reklama

Październik 2008

reklama
Oj Ppatqa - ale sie robilo sentymentalnie..mi tez brakuje tamtych czasow :-) tez na codzien bez M, a wlasciwie bez faceta, gdyz nie bylismy jeszcze malzenstwem.ledwo nadrobilam Wasze zaeglosci dzisiaj !! najpierw ta nieszczesna krzywa, o ktorej pisalam na innym watku, praca, szkola rodzenia, obiadek, sprzatanie mieszkanka (bylo w takim stanie ze az wstyd !!!!!!) i wreszcie chwila na necie :-) a zaraz chyba spanko, bo cos mnie sennosc bierze ...DOROTKA - badz dzielna!! dziewczyny maja racje, ze M moze nie wierzyc w Twoje przestrogi i Ty musisz go przekonac ze nie zartujesz i zeby lepiej z Toba wiecej nie zadzieral !! Owszem, starsylas go wczesniej, ale teraz Oliwka jest w drodze i nie moze wiecej bawic sie Twoim kosztem !! albo sobie wezmie to do serca i sie zmieni, albo... do widzenia... w kazdym razie trzymaj sie Kochana i nie smuc sie !!

Ja obiecałam wziaść się za siebie wieczorkiem...depilacja, manicure i moze trochę samoopalacza na twarz. A jutro koniecznie sobie makijaż machnę...tylko nie wiem dla kogo bo M cały dzień w pracy.
i jak po zabiegach??????? mi tez sie marza:tak:
a ja dzisiaj sobie kserowalam na praktykach:)a teraz sie ucze, bo jutro mam egzamin....zrobili nam dodatkowy termin w lipcu, ale nie licze na nic, bo dzisiaj dopiero sie za to wzielam- jakos o Rafalku wole myslec:)i o jego tatusiu coraz czesciej:)
a z tym manicure to masz racje Kaka bo ja juz tez nie pamietam kiedy moje paznokcie jakis lakier widzialy...a pewnie by chcialy:)a samoopalaczem to sie chyba porzadnie wysmarowac musze, bo jak sobie robie zdjecia z M. to aparat szaleje bo ostrosci zlapac nie moze:)raz ja jestem wyrazna a raz on...:/jak narazie to mamy dwa wyrazne zdjecia:)ciekawe co to bedzie jak jeszcze Rafalek dojdzie do kompletu, aparat chyba kompletnie oszaleje:))))
dobre usmiałam sie:))))

no i z moich planów nici. dopiero sie wykapałam i wcinam kolacyjke a zaraz lulu;-)

Witam sie baardzo Porankowo!!!! Jest juz widno, a ja nie moge spac :-D Wiec kawka, dwie czekoladki i forum (same przyjemne nalogi:-p). Mysle, ze to wciaz wplyw serotoniny :-D poprzyjazdowej. Zamarzyly mi sie wlasnie glolabki... Ale chyba zrobie dopiero w sobote na przyjazd M.
Jak juz wiecie, ide dzis do ginki, ale nie nastawiam ani Was, ani siebie, ze cokolwiek bedzie wiadomo. Narazie pewnie komplet badan do zrobienia:sorry2: :-D. A jak dobrze pojdzie, to jeszcze wizyta w piatek ;-):tak:.
Oki doki, ide cos wszamac i pod prysznic. Mua :******

Hej dziewczyny !! :-)
Co Wy spać nie możecie ?? :-) ja to ledwo ledwo zwlokłam się z łóżka, a padłam wczoraj jeszcze przed 22 !!

Pogoda barowa u nas...ciemno i leje od rana :-( mam nadzieję, że zmieni sie wkrótce, gdyż urlopik się zbliża :-)

Miłego dnia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry