reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

reklama
Hmm, to skoro tak grupowo się wspieracie i działacie planowo, to też sobie zrobię plan.
Wiola a kiedy Ci się młyny pracowe kończą? Wy też macie najgoręcej przed świętami?
MMaksa
ta pierwsza mi się strasznie podoba, szkoda tylko, że nie ma jakiś ramiączek, bo u mnie to byłby jednorazowy podskok zabawowy a potem streaptease:-D:-D

Patuśka ciągle rozrabia, ogląda "rybki z ferajny", ale chyba pogonię m żeby ją wykąpać i postarać się ululać, bo znowu do 23 się będziemy gibać.
Dobranocki

szkoda tylko, że nie ma jakiś ramiączek, bo u mnie to byłby jednorazowy podskok zabawowy a potem streaptease:-D:-D
:-D:-D:-D:-D

Wiolka no to miłego wieczorku;-)
Minisia to u ciebie też były dziś chwile grozy:no: ale dobrze, że tylko tyle się stało:tak:
Czarna z tymi zabawkami to rzeczywiście fajna metoda, u nas już tak było przy młodszej Karolinie:tak:

A ja już zmykam na górę do łóżeczka bo trza się w końcu wyspać porządnie:tak:

Dobrej nocki mamuśki:tak::tak::tak:

Witam się środowo! Kolejna noc za nami, podobna do wczorajszej. Dziś w planach tylko stomatolog i spacer z dziećmi. Na obiad mam wsio, tylko kaszę ugotuję:-p. I chyba tyle. Do później Mamusie!
zyczenia_k.jpg

Witajcie.

Kopiuj wklej:cool2:

Laski wybaczcie ze mało piszę plisss ale jakoś tak ostatnio czasu mi brak. W pracy mam stresa wchodzic na bb...ostatnio szefowa zdalnie weszła na mój komp zeby coś sobie sprawdzic a tam bb otwarte. Troche głupio... Więc sobie podczytuje a potem chce odpisac w domu, a w domu padam na ryjek wiec nie odpisuje...i tak dłuższy czas.

Pozdrawiam Was wszystkie.

Dzien dobry
Poczytalam tyle ile mi net pozwolil bo calych stron nie chce mi otwierac :-(
WIOLU spokojnej pracy zycze :tak:
EVELAJNA daj znac jak tam PLAN DNIA?:tak:U MNIE DZIALA;-)

MY wstalysmy o 7 Jestesmy juz obie po sniadaniu Kasza manna na zwyklym mleku zasmakowala Oliwce :tak:Ja juz ubrana i umalowana Wlosy umyte Mieszkanie ogarniete Oliwka od 10 minut spi :tak:Ide pozamatac jeszcze I dokonczyc zupe musze :tak:
Musze czekac na ludzi od pieca w lazience bo sie psuje :-(Mam nadzieje ze mi Olwki nie obudza ja przyjda

MILEGO DNIA

Dzis kolo 17 przyjezdza do mnei kolezanka z mezem To on ma mi zalatwic ta prace Ma mi dzis powiedziec co i jak i jak sie zdecyduje to z jego kierowniczka bede gadac :tak:

Ulka spokojnie nie pierwszy upadek :tak:kazdej sie z nas zdarzy ze niedopilnujemy:tak:

Moj mateusz dzis wrocil ze szkoly z opuchnietym nosem bo sie wywrocil ale na szczescie juz zeszlo wiec ulga bo juz mialam wizje zlamanego nosa mowie wam jak sie trzeslam :no:wlasnie takich zdarzen sie boje najbardziej:-(

Patrycja to straszne....
o ludu dobrze ze nic się nie stało:tak::tak::tak: Ja z moja Niki też kiedyś miałam rózne akcje:confused2:
Witam się środowo! Kolejna noc za nami, podobna do wczorajszej. Dziś w planach tylko stomatolog i spacer z dziećmi. Na obiad mam wsio, tylko kaszę ugotuję:-p. I chyba tyle. Do później Mamusie!
zyczenia_k.jpg
powodzenia u stomatologa:-p:-p
Witajcie.

Laski wybaczcie ze mało piszę plisss ale jakoś tak ostatnio czasu mi brak. W pracy mam stresa wchodzic na bb...ostatnio szefowa zdalnie weszła na mój komp zeby coś sobie sprawdzic a tam bb otwarte. Troche głupio... Więc sobie podczytuje a potem chce odpisac w domu, a w domu padam na ryjek wiec nie odpisuje...i tak dłuższy czas.

ble ble ble dziś nie padniesz bo ja chcę Cie nawiedzić:rofl2::rofl2:
Dzien dobry
Poczytalam tyle ile mi net pozwolil bo calych stron nie chce mi otwierac :-(
WIOLU spokojnej pracy zycze :tak:
EVELAJNA daj znac jak tam PLAN DNIA?:tak:U MNIE DZIALA;-)

MY wstalysmy o 7 Jestesmy juz obie po sniadaniu Kasza manna na zwyklym mleku zasmakowala Oliwce :tak:Ja juz ubrana i umalowana Wlosy umyte Mieszkanie ogarniete Oliwka od 10 minut spi :tak:Ide pozamatac jeszcze I dokonczyc zupe musze :tak:
Musze czekac na ludzi od pieca w lazience bo sie psuje :-(Mam nadzieje ze mi Olwki nie obudza ja przyjda

MILEGO DNIA

Dzis kolo 17 przyjezdza do mnei kolezanka z mezem To on ma mi zalatwic ta prace Ma mi dzis powiedziec co i jak i jak sie zdecyduje to z jego kierowniczka bede gadac :tak:
no jak ładnie funcjonujesz zgodnie z planem. No przyznaj ze zaraz inaczej dzień wyglada:-D:-D

Minisia WIDZE WIDZE GRATULACJĘ!!!!!!!!!!! i jak sobie radzisz z nową funkcją:)))

Hello królewny
U mnie w chałupce pieknie obiadkiem pachnie, porzadeczek też zrobiony, smerfik drzemie a ja mam czas na kawke:-p:-p
Małemu idzie górna czwórka bo znów mu sie krwiaczek zrobił biedaczek i znów robi nocne wedrówki do rodziców:rofl2: a ze jeszcze Laura doszła więc wesoło mieliśmy tylko za ciula się nie wyspałam:confused2:

MMaksa ta pierwsza mi się strasznie podoba, szkoda tylko, że nie ma jakiś ramiączek, bo u mnie to byłby jednorazowy podskok zabawowy a potem streaptease:-D:-D
Ha Ha U mnie nie bardzo by bylo czym zrobic streaptease:sorry:

Witajcie.

Czekamy tu na Ciebie, i zycze wiecej czasu. No i niech ta kierownica sobie uwaza;-)

MILEGO DNIA

Trzymam kciuki bardzo mocno. No i nie ma to jak dobry PLAN DNIA:tak:

Hello królewny
U mnie w chałupce pieknie obiadkiem pachnie, porzadeczek też zrobiony, smerfik drzemie a ja mam czas na kawke:-p:-p
Małemu idzie górna czwórka bo znów mu sie krwiaczek zrobił biedaczek i znów robi nocne wedrówki do rodziców:rofl2: a ze jeszcze Laura doszła więc wesoło mieliśmy tylko za ciula się nie wyspałam:confused2:
A co ty takiego pysznego gotujesz

MINISIA gratulacje. Wlasnie jak sie czujesz w nowej funkcji

U mnie tez plan dziala:tak: Mam juz wsio porobione:-) Maly spi a ja mam chwile dla siebie. I wlasnie ide obejrzec dzisiejszy odcinek Brzyduli. Potem spacerek. Maksio sie juz czuje lepiej, kaszel mija i katarek tez. Do pozniej

reklama
hehe:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:dzieki jak narazie pierwsze kroki stawiam ale jest suuper troche BB z innej perspektywy :tak::tak::tak:

Ja wlasnie robie krokieciki, malutka spi, straszaki w szkole za oknem sloneczko i ogolnie jakos leci dzionek :tak:

Do góry