reklama

Październik 2008

PPATQA gratuluje przeskoku suwaczka :-) I czekam na sloneczko od Ciebie

Mnie jutro przeskoczy suwaczek ale ja tego troche nie rozumiem Bo wedlug suwaczka to od jutra zaczne 7 miesiac a jak czytalam na necie te tygodnie to to troche inaczej wychodzi z tymi tygodniami Moze ktoras mi to wytlumaczy ????????

My z mama wykorzystujemy na tym mieszkaniu wode i pierzemy co sie da hihiI dzis bede prala tak na wiecej stopni ciuszki od Oliwi bo po co mam marnowac pozniej wode na nowym mieszkaniu hihiOczywiscie pozniej pewnie przepiore najpotrzebniejsze ubranka jeszcze raz ale to sie zobaczy :-)

reklama
Witam sie z ranka:-)
Ja zaraz sie zbieram do miasta zawiesc papiery do urzedu w zwiazku ze zmiana nazwiska a tak mi sie nie chce:baffled:
Moj tatus pojechal mi na targ po papierowki ale takie zielone i kwasne te lubie najbardziej!!!:-p
Kaka fajny sen tez bym chciala zeby sie sprawdzil i u mnie:tak:kasa mi jest potrzebna:tak:
Dorotka badz nie ugieta wtedy Twoj M bedzie widzial ze to nie przelewki za duzo juz mu sie upieklo i myslal ze zawsze tak bedzie!dla twojego i malej dobra badz twarda i nie pokazuj po sobie litosci-niech sie stara! zobaczysz czy warto walczyc o ta milosc po jego zachowaniu.
Goska czekamy na wiesci od gina i trzymamy kciuki!!:tak:
A ja sie musze za swoj wsiasc i przesunac o jeden dzien do tylu bo dzis wedlug gina mam 29 tydz.!
Ppatga GRATULKI!!!:-D

dorotka a jak na stronie bb wpisujesz date @ to który tydzień tobie wychodzi, bo ja mam tam inaczej, i z tego kółka co ma gin jest tak jak tam. Oj jak słodk będzie wygladać to twoje pranie rozwieszone
kaka ja terz zajadam rodzynki w czekoladzie

Ja nie wiem co dziś będe kombinować, może wyciagne M na grzyby lub jerzyny popołudniu. narazie ja jeszcze w wyrku ale juz po śniadanku
ppatqa ale z Ciebie latawiec ;-), aż Ci zazdroszcze, ja mam dzisiaj przymusowe LB
bądz dla niego twarda...widać , że dopiero wtedy miekknie...może graj dalej taką co jej nie zależy??;-)
Dorka, kaka ma rację bądź twarda, udawaj, że kompletnie Ci nie zależy no i nie pytaj czy CI pomoże po rozwodzie! to jego zasr...... obowiązek :angry:

Przeskoczył mi suwczek
GRATULUJE 7 miesiąca!

A ja dziś zrobię na obiadek znowu rybkę, tak mi wczoraj zasmakowała, mmmmmniammm!!!

Dziewczyny, zanosiłyście już wnioski do ZUSu o zasiłek rehabilitacyjny? macie już odpowiedź? U mnie minęło już 2 tyg. od złożenia wniosków i nadal nima odpowiedzi.

wskazuje tydzien 27 ale ja to rozumiem ze jak mam dzis 26 i 4 dni to juz jest 27 tydzien ale na necie pisze ze od 28 jest 7 miesiac wiec juz nie jaze No mama pierze jeszcze cos teraz pozniej ja upiore ciuszki :-)

Wanilia i Minisia tak bede twarda teraz dla M i zobacze jak on sie bedzie teraz zachowywal do mne i z alkoholem jak zmieni prace i bedzie w domu wieczorami no i jak ja bede twarda to zobacze jak on sie wtedy zachowa I jeszcze osobne spanie nam narazie zafunduje a co niech pokutuje I jak to nic nie zmieni w jego zachowaniu to sie rozwiode a pozniej bede sie zastanawiala jak sobie poradze.Teraz jeszcze nie chce zkladac wniosku o rozwod bo teraz zrobie cos co jeszcze nie robilam czyli bede zimna i zobacze jego reakcje a jak to nie pomoze to juz koniec bo i tak we mnie sie cos wypala :-(

Ja jutro zloze wnniosek o swiaczenie rehabilitacyjne ale zloze go bardzo pozno bo tylko 2,5 tygodnia przed ukonczeniem tych 180 dni i tez jestem ciakawa jak dlugo bede czekala na odpowiedz ale znajac mojZUS to dlugo najwyzej ja tam zadzwonie do nich po 2 tygodniach i sie zapytam bo jakos nie licze aby oni sie odezwali :-(

WANILIA moze tez zdadzwon sobie do nich I dlaczego masz dzis przymusowe LB ?????????

dorotko mi pokazuje 27 tydz 6 dz, czyli od piatku 28 tydz i w przyszłym tygodniu szkoła rodzenia

Dziewczyny dzieki, nie ma co juz zaczynam zbierać się z wyrka

Witajcie! Cchiałam Was zapytać która z dziewczyn zna się na prawie? Bo wczoraj spotkała mnie przykra niespodzianka-podjęłam decyzje...i chce się skonsultować z kimś kto coś o tym wie...czekam na odpowiedz bedę bardzo wdzięczna...A co się stało napiszę pózniej...

reklama
Dorotka tak trzymać !!:-)

Z Ciril nie jest dobrze opisała to co ją spotkało na kłopotach ciążowych......:no: Proponuje tam zajrzeć.

Z tego co rozmawiałam z różnymi lekarzami to oni nie patrzą na miesiące tylko na tygodnie, bo sami niewiedzą który miesiąc kiedy się zaczyna a kiedy kończy. Zresztą zdarza im się i w tygodniach pomylić hehehehe

Ja po śniadanku. Mężuś przyniósł mi rogaliki. Mniam z dżemikiem były pycha. Teraz z niecierpliwością wyczekuje na pralkę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry