reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

a to dlatego że hormony ciążowe suk sa prawie identyczne jak te po cieczce, i stąd tak często urojone

reklama
Hello ja tylko znów na chwilunie bo zaraz ide po mała pod szkołe wraca z wycieczki:-p

Kaka niop normalnie rzucaja mnie na głęboką wode jak nic:szok::szok::szok: a dziś jezdziłam z takim gościem nie pamietam nazwiska Burek, Burkowski czy jakoś tak pod 50 ciemna karnacja. KIedyś był moim sąsiadem z klatki:-D

Dorotka1234..... ale miałąś udane zakupy. Tylko pozazdroscić:tak:

Minisia ODEZWIJ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewela super ze juz po jezdzeniu. Teraz moze odpoczniesz i przestanie cie kłuć;-)

Motylek no no pokaż foty tych spodni:-p

Dziewczyny wątek jeszcze nie jest zamkniety. Czekam aż moderator to zrobi juz napisałam aby zamkneła:tak:

Dziewczyny ja spadam ogladac "na wspolnej",kolacja i pozniej spaciu.Rano mam do pracy,popoludniu sie odezwe.Milego wieczoru

wątek już jest zamknięty
teraz czekam tylko na podwierdzenie od admina odnośnie dostępu kobietek z listy którą dostałam

miłego wieczorku życzę

ja zmykam odespac noc bo jestem padnieta. A tak wyglądał duet 3 lata temu tuż po urodzeniu, cos mi sie wzieło na wsponienia

czarna na przepustke ale moja siostra jak dzisiaj dzwoniła do szpitala to sie pytali czy antybiotyk działa który mu przepisali i kazali jutro tylko po wypis przyjechac ale bez niego. Tak wie moja mama zostaje jutro z brzdącem w domu a my jedziemy do szpitala i na zakupy na stadion :-)

reklama
Ide spac dziewczynki ale martwie sie o MINISIE :wściekła/y:i denerwuje sie dlaczego sie nie odzywa ale moze jest zajeta czyms innym i nie ma czasu na kompa.
Minisia odezwij sie jak najszybciej :baffled:
Dobranoc.
Z mezem dzis oki:rofl2:

Do góry