reklama

Październik 2008

Witajcie
ppatqa- gratuluję 7 miesiąca
dorotka - bądż dzielna i konsekwentna w tym co zaczęlaś
kaka- oj tak mi się marzy taka wygrana, jakbym miała tyle forsy to byśmy zakończyli budowę domu i wrocili do Polski

My już po wczorajszej wyprawie do cyrku nie szkoda było tyle kasy na bilety bo było superowo a Karolina to cały czas prawie na stojąco oglądała a śmiała się tak głośno, że czasem to ludzie na nią tak jakoś dziwnie patrzeli:-D

U nas dziś leniwy dzień pogoda dziwna ani słońca, ani deszczu ale jakoś się będzie trza rozruszać..

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

reklama
Marma jak boli niestety tzreba odpoczywac. ja tez nie lubie takiej niemocy i patzreenia ze ktos robi a nie ja:baffled:

Gosiak... a mi sie wydaje ze ginka jednak zrobi ci USG:-p

Kaka pikny sen. Mnie jak czasami natchnie puszcze jedneo totka:cool2:

Dorotka korzystaj i pierz ile wlezie:-D

Małaulka ja jako dziecko tez uwielbiałam cyrki a teraz przyjezdza taki do nas Korona i porazka szkoda kasy:-(

A ja czekam na kuriera do 12 ma byc:-p wiec dzis akcja skrecania łózka:-D. Po zatym chatka sprzatnieta, zakupki zrobione, jedno pranko juz schnie kolejne sie pierze. Życ nie u mierac w taka pogode;-)

Ciril się zna na prawie, ale jej nie ma od kilku dni i się o nią MARTWIMY.

Ale może któraś akurat będzie umiała Ci pomóc, to pytaj.

Ciril ja też się o Ciebie martwie-wracaj do nas szybciutko-dlaczego nie mamy od niej żadnych wieści:-( (nie wiedziałam,że ona zna sie na prawie...)
Chcielibyśmy z M zmienić nazwisko (na moje panieńskie) Chciałam jej zapytać o procedury-chcemy to załatwić przed narodzinami dziecka... Nie chcemy nosić nazwiska ludzi którzy są nieobliczalni...aNie mam siły pisać wiecej...

Z Ciril nie jest dobrze opisała to co ją spotkało na kłopotach ciążowych......:no: Proponuje tam zajrzeć.
Czy wiesz o czymś o czym my nie wiemy????? Może chodziło Ci o carri??? Te nicki takie podobne!!

Chcielibyśmy z M zmienić nazwisko (na moje panieńskie) Chciałam jej zapytać o procedury-chcemy to załatwić przed narodzinami dziecka... Nie chcemy nosić nazwiska ludzi którzy są nieobliczalni...aNie mam siły pisać wiecej...
W tej kwestii się nie wypowiem, musisz chyba poczekać na Naszą wszechwiedzącą Panią prawnik.

Może zle napisalam my jedziemy w gorki a nie w gory, znajomi maja domek w Brennej wiec to nie Zakopane, ani moje ukochane Pieniny, ale i tak pewnie nie dalabym rady teraz wejsc na 3 Korony wiec Brenna musi wystarczyc, poza tym tez jest gdzie chodzic i blisko do Ustronia i Wisły:tak:
No i mamy po drodze moich rodzicow, moze namowimy ich zeby z nami jechali, tak troche samolubnie, bo bedziemy ich namawiac ze wzgledu na Zosie, ale dawno nie widzieli wnuczki wiec mam nadzieje ze sie zgodza.

wczoraj jeszcze sie wkurzylam, bo zadzwonila moja tesciowa, i tak gadalysmy o ubrankach i ona powiedziala ze jeszcze nic nie kupuje, bo "TO" sie jeszcze nie urodzilo. Jakby mnie ktos w twarz uderzyl, tak mnie to wkurzylo, ze powiedzialam mojemu m. ze tam nie pojade poki mnie nie przeprosi, co tam mnie poki Stasia nie przeprosi, bo to "TO" nie jest, tylko zywa istotka. Poza tym ciagle mam wrazenie ze bedzie takiej "drugiej kategorii", az sie poryczalam tak mnie wzielo ze az na nia nabluznilam:wściekła/y:

Magda gratuluje 7 miesiąca!
A teściowa może się przejęzyczyła, wiesz jak to ludzie starszej daty, zabobony i tym podobne historie....
A jeśli chodzi o wnusia to myślę, że będą go kochali bardzo, bo będzie im przypominał synusia, a jak jeszcze Staś będzie pdobny do Twojego M, to tym bardziej.:-)

Wanilia ja juz pisalam wczesniej ze moja teciowa to tylko Zosia i Zsia, kiedys nawet powiedziala ze ona bedzie jej ukochana wnuczusia. A mnie to wkurza, u mnie w domu mama nas traktowala jednakowo, dawala tyle ile mogla naszej trojce, a u m. w domu zawsze jego siostra byla ta naj.
Moja mama bedzie miala 6 mnuka i tez jak jednemu cos kupuje to reszcie tez bo traktuje ich rowno, dlatego mnie to wkurza, bo jak bylam w ciazy z zosia to kupowala a teraz nic jakby to nie byl jej wnuk.
Oj ja to sie tak ciesze ze udalo nam sie kupic mieszkanie, bo jakbysmy mieszkali dalej z nimi to bysmy sie pozabijaly:tak:

reklama
Hej kobitki, dzięki za wszystki ciepłe powitanka :) nie bylo mnie 1 dzien a tu juz tyle czytania. Ostatnio mielismy pracowiete dnie bo tato z moim ukochanym robili pokoik dla naszego maluszka i dla nas, okno juz wymienione, sciany pomalowane, panele polozone, przyszlo juz lozko i szafeczka teraz jeszcze tylko materac parapet noi lozeczko dla synka a co do imienie to nie - jeszcze nie wybralismy choc intensywnie o tym myslimy. Powiedzcie mi jeszcze gdzie mam wejsc zeby te moje suwaczki zostaly na stale bo nie moge sie odnalezc i wciaz je kopiuje ? Czarna79 mowilas mi cos o ustawieniach ale nie moge tego znalezc - slepota ze mnie czy cuś :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry