Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Alez sie usmialam, Wiola, walisz prosto z mostuNo właśnie jak to jest, że kiedy kobita się ogarnie to od razu samopoczucie lepsze. A tak to chodzi jak rozpiździana kura

po popoludniowej drzemce (ranne wstawanie ma jednak wady
). Niebo blekitne, a na jutro zapowiadaja juz "powrot lata". Dzwonila ciotka M., mamy sie spotkac jutro na dzialke tesciow (bedziemy malinki zbierac 
), a ja przy okazji ogarne samochod. Kupilam juz plyny do tapicerki, do siedzen, nowe wycieraczki i plyn do spryskiwaczy. Chce zaskoczyc swego M., jak wsiadzie do auta w sobote 

. A potem planuje jeszcze raz wrocic, bo chce zrobic Julce piknik z basenikiem 
Obiecywalam juz jej to w Stanach
. A sama chetnie tez odpoczne (!!!) na lonie natury

. Buziaki Ciezaroweczki :*******************

potem upieklam babeczki to zyczenie coreczki ale oni za to posprzatali mi pokoik tzn maly odkurzal a Wika kurze scierala
ile im to frajdy sprawilo!!szkoda ze ja nie czerpie z tego takiej satysfakcji
a pranko tez juz mam wyprane i sie suszy.dzis mam dzien zaliczony!!

albo przynosila przeterminowane jogurty o co halas robilam albo na moich oczach dawala tamtym wnukom slodycze i kazala isc zjesc tak by moje nie widzialy-wredna s...!!!! jak jej nienawidziłam!!!!
Nie wiem co Wam da zmiana nazwiska ja bym na waszym miejscu zawsze jak jest awantura wolala policje wtedy jest papierek a nie tylko slowa.Gosia nie ma co owijać w bawełnę.Alez sie usmialam, Wiola, walisz prosto z mostu![]()
Ojej dziewczyny przepraszam. Faktycznie pomyliłam nicki. Chodziło w tamtym wątku o Carii a nie Ciri.

ppatqa tylko mi się nie forsować, jak boli to LB ;-)Jejku ale ten NFZ ......, po co trzymać kogos w szpitalu trzy dni tylko po to by zrobic cos co zajmuje najwyżej klka godzin. mnie zaczoł przuszek boleć, bo zabralam się za sprzątanie szafek w kuchni, chwilke polżałaem i jest lepiej, jeszcze poleże po obiadku.
Blondi może się zestresowałaś egzaminem stąd ten ból. Teraz sobie poodpoczywaj a na pewno ból minie. I gratuluje kolejnej mamusi 7 m-ca :-)Wanilia mi sie niby dzisiaj tez 7 miesiac zaczyna, suwaczek pokazuje 27 tydz, a kalkulator bb 28 t i 1dz
Rafalek o 12 kopnal mnie kilka razy wiec odetchnelamale i tak jakos mniej niz poprzednio:-(i nisko jakos .mnie cos dzis brzuch uciska pod prawym zebram i niewygodnie mi sie siedzi:-(to az boli. w piatek mam wizyte to sie czegos dowiem wiecej
ja juz po egzaminie...poszlo mi nieciekawie, ale za to odebralam moje wyniki badan i sa oki![]()
Minisia, a Ty motorek masz w tyłku, niby sporo kilo na siebie wrzuciłaś a biegasz jak 15-tka, ja poruszam się z gracją czołguJestem spowrotem alescie sie rozpisaly
Ja pojechalam rano do tego urzedu i moj tataus zabral sie ze mna bo jakies autko podrodze wykukal ale jak czekal na mnie to na slupie przeczytal inne ogloszenie i to autko wlasnie kupił!! ale sie ciesze odczepi sie od mojego kompa
Ja dopiero teraz pisze bo musialam gołabki zrobic na zyczenie synusia-Gosi apetytu na robiepotem upieklam babeczki to zyczenie coreczki ale oni za to posprzatali mi pokoik tzn maly odkurzal a Wika kurze scierala
ile im to frajdy sprawilo!!szkoda ze ja nie czerpie z tego takiej satysfakcji
a pranko tez juz mam wyprane i sie suszy.dzis mam dzien zaliczony!!
Teraz czekam na mezusia z obiadkiem:-)
Jesli chodzi o zasilek rehabilit.to ja juz mam odp.a czekalam ok.2 tyg. mam kumpele w Zusie i mowi ze oni zawsze przyznaja wiec nie ma o sie stresowac
Ale trza sie zorientowac bo cos jest z L4 wczoraj czytalam na lipcowkach ze jak sie jest na tym zasilku to nie potrzeba juz L4???? ale nie wiem o jakie chodzilo bo one mialy problem z L4 po terminie porodu a jak nie urodzily jeszcze bo gin im nie chce wystawic i wysyla na macierzynskie? Ja sie nie znam kompletnie i musze sie wywiedziec!!
.