reklama
majeczka02
Fanka BB :)
zawadka Twój synek jest naprawdę śliczny:-)
Przystojniak!
Kaka a wracając do tych okien to nie przesadzaj-jesli musisz to już robić to sama to rob sobie przerwy.

Kaka a wracając do tych okien to nie przesadzaj-jesli musisz to już robić to sama to rob sobie przerwy.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Matko kochana ja też bym nie chodziła tamtędy ... strzeż się jej jak ognia hihiihihiSąsiadka skarb!
Moja sąsiadka to czarownica-rzuca czary,uroki...nie wyjdę z domu nie zauważona-ona jest wszędzie...Ostatnio zmieniła sobie okulary teraz ma chyba + 6Nazywam ją lornetka... Ma 6 cioro prawnucząt (pierwszemu życzyła żeby zgnił w d... zanim się urodzi...Bo jej wnuczka wyszła za faceta prawie 20 lat starszego no i dziecko przed slubem ...Przepraszam,ze tak dokladnie zacytowałam...) Ostatnio kolo mojego ogrodzenia chodziła sypała czymś tam i coś pod nosem mamrotała...Nie chodzę już tamtendy
choć nie wierze w takie bzdury-po co jej sie narazać... Jest po 80-tce

Właśnie zajadam się pierogami z mięskiem ... pychotka.
Ostatnia edycja:
Sąsiadka skarb!
Moja sąsiadka to czarownica-rzuca czary,uroki...nie wyjdę z domu nie zauważona-ona jest wszędzie...Ostatnio zmieniła sobie okulary teraz ma chyba + 6Nazywam ją lornetka... Ma 6 cioro prawnucząt (pierwszemu życzyła żeby zgnił w d... zanim się urodzi...Bo jej wnuczka wyszła za faceta prawie 20 lat starszego no i dziecko przed slubem ...Przepraszam,ze tak dokladnie zacytowałam...) Ostatnio kolo mojego ogrodzenia chodziła sypała czymś tam i coś pod nosem mamrotała...Nie chodzę już tamtendy
choć nie wierze w takie bzdury-po co jej sie narazać... Jest po 80-tce
Faktycznie jakaś nieprzyjemna babeczka

Ja tylko jedno umyła i to tak szybciutko bez cackania. Naprawdę sie nie przemęczyłam

To Czarną powinniście przełożyć przez kolano. Ona myje wszystkie na raz ale ze mnie skarżypyta.
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Alez sie usmialam!!!!!!!!!!!!!!!!Faktycznie jakaś nieprzyjemna babeczka
Ja tylko jedno umyła i to tak szybciutko bez cackania. Naprawdę sie nie przemęczyłamPrzecież nie zrobiłabym Hani krzywdy umyślnie.
To Czarną powinniście przełożyć przez kolano. Ona myje wszystkie na raz ale ze mnie skarżypyta.

Witam mamuśki! a ja pomału wracam do żywych
wczoraj po 22 wymiotowałam( a wiec jednak grypa żoładkowa)ale pojechałam po mojego który już lepiej sie czuje i dzis zasuwal rowerkiem do pracy bo ja nie dam rady codziennie do 23 czekac tym bardziej dzis kiedy jestem słaba bo od wczoraj juz nic mi nie jest poza tym ze rano mnie skrecalo w brzuchu tak bardzo ze zaryzykoalam no-spe i odrazu lepiej! teraz pomalu juz szykuje sie na wizyte do gina na 16:30 po powrocie zdam relacje
no i dopiero teraz zjadlam skibeczke chlebka bo mialam jedzenio wstret ktory do konca mi nie minal:-(
Dorotka trzymaj sie kochana wiem jakie to paskudztwo!! u mnie juz od rana mama okupije kibelek a teraz dolaczyl tata
Kurde co to za wirus no???!!!!!
Kaka ja tez musze umyc okna ale nie dzis bo normalnie padam, staram sie jakos trzymac na ta wizyte ale o 20 jak poloze dzieci to chyba sama pojde spac chybaze mi minie.
majeczka uwazaj toz to jakas CZAROWNICA brrrrrr
Zawadka ostatnio ja dwa dni sie meczylam zeby wkleic foty ale w koncu sie udalo!!:-)

Dorotka trzymaj sie kochana wiem jakie to paskudztwo!! u mnie juz od rana mama okupije kibelek a teraz dolaczyl tata

Kurde co to za wirus no???!!!!!
Kaka ja tez musze umyc okna ale nie dzis bo normalnie padam, staram sie jakos trzymac na ta wizyte ale o 20 jak poloze dzieci to chyba sama pojde spac chybaze mi minie.
majeczka uwazaj toz to jakas CZAROWNICA brrrrrr
Zawadka ostatnio ja dwa dni sie meczylam zeby wkleic foty ale w koncu sie udalo!!:-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
SYLWIA ja od poczatku wiedzialm ze u mnie bedzie dziewczynka i juz 2 lekarzy mi to potwierdzilo Wiec ja wierze w takie nasze przeczucia ;-)
KAKA ja na jej miejscu tez bym cie ochrzanila To tylko dobrze o sasiadce swiadczy
MAJECZKO wspolczuje sasiadki
ZAWADKA zdawaj nam relacje z wizyty
MINISIA dobrze ze u Ciebie juz lepiej
My to ostatnio we dwie chorujemy identycznie 
U mnie tak rano byla katastrofa choc tylko 2 razy mialam biegunke i mam nadzieje ze sie ona nie powtorzy.Ale skrecalo mi jelita strasznie a to potworny bol
.
Zjadlam 2 malutkie mini buleczki z maslem ,banana,paczka ,pol ziemniaka i 2 kaski miesa i pije non stop wode i sikam jak opentana :-(.
Po sniadaniu jakos mi troche przeszlo ale jak zjadlam ziemniaka to zas bol bo ja mam dzis tak ze co zjem to czuje jak mi to idzie Czuje jak jedzenie wedruje mi na dol i to boli tak mi sie jelita chyba zwijaja podobne to do skurczy ale sa one w zoladku.Jak nic nie jem to jest lepiej bo przynjamniej nie zwijam sie bolu
.
Moze jutro bedzie juz lepiej
O 18 idziemy z M i ze znajomymi do knajmy ja na herbatke tylko lub soczek lub wode bo nie moge nic jesc.Chce isc aby sie przewietrzyc i pogadac z przyjaciolka moze wtedy nie bede myslam o brzuchu i zoladku
Moja KSIEZNICZKA KOPIE wiec jej raczej nic nie ma Ide sie zdrzemnac na godzine
MINISIA czekamy na wiesci od gina
KAKA ja na jej miejscu tez bym cie ochrzanila To tylko dobrze o sasiadce swiadczy

MAJECZKO wspolczuje sasiadki

ZAWADKA zdawaj nam relacje z wizyty

MINISIA dobrze ze u Ciebie juz lepiej

U mnie tak rano byla katastrofa choc tylko 2 razy mialam biegunke i mam nadzieje ze sie ona nie powtorzy.Ale skrecalo mi jelita strasznie a to potworny bol

Zjadlam 2 malutkie mini buleczki z maslem ,banana,paczka ,pol ziemniaka i 2 kaski miesa i pije non stop wode i sikam jak opentana :-(.
Po sniadaniu jakos mi troche przeszlo ale jak zjadlam ziemniaka to zas bol bo ja mam dzis tak ze co zjem to czuje jak mi to idzie Czuje jak jedzenie wedruje mi na dol i to boli tak mi sie jelita chyba zwijaja podobne to do skurczy ale sa one w zoladku.Jak nic nie jem to jest lepiej bo przynjamniej nie zwijam sie bolu

Moze jutro bedzie juz lepiej

O 18 idziemy z M i ze znajomymi do knajmy ja na herbatke tylko lub soczek lub wode bo nie moge nic jesc.Chce isc aby sie przewietrzyc i pogadac z przyjaciolka moze wtedy nie bede myslam o brzuchu i zoladku

Moja KSIEZNICZKA KOPIE wiec jej raczej nic nie ma Ide sie zdrzemnac na godzine
MINISIA czekamy na wiesci od gina

Kaka ja cie niepotępie bo sama lepsza nie jestem. U mnie wszyscy do tego przyzwyczajeniZawadka czasem coś szwankuje moze następnym razem Ci wyjdzie.
Przed chwilą dostałam ochrzan oid sąsiadki, ze jak jeszcze raz zobaczy mnie, ze myje z tym brzuchem okna to sobie pogada z moim mężem
Zabrałam się za pedicure ale cieżko z tym brzucholem hehehe.

Minisia dobrze ze juz lepiej sie czujesz
Reszte dopisze pozniej bo wrociłąm z jazdy i ide z mała na podwórko

reklama
Witam sie dzisiaj i ja:-)Mnie ogarnelo szlenstwo zakupow, jak nie moglam sie zmusic do zakupow dla Stasia tak teraz nie moge przestac
dzisiaj taka duchota ze wyslalam Zoche z kolezanka (duzo starsza oczywiscie) na podwurko a sama siedze w domu bo chlodniej, nogi mam tak spuchniete ze wygladam jak kloc
Odprezam sie przesadzajac kwiatki teraz, i juz widze moj pokoik z nowymi roslinkami:-)
W koncu dostalam pieniazki z ZUSu, to dopiero jest instytucja....szkoda gadac, oni upomna sie o 10 groszy ale jak oni juz maja placic to czekaj sobie czlowieku....

dzisiaj taka duchota ze wyslalam Zoche z kolezanka (duzo starsza oczywiscie) na podwurko a sama siedze w domu bo chlodniej, nogi mam tak spuchniete ze wygladam jak kloc

W koncu dostalam pieniazki z ZUSu, to dopiero jest instytucja....szkoda gadac, oni upomna sie o 10 groszy ale jak oni juz maja placic to czekaj sobie czlowieku....
Podziel się: