reklama

No nareszcie pisałam do Ciebie na priv i sms-a. Super foty i opisekHey!!!!!!!!!!!!!!!
Witam, po baaardzo dlugiej nieobecnosciPrzepraszam...
U mnie jak zwykle mlyn. Moze w skrocie opisze, co sie dzialo od Swiat. Wiec...
Po Swietach, przed Sylwestrem, M. staral sie o wize. Nie dostal. 14. stycznia byl chrzest Radusia, a 15.-tego nasz slub koscielnyNasi swiadkowie mowia, ze jestesmy, jak Francuzi, najpierw zyjemy ze soba, a potem sie zenimy
Dwa dni po slubie przylecialam z dziecmi do rodzicow. i juz w ta sobote wracamy do Olecka
Jejku, jak sie ciesze!!!!!!!! Mam nadzieje, ze w Polsce nie jest zimno. No wlasnie jest? Nie jest?;-)
Z samopoczuciem, to raczej na plus, choc bywaja dni, ze potykam sie o wlasne nogi(ups!). Radus rosnie, obraca sie na brzuszek bez problemu, odkad skonczyl 4 miesiace. Probuje siedziec, choc po dluzszej chwili denerwuje sie. Ida mu zeby, przeswituja przez dziasla (te z dolu). Staram sie mu dawac mleko z proszku, bo chce juz odstawic od piersi. Je kasze na noc (wciaz budzi sie 3-4 razy w nocy), a w dzien pomalu wprowadzam mu marchewke i zupki przecierowe. Ostatnio, jak go wazylam (mial niepelne 3 mies.), to waga wskazala 7,5 kg. W ten poniedzialek idziemy na szczepienie, wiec zobaczymy ile podskoczylo... Jestem szczesliwa, bo wkrotce wiosna, a i budowa u nas rusza w kwietniu (dostalismy upragniony kredyt, troszke sie nazbieralo podczas slubu
). I jakos tak fajnie nam sie uklada!
Wkleje kilka fotek (ze slubu, Radus z Julka, Radus)
Zobacz załącznik 119214Zobacz załącznik 119213
Zobacz załącznik 119216Zobacz załącznik 119217
fajnie ze to tylko katarekno nareszcie!!!Witaj Gosia!!!:-)ale fajnie ze Wam sie tak uklada.a Radus juz duuuzy facet;-)i tak wszystkie postepy na raz az mi sie w glowie zamieszalo
ja tez juz zadowolona bo maly jednak wlasciwie zdrowy;-)tylko katarek ma.
wczoraj sie zarlam z Wdlatego mnie nie bylo bo nastroj mialam wisielczy lekko mowiac...ale juz jest ok i jutro przyjedzie
maly sobie wlasnie tnie komara, a ja zaczynam salatke jarzynowa kroic.taka jak na swieta
bo mi sie zamarzyla ostatnio.do tego kabanosy i bede wcinac
malemu chyba zaczne jednak cos podawac bo znajac ta moja pediatre to maly skonczy rok i dalej bedzie zyl samym mlekiem, a wlasciwie nie mlekiem tylko tym czyms co smierdzi jak ktos trafnie nazwal zdechla mysza...albo chomikiem;-)bo nie wiem jak zdechla mysz ale chomika to nie raz czulami podobnie.dostalam wiecej recept na to swinstwo wiec nie bede musiala tak latac czesto.
Dorotka to super ze z sadu tak szybko przyszlotylko zeby Ci sie nie odwidzialo teraz
Czarna i zapomnialam Wam pogratulowac pierwszego zebola!!!!
No i gratki dla Lili

Kaka a z jakiej to okazji misiu?
Minisia ja wiem ze jestes zapracowana ale mi tak tu ciebie brakuje
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ASIU no to dobrze ze z W juz lepiej :-)
OLCIA oby to nie byla astma
GOSIU zareaguje tak jak kazda WRESZCIE SIE POJAWILAS :-)
No to dzialo sie u ciebie duzo :-) Super zdjecia I jaki Radek juz duzy :-)

CHYBA TERAZ ZA WIELE Z WAS NIE ZAUWAZYLO ZE NAPISALAM ZE IDZIEMY DO SZPITALA ? HIHIHI
ZARTUJE JAK ZWYKLE

My juz spakowana Sasiada nie ma wrr A mnie na sama mysl cos bierze ze szpital itp Teraz wlasnie maz od chrzestnej Oliwi sie zdeklarowal ze pojedzie z nami

OLCIA oby to nie byla astma
GOSIU zareaguje tak jak kazda WRESZCIE SIE POJAWILAS :-)
No to dzialo sie u ciebie duzo :-) Super zdjecia I jaki Radek juz duzy :-)
CHYBA TERAZ ZA WIELE Z WAS NIE ZAUWAZYLO ZE NAPISALAM ZE IDZIEMY DO SZPITALA ? HIHIHI
ZARTUJE JAK ZWYKLE
My juz spakowana Sasiada nie ma wrr A mnie na sama mysl cos bierze ze szpital itp Teraz wlasnie maz od chrzestnej Oliwi sie zdeklarowal ze pojedzie z nami
Evelajna
Październikowa mama
Dorotka trzymam kciuki!!!!

Ja przepraszam, witam się tylko. Cały dzień siedzę nad cv- dzięki za wczorajszego kopa
Idziemy pospacerkować dla zebrania myśli a wieczorem poczytam i poodpisuję.

To ja się jeszcze szybko witam z Gosią- ładne zdjęcia a buziaki jakie radosne na nich:-)
No i z Czarną
Ale nie poczytałam co tam u Was

Ja przepraszam, witam się tylko. Cały dzień siedzę nad cv- dzięki za wczorajszego kopa
To ja się jeszcze szybko witam z Gosią- ładne zdjęcia a buziaki jakie radosne na nich:-)
No i z Czarną

A 

agamir
Gość
Dorociu trzymamy kciuki . Dawaj znac

Dorota rzeczywiście szybko z sądem  Trzymam kciuki za Was, żeby tylko na badaniu się skończyło.
 Trzymam kciuki za Was, żeby tylko na badaniu się skończyło.
Justyna buziaki dla Laury. Mi też żal Martyny jak gorączkuje i brakuje mi jej harców
Gratki dla Lilii. Jak ten czas szybko leci
Gosiu witaj. Same przyjemne rzeczy się działy. Śliczna para!!!
Czarna rozumiem, że Cię kusi z zakupami. My też już wybraliśmy fotelik i w wakacje kupimy.
Ja tak na chwilę, bo taki dzień jakiś intensywny. Niby nic się nie działo, a padam na twarz. Czekam aż M wykąpie Martynę, bo już histerii dostała ze zmęczenia (to chyba przez ta pogodę) i zabieram się za Bartka. Miłego wieczoru!!!

Trzymam kciuki za Was, żeby tylko na badaniu się skończyło.
 Trzymam kciuki za Was, żeby tylko na badaniu się skończyło.Justyna buziaki dla Laury. Mi też żal Martyny jak gorączkuje i brakuje mi jej harców

Czarna rozumiem, że Cię kusi z zakupami. My też już wybraliśmy fotelik i w wakacje kupimy.
Ja tak na chwilę, bo taki dzień jakiś intensywny. Niby nic się nie działo, a padam na twarz. Czekam aż M wykąpie Martynę, bo już histerii dostała ze zmęczenia (to chyba przez ta pogodę) i zabieram się za Bartka. Miłego wieczoru!!!
Dorotka trzymam kciuki!!!!
No i z Czarną
no i sie obraze (zart
no własnie kiedys wkleiłas link chyba connecoDorota rzeczywiście szybko z sądemTrzymam kciuki za Was, żeby tylko na badaniu się skończyło.
Justyna buziaki dla Laury. Mi też żal Martyny jak gorączkuje i brakuje mi jej harców
 jestes zadowolona?
 jestes zadowolona?A mnie czeka samotny wieczór z dziecmi bo M wybywa

magdziunia
Październikowa Mama'08
Gosiu tak dawno Ciebie nie było - witaj skarbie.
A zdjęcia ze ślubu piękne - oj działo się u Was w rodzince.
Dorotko pierwsza rozprawa może być faktycznie tą ugodową - zresztą może to i dobrze, że tak szybko.
Zobaczysz co i jak a G zły - bo Ty postawiłaś na swoim i to może będzie dla niego kolejnym już kubłem zimnej wody.
Mały ululany i nakarmiony zasnął, ja padam ze zmęczenia a raczej z przeczytania ;-)
Na spacerku dziś Sebcio spał od 14.00 do 16.30
Właśnie zjadałam jemu słoiczek z brzoskwiniami ... nie mogłam się oprzeć ... ech ... do czego to doszło, żeby matka wyjadała dziecku jedzonko
Oki ja już uciekam i życzę miłej nocki.

A zdjęcia ze ślubu piękne - oj działo się u Was w rodzince.
Dorotko pierwsza rozprawa może być faktycznie tą ugodową - zresztą może to i dobrze, że tak szybko.
Zobaczysz co i jak a G zły - bo Ty postawiłaś na swoim i to może będzie dla niego kolejnym już kubłem zimnej wody.
Mały ululany i nakarmiony zasnął, ja padam ze zmęczenia a raczej z przeczytania ;-)
Na spacerku dziś Sebcio spał od 14.00 do 16.30
Właśnie zjadałam jemu słoiczek z brzoskwiniami ... nie mogłam się oprzeć ... ech ... do czego to doszło, żeby matka wyjadała dziecku jedzonko

Oki ja już uciekam i życzę miłej nocki.
reklama

Misiek bez okazji.

Dorka trzymam kciukasa.

No i miałam nagłą wizyte mamy. A w domu burdelo bo jakos dzissię zebrać nie mogłam. Dobrze, że sie zpowiedziała na 15minut zanim zastukała w drzwi bo chociaż z grubsza ogarnęłam to i owo
Ledwo mama wyszła w drzwiach stneła siostra...matko. Jak jest czysciutko to nikogo nie ma. Jak tylko 1 dzien człowiek machnie ręką i nic nie robi zaraz ma gosci.

Hanka po atrakcjach dzisiejszego dnia przegapiła 1 drzemkę i maruda sie zrobiła.Przeczymałam ją trochę i śpi.

Jutro jadę do babci na imieninki. Ale fajnie mi tydzień leci

Dorka trzymam kciukasa.
No i miałam nagłą wizyte mamy. A w domu burdelo bo jakos dzissię zebrać nie mogłam. Dobrze, że sie zpowiedziała na 15minut zanim zastukała w drzwi bo chociaż z grubsza ogarnęłam to i owo

Ledwo mama wyszła w drzwiach stneła siostra...matko. Jak jest czysciutko to nikogo nie ma. Jak tylko 1 dzien człowiek machnie ręką i nic nie robi zaraz ma gosci.
Hanka po atrakcjach dzisiejszego dnia przegapiła 1 drzemkę i maruda sie zrobiła.Przeczymałam ją trochę i śpi.
Jutro jadę do babci na imieninki. Ale fajnie mi tydzień leci

Podziel się: