reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Nio zakupy dzis udane mialam :-)
Martwie sie o Minisie czemu nie daje nam znac ?????????????
Martwie sie o Minisie czemu nie daje nam znac ?????????????
Hello ja tylko znów na chwilunie bo zaraz ide po mała pod szkołe wraca z wycieczki
Kaka niop normalnie rzucaja mnie na głęboką wode jak nic

a dziś jezdziłam z takim gościem nie pamietam nazwiska Burek, Burkowski czy jakoś tak pod 50 ciemna karnacja. KIedyś był moim sąsiadem z klatki
Dorotka1234..... ale miałąś udane zakupy. Tylko pozazdroscić
Minisia ODEZWIJ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewela super ze juz po jezdzeniu. Teraz moze odpoczniesz i przestanie cie kłuć;-)
Motylek no no pokaż foty tych spodni
Dziewczyny wątek jeszcze nie jest zamkniety. Czekam aż moderator to zrobi juz napisałam aby zamkneła

Kaka niop normalnie rzucaja mnie na głęboką wode jak nic

a dziś jezdziłam z takim gościem nie pamietam nazwiska Burek, Burkowski czy jakoś tak pod 50 ciemna karnacja. KIedyś był moim sąsiadem z klatki
Dorotka1234..... ale miałąś udane zakupy. Tylko pozazdroscić

Minisia ODEZWIJ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewela super ze juz po jezdzeniu. Teraz moze odpoczniesz i przestanie cie kłuć;-)
Motylek no no pokaż foty tych spodni

Dziewczyny wątek jeszcze nie jest zamkniety. Czekam aż moderator to zrobi juz napisałam aby zamkneła

Andzia 21
Październikowe mamy'08
czarna na przepustke ale moja siostra jak dzisiaj dzwoniła do szpitala to sie pytali czy antybiotyk działa który mu przepisali i kazali jutro tylko po wypis przyjechac ale bez niego. Tak wie moja mama zostaje jutro z brzdącem w domu a my jedziemy do szpitala i na zakupy na stadion :-)
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ide spac dziewczynki ale martwie sie o MINISIE
i denerwuje sie dlaczego sie nie odzywa ale moze jest zajeta czyms innym i nie ma czasu na kompa.
Minisia odezwij sie jak najszybciej
Dobranoc.
Z mezem dzis oki
i denerwuje sie dlaczego sie nie odzywa ale moze jest zajeta czyms innym i nie ma czasu na kompa.Minisia odezwij sie jak najszybciej

Dobranoc.
Z mezem dzis oki

Podziel się: