reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

Spacer szybki bo wygwizdowo.
Humor wcale nie lepszy niż rano.
A jutro studia się zaczynają...
Ehhh! Nic mi się nie chce!

Magdziunia- dobrze że z pracą załatwiłaś
Dorotka- może ta pediatra będzie ok.

widze że jest was tu pare Czy mogę liczyć na waszą pomoć?? może któraś z was może mi poradzić co zrobić żeby dziecko robiło regularne kupki??

Witaj!
Przejdź do odpowiedniego wątku:
Dzieci urodzone w październiku 2008 - Karmienie i pielęgnacja maluszków
I tam poczytaj lub zadawaj pytania na ten temat.
Staramy się trzymać tematyki wątków, bo potem trudno się odnaleźć.
Dobrze by było, żebyś się przedstawiła i napisała coś więcej o sobie i swojej dzidzi na wątku "Poznajmy się lepiej", żebyśmy mogły Cię troszkę poznać.
Zapraszamy!

reklama
Przepraszam następnym razem się poprawię. Mam na imię Kaśka mam dwójkę dzieciaczków Kubusia i Karolinkę to właśnie ona jest z 29.10.2008. Jeszcze niebardzo się orientuje z tym co gdzie tu znaleźć ale postaram sie nie robić więcej bałagnu:tak:

Witaj Kasiu! Widzę, że wszyscy macie imiona na "K":-) Niedługo się połapiesz - dla mnie to też czarna magia była na początku;-)

Asia dobrze, że Rafałkowi przechodzi. To jeszcze Ciebie W powinien bardziej pogrzać:-D

Malena to od jutra się zabieramy do nauki - ja co prawda nie mam regularnych studiów, ale uprawnienia robię i się kurdesz nie mogę zmobilizować odkąd Tuśka na świecie.

I małaula wsiąkła...

witam sorki,ale M w HH, a ja dziś sama z Kamisiem i koniowatymi. Spacer był, stajnia machnięta, posprzątane, nawet się z małym chwile drzemnełam,aż mnie boksem w oko nie obudził:)

CZesc dziewczyny powiedzcie mi ktora z Was wrocila juz do pracy lub niebawem sie wybiera, Ja sie boje wracac do pracy czy wytrzymam bez małego

Ja wracam 30 mara i na na sma myśl robi mi gorąco ze musze go zostawiac na 10 godzin dziennie . Jak ja sobie dam rade?????????????????

Kombinowałam ile wlezie z godzinami, półetatem może itp., i żadną miarą się nie opłaca (cholerna kasa...) Ja wyliczyłam 9,5 godziny, ale chyba zarezerwuję żłobek zaraz koło pracy i będę latać w przerwie. Boziu, nie myśleć, nie myśleć....
A teściowa mi wyjeżdża z gadkami "eee tam, taka kolej losu, każda to musi przejść" i z miną taką to mówi, że mnie szlag trafia. W ogóle jakby mogła, to by mnie już jutro do pracy wysłała. :wściekła/y::wściekła/y: Pocieszycielka z niej żadna...

reklama
Evelajna maly zostaje z moja mama i tatkiem ktorrzy maja bzika na jego punkcie. Ale ja sie boje ze mi bezie zle bez niego bez jego gadania usmiechu

Do góry