reklama

Październik 2008

reklama
Ja zaraz zawalu dostane!! nie umiem wkleic suwaczka!!!!!!!!!!! ten co mialam poprawiam a tu dupa!! nie chce mi sie ten BBCODE wkleic bo wychodzi krzyzyk :((((

lepiej się dowiedz ppatqa, żeby potem za późno nie było na złożenie wniosku rehab. nie chcę Cię wprowadzić w błąd, bo widzę że u Ciebie zagmatwana sprawa.

dziewczyny u mnie w szpitalu niestety jest tak ze jak sie przychodzi na izbe to oni dzwonia na oddzial i mowia co jest grane i lekarz mowi aby przyjac ja sie jeszcze nie spotkalam z tym aby tylko przyszli i zbadali.Wiem ze to glupie ale coz mam zrobic ?????Jeszcze nie wiem czy jutro pojde z jednej strony chce isc a z drugiej nie:crazy:
Moja mala teraz bardzo kopie az czasem zaboli mam nadzieje ze nic jej nie ma

Ja po drzemce jakos nie moge dojsc do siebie... Ciagle chodze do lodowki :dry: i szukam niewiadomo czego. Dom uprzatniety, zostalo "polerowanie" :-p:-D. Jutro leniuchowanie na dzialce :-):-):-) I dzis juz chyba tez :-p
Widze Dziewczyny, ze swietnie sobie radzicie w zalatwianiu "urzedowek". Respect:tak::-D. Czarnej cos dzisiaj nie widac, pewnie maluje w mieszkanku :cool2:. A i Madziunia chyba dzis wraca do domu ;-). Posiedze jeszcze chwile przy kompku i ide grzac wyrko :-D. Mua :**************

z tewgo co ja wyczytałam na innych watkach to wystarczy na jeden dzień wziaść zwolnienie od innego lekarza, na inna "chorobę" i 180 dni liczy się na nowo...ale teraz to ja już pewna nie jestem. Sama wróciłam na miesiac do pracy i liczę, ze 180 dni liczy się na nowo...ale popytam w zusie'

z tewgo co ja wyczytałam na innych watkach to wystarczy na jeden dzień wziaść zwolnienie od innego lekarza, na inna "chorobę" i 180 dni liczy się na nowo...ale teraz to ja już pewna nie jestem. Sama wróciłam na miesiac do pracy i liczę, ze 180 dni liczy się na nowo...ale popytam w zusie'
Dziewczyny znalazłam taką informację na ten temat:

ZASIŁEK REHABILITACYJNY I WYNAGRODZENIE NA L4 W CIĄŻY - Forum dyskusyjne portalu maluchy.pl Ť ciąża, poród, zdrowie dzieci

reklama
ppatqa mnie zaklad pracy placil do 26 kwietnia, wiec 10 dni krocej niz tobie, mija mi 150 dni 14 sierpnia wiec ty sobie dodaj 10 dni, jesli liczyc 150 dni od L4 "ciążowego" jesli wczesniej bylas na zwolnieniu wczesniej to od 25 sierpnia odlicz sobie ilosc dni ktore bylas juz wczesniej na zwolnieniu ale w tym roku.
Nie chcialabym cie jednak wprowadzic w blad, dlatego lepiej sie dopytac w Zusie.
Ja juz troszke przeszlam z tym urzedem, dostalam pieniadze juz za koncowke kwietnia i za maj, za czerwiec jeszcze kaski nie dostalam, a zwolnienia przysylaja mi ciagle do poprawki, ostatnio nawet z kwietnia mi podeslali bo cos im sie tam nie podobalo.
Moze troche skomplikowanie napisalam ale nie potrafie inaczej wytlumaczyc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry