reklama
A
agamir
Gość
Dziekuje dziewczyny
oglądam twoje fotki i płaczę. Boze jakie słodkie kochane maleństwo!!!!!!!!! dziewczyny normalnie chyba moje hormony zaczynaja wariowaćCzesc dziewczyny juz jestem w domku. Maksymilian urodził sie w sobote 14 listopada o 20.45 wazył 3050 przez cc zaraz go zabrali bo miał kłopoty z oddychaniem oddali nam go po 2 dniach bo lezał w inkubatorze i miał antybiotyk . Ja natomoast miałam krwotok i lekarze stwierdzili mam dworozna maice i mamy sie ciesyc ze zyjemy no i oczywiscie zakaz kolejnych ciaz bo grozi to moja smiercia lub dziecka. Juz jestesmy w domu i jestem najszczesliwasza pod słoncem .W piatek mały do kontroli ale mam nadzieje ze bedzie oki. Mam dwoch synków.Zobacz załącznik 181481
Zobacz załącznik 181482
Zobacz załącznik 181483
Zobacz załącznik 181484
Zobacz załącznik 181487
Zobacz załącznik 181488

Aaaaaaaa masz taką kołyskę jak Ja!!!!!Dobrze ze wszytsko tak cudownie się skończyło
Teraz dużo cierpliwości i przespanych nocek. Jak mały zareagował na braciszka???????Dziewczyny dziękuje

mirabelka73
Październikowe mamy'08
agamir super że w domku jesteście, wyglądasz świetnie, Maksio cudny a przy zdjęciu Antosia z braciszkiem się pobeczałam 

malaulka
Podwójna mamusia
Jezuuu zapomniałam o meczu
Ale fotki własnie pstryknełam więc wam pokaże
Eeee kibicka jakie zakupki???? zaraz nasi graja w siate Turniej Wielkich MISTRZÓW))

wygraliśmy???Zaraz idę obejrzec zdjęcia
noi dla Was gratulacje za ząbka!!Agamir jeszcze raz serdeczne gratulacje!!! Maleństwo jest prześliczne a Ty? wogóle ie widać po Tobie żebyś kilka dni temu dziecko urodziła, ślicznie wyglądasz!!!

No to wróciłyśmy do domu, zdążyłam na szczęście odebrać Karolinę ze szkoły, trochę mi zeszło bo co rusz kogoś spotykałam
a teraz mam sąsiadki w domu bo przyszły ze szkoły a matka gdzieś pojechała , na dworze zimno no to je zaprosiłam do domu, przynajmniej się bawią z Lenką a ja mam czas na bb
reklama
Podziel się: