• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

reklama
Minisia to fakt, że taka opieka medyczna, to duże odciążenie,. Nie ukrywam, że mama pielęgniarka też jest niezastąpiona :sorry2:.
A mówią "gość w dom ..." :-D
Magdasf ja Ci powiem, że moja Martyna miała wkrapianą atroponę 1% przez cały tydzień dwa razy dziennie i na prawdę nie było po niej nic widać - tylko ślepia jak po amfie :-D Nie miała problemu ze światłem, chodziła normalnie do przeszkola. Naczytałam się, że gałka oczna różni się u dzieci i akomodacja jest bardzo silna stąd takie zabiegi. Myślę, że się nie musisz martwić. My na 23.02 mamy kontrolę i wtedy Bartek też zostanie obejrzany. Zobaczymy czy da popis swoich "możliwości" :baffled:

Czarna patrze na zdjecie w profilu twojej Nikolki i normalnie nie moge ona jest tak do ciebie podobna ze szok!!!! slicza pannica z niej rosnie

Ja też o tym pomyślałam :sorry2: Śliczna dziewczyna. A w Ślesinie będzie Seba - też przystojny chłopak :cool2:

Dorota to rzeczywiście trochę przegięli z tym przedszkolem :no: A ja tak daleko nie doszłam w czytaniu - czemu G jest już w domu:confused:

Może Was trochę pocieszę - najdalej do 3 lutego zima się skończy. Przylatujemy do domu i mam nadzieję na śnieg i sanki. Także na 100% się stopi:-D
U nas ładnie, ciepło, ale na spacer pójdziemy króciutki. Dużo do zrobienia.
A Patuśkowa ostatnio chodzi i gada jak Ojciec Chrzestny - taką chrypę udaje, głowę odchyla do tyłu, ręce wyciąga jak mumia do przodu i lezie tak przed siebie. :happy2: Przysięgam, że nie puszczałam jej ani horrorów ani kryminałów.

Zgadzam się na koniec zimy :tak: Tylko te roztopy najgorsze :wściekła/y:
A Bartek miał dokładnie ten sam motyw - głowa do góry, łapki wzdłóż ciała i leciał przed siebie, tylko chrypki nie udawał :-D

Aniu będzie dobrze, pomyśl jak się wyściskacie po powrocie :-)

No i dzień się kończy. Okazało się, ze te dokumenty to do opieki społecznej, a nie do zusu i wszystko było w necie do wydrukowania więc jutro jedziemy na laser z Martynką i od razu podrzucę pani doktor świstki do wypełnienia. Na decyzję czeka się dwa miesiące więc lepiej się pospieszyć.
A ja zapomniałam się pochwalić ;-), że dostałam propozycję dodatkowej pracy i w sumie zgodziłam się trochę w ciemno, bo nie wiem konkretnie co będę robić, ale od lutego przez 4 godziny w tygodniu będę pracować w ohp-ie. W sumie to jestem przerażona, bo przedszkole to nie jest :baffled: Nawet w moim ośrodku jest względna kultura, a tam nie wiem czego się spodziewać. Chyba, że mam jakiś stereotyp i po pierwszych zajęciach się uspokoję. Na szczęście będę jeszcze z dwoma koleżankami, to jakaś ulga.
M właśnie sprząta mi na kompie, bo od pól roku nie mam neta i trzeba system przeinstalować wiec może wkrótce odzyskam "niezależność" :-D
A dzieci od godziny śpią :-)

witam zdrówka dla wszystkich pociągających
u na malowanie zakończone- hurra, mam dość, a tu jeszcze meble dla młodego do malowania( dostanie moje stare). Mam ochote na jakieś piwko czy drinka ale ani piwa ani nic do drinka nie mam- więc obejde się smakiem. Jutro jedziemy po panele, a dziś mamy zrobić liste prac jakie czekają na nas na dole i jakos to oszacować- hmmmmmmmmmmmm
Miłych snów

U nas przeziębienia ciąg dalszy...
Chociaż Bartuś dziśmniejszy ma katarek, za to M wstał zakatarzony z bólem gardła:wściekła/y:
Mnie dziś strasznie głowa bolała i na wymioty brało, trochę pospałam z małym i trochę przeszło.
M się cieszy i ma nadzieję że te mdłości na fasolinkę:-D:confused:

Aniaaa, a ja myślałam, że mam z dziećmi do lat 4 nie można wysyłać w delegacje:baffled: Buuu...
Kasia oooo, no to pogratulować dodatkowego wpływu gotówkowego. A w kompanii raźniej - będzie ok.
Patrycja no nieźle lecicie:tak: Kosztorysy sa okropne - i tak trzeba potem pomnożyć razy trzy:baffled::baffled::baffled:
Natusia czytam i czytam i miałam Ci życzyć zdrówka, ale w takim razie, może się wstrzymam:-D:-D Zdrówka dla rodzinki!

Heh, ciotki swatki - Czarna chowaj Niki, bo jak nie chłopaki, to Ci ją BB-Ciotki zaraz omotają:-D:-D
No to chyba czas spróbować uśpić gadzinę - a tata słyszę na górze wariuje zamiast ją uspokoić. Faceci...
Dobranocki

witam wieczorową porą
Kasia super z ta pracą, zawsze dodatkowe złote wpadną:tak::tak: i mam nadzieje ze jednak odp z Opieki szybciej przyjdzie po złozeniu papierów:tak:

Aniaaa do Essen dobrze że lecisz a nie musisz jechac:tak::tak: oby szybko mineło!!! a ten kaszelek to moze byc od powietrza;-)

Natusia fasolka:-p:-p:-p to sie bedzie działo:cool2::cool2::cool2: nie wiem czy jesteś na TAK/NIE więc życze by było jak chcesz. I zdrówka dla was

Marma a co Ci wogóle jest??? Na co to antybiotyk??? bo ja zatokowiec i mi najleiej pomagały parówy pod ręcznikiem a jak byłam starsza to solarka-przyjemne z pożytecznym:-D:-D

Ulka ale tragedia normalnie az człwieka przeraża dobrze ze oni cało z tego wyszli:tak::tak:

Ahhh wy sie tak nie zachwycajcie Nikola bo zobaczycie jaka uparta i jaki ma charakterek:tak::tak::tak:
My dzis jednak bylismy na spacerku bo z moimi bablami juz nie dało rady wytrzymac w domku. Myslałam ze mróz zamrozi im głupotki ale gdzie tam, matka jak zwykle naiwna:sorry2::sorry2:

Ale nasi dziś dali nam emocji w piłce ręcznej normalnie zawału kiedys dostane:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry