Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dom wysprzatalas to teraz mezusiowi niespodzianke chcesz sprawic super zona z Ciebie I super ze i dla twojej malej tez cos robisz normalnie na wielkich obrotach jestes widze 

A egzamin pewnie nie poszedl tak zle jak piszesz hihih
Twoje dzieciaczki maja sie fajne z toba dla kazdego robisz cos milego 
Podziwiam Cię mi dawno nic nie chce się robić ze swoim wyglądem. Ale na pewno dobrze się czułam ja jakiegoś make-upa strzeliłam. W sobote przypomnę sobie jak to się robi. A co do zmiany nazwiska....chcę je zmienić żeby wrazie czegoś np: mojej śmierci. Nie przyjechali do mnie odebrać mi dziecka...Ci ludzie są okropni...jak własny ojciec może grozić synowi,ze mu zęby powybija? Dla mnie milszy też nigdy nie był... A moi rodzice-teraz wiem,że to anioły-nie wiem jak bym dała radę bez nich...Majeczka, okropna ta Twoja historia. Wydaje mi się, ze ze mnianą nazwiska nie będzie tak łatwo. Moja siostra zachowała swoje panieńskie nazwisko po ślubie ale po czasie okazało się, ze jest to niewygodne. Czesto musiała się tłumaczyć, ona nazywała się tak a dzieci po ojcu...wiec jak chciała cos załatwic no to tłumaczyła kim jest dla tych dzieci. W końcu w urzędzie zmienili jej to nazwisko ale łatwo nie było.
Nazwiska najczęsciej zmieniają jak mają negatywny wydźwięk.
Moze coś w necie znajdziesz??
A we mnie dziś życie znowu weszło. Chatka wysprzątana. Pomidorówka ugotowana. Ja sama ogarnieta i podmalowana więc jest ok![]()
Majeczka, ale macie jazdy z teściuniem. Pies go ganiał! Powodzenia przy zmianie nazwiska. Jak się stary o tym dowie to dopiero Wam będzie jazdy robił.![]()
Majeczko wiem z własnego doświadzczenia, że jak pójdziesz na policję i powiesz , że ktoś Wam grozi to policjant powie - przykro nam ale w tej sprawie nic nie możemy zrobić, bo nikt nikomu nic nie zrobil a na podstawie tylko samych gróżb oni NIC nie zrobią.
Jeśli nie daj Boże doszło by do pobicia - dopiero wtedy mogą się koło tej sprawy zakręcić.
Tak było w moim przypadku jak miałam problemy z pijącym bratem 4 razy wzywalam policję na "gorąco", wtedy, gdy byla awantura i dopiero potem sprawa poszla do sądu grodzkiego i zapadl wyrok.
I tak sobie myślę, że jak zmienicie nazwisko a oni się o tym dowiedzą to będą się probować mścić, uważajcie na siebie, ludzie pod wpływem alkoholu i takiej nienawiści są nieobliczalni.
Ale głowa do góry, każda nawet najmniejsza awanturę od razu powinniście zgłosić
na policję
Nie będę czekała aż ktoś pobije albo zabije mojego M...Coraz bardziej boję się o swoją rodzinę... Wiecie co się dowiedziałam,że on wczoraj zaszedł do naszych sąsiadów (sami mają problemy-ale o kim będą gadać?) Wyżalił im się... powiedział,ze nawet o ślubie nie wiedział (ogło być i tak-bo jak pojechaliśmy ich zaprosić to ledwo co mógł chodzić-zachlał...ale poza tym wszyscy byli trzezwi. Przynajmniej tak mi się wydaje) Mój M przeprasza mnie za swojego ojca-ale to nie jego wina,ze ma takich starych....7 miesiącMajeczka gratuluje studniowki:-)
Wanilia mi sie niby dzisiaj tez 7 miesiac zaczyna, suwaczek pokazuje 27 tydz, a kalkulator bb 28 t i 1dz
Rafalek o 12 kopnal mnie kilka razy wiec odetchnelamale i tak jakos mniej niz poprzednio:-(i nisko jakos .mnie cos dzis brzuch uciska pod prawym zebram i niewygodnie mi sie siedzi:-(to az boli. w piatek mam wizyte to sie czegos dowiem wiecej
ja juz po egzaminie...poszlo mi nieciekawie, ale za to odebralam moje wyniki badan i sa oki
Dorotko powodzenia zycze w szpitalu![]()
jak ten czas leci...Kochana niedługo będziesz tulić swoją Kruszynkę:-)
A Rafałek oże dziś wiecej śpi-a jak śpi to rośnie
Ja bylam z szpitalu i rozmawialam z polozna i ona mowila ze dzis nie ma sensu abym lezala od dzis bo i tak dzis mi nic nie zrobia wiec dzis jeszcze w domu jestem i jak co to mam przyjsc jutro rano ale ja sie caly czas zastanawiam czy isc czy nie ?????????? i nie wiem co mam zrobic ??????
Mamusia i córcia muszą być zdrowe
Wszystko będzie dobrze-powodzonka-pisz do nas

Ale ja nie chce sie denerwowac dlatego sie dogadujemy