Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i jak po zabiegach??????? mi tez sie marzaJa obiecałam wziaść się za siebie wieczorkiem...depilacja, manicure i moze trochę samoopalacza na twarz. A jutro koniecznie sobie makijaż machnę...tylko nie wiem dla kogo bo M cały dzień w pracy.

dobre usmiałam siea ja dzisiaj sobie kserowalam na praktykacha teraz sie ucze, bo jutro mam egzamin....zrobili nam dodatkowy termin w lipcu, ale nie licze na nic, bo dzisiaj dopiero sie za to wzielam- jakos o Rafalku wole myslec
i o jego tatusiu coraz czesciej
a z tym manicure to masz racje Kaka bo ja juz tez nie pamietam kiedy moje paznokcie jakis lakier widzialy...a pewnie by chcialya samoopalaczem to sie chyba porzadnie wysmarowac musze, bo jak sobie robie zdjecia z M. to aparat szaleje bo ostrosci zlapac nie moze
raz ja jestem wyrazna a raz on...:/jak narazie to mamy dwa wyrazne zdjecia
ciekawe co to bedzie jak jeszcze Rafalek dojdzie do kompletu, aparat chyba kompletnie oszaleje
)))
Wiec kawka, dwie czekoladki i forum (same przyjemne nalogi
). Mysle, ze to wciaz wplyw serotoniny
poprzyjazdowej. Zamarzyly mi sie wlasnie glolabki... Ale chyba zrobie dopiero w sobote na przyjazd M.
. A jak dobrze pojdzie, to jeszcze wizyta w piatek ;-)
.