynaka???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry