reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

reklama
Czesc dziewczyny juz jestem w domku. Maksymilian urodził sie w sobote 14 listopada o 20.45 wazył 3050 przez cc zaraz go zabrali bo miał kłopoty z oddychaniem oddali nam go po 2 dniach bo lezał w inkubatorze i miał antybiotyk . Ja natomoast miałam krwotok i lekarze stwierdzili mam dworozna maice i mamy sie ciesyc ze zyjemy no i oczywiscie zakaz kolejnych ciaz bo grozi to moja smiercia lub dziecka. Juz jestesmy w domu i jestem najszczesliwasza pod słoncem .W piatek mały do kontroli ale mam nadzieje ze bedzie oki. Mam dwoch synków.Zobacz załącznik 181481

Zobacz załącznik 181482

Zobacz załącznik 181483

Zobacz załącznik 181484

Zobacz załącznik 181487

Zobacz załącznik 181488
oglądam twoje fotki i płaczę. Boze jakie słodkie kochane maleństwo!!!!!!!!! dziewczyny normalnie chyba moje hormony zaczynaja wariować:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Aaaaaaaa masz taką kołyskę jak Ja!!!!!Dobrze ze wszytsko tak cudownie się skończyło:tak::tak: Teraz dużo cierpliwości i przespanych nocek. Jak mały zareagował na braciszka???????

Dziewczyny dziękuje:zawstydzona/y:

:-p

Ale fotki własnie pstryknełam więc wam pokaże:-p

Eeee kibicka jakie zakupki???? zaraz nasi graja w siate Turniej Wielkich MISTRZÓW:)))
Jezuuu zapomniałam o meczu:no::no: wygraliśmy???
Zaraz idę obejrzec zdjęcia:tak:noi dla Was gratulacje za ząbka!!

Agamir jeszcze raz serdeczne gratulacje!!! Maleństwo jest prześliczne a Ty? wogóle ie widać po Tobie żebyś kilka dni temu dziecko urodziła, ślicznie wyglądasz!!!:tak:

No to wróciłyśmy do domu, zdążyłam na szczęście odebrać Karolinę ze szkoły, trochę mi zeszło bo co rusz kogoś spotykałam:tak: a teraz mam sąsiadki w domu bo przyszły ze szkoły a matka gdzieś pojechała , na dworze zimno no to je zaprosiłam do domu, przynajmniej się bawią z Lenką a ja mam czas na bb:-D

reklama
Nie mogę teraz właczyć tv bo w salonie 5 dzieci:no:

Ale na powtórkę napewno się wyrobię!!!

A partacze tzn piłkarzy masz na myśli??

Do góry