monia_l
Wrześniowe mamy'07
no więc spróbuję.Dzwoniłam do mamy bo ma książkę z przepisami Dukana więc pożyczę sobiedasz dasz))to nie jest takie straszne
)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no więc spróbuję.Dzwoniłam do mamy bo ma książkę z przepisami Dukana więc pożyczę sobiedasz dasz))to nie jest takie straszne
)
nie wiem czy dam radę .......ale mogę dołączyc???
no kochane jak tam?????juz nedługo zaczynamy....mężowi proponowałąm bo nie dość ze mi trzeba zwalić co nieco to i on szczupłością nie grzeszy)no ale on.......hahahah jak to facet kręci nosem chociaż jak mu poczytałam i ser można jeść to zaczyna się przekonywać hihi
Hej.
Jednak nie wytrzymałam z tym czekaniem do 1 października i wystartowałam 9 dni temu.Pisałam o tym na forum, że zastanawiam się nad wcześniejszym rozpoczęciem, no i zaczęłam 20.09.2010.
Waga wyjściowa to 70 kg. Obrałam formę gubienia kg 5/5, czyli 5 dni czystych protein naprzemiennie z 5 z warzywkami.
Dziś jestem jetem na diecie 9 dzień.W I fazie uderzeniowej zgubiłam 2,7 kg. czyli ważę teraz 67,3 kg, bo od czterech dni mam zastój spowodowany wprowadzeniem warzyw i @, no i kilku grzeszków weekendowych.
Jeśli nie będzie wam to przeszkadzało chętnie nadal z wami będę kontunuowała dietę.Akurat w tym czasie znowu bedę na proteinach.
Proszę w tabelce uzupełnić ( jeśli zdecydujecie się mnie przyjąć) wagę do zrzucenia- 8,5 kg. :-)
Pozdrawiam![]()
Dziś 10 dzień diety.
I faza trwała 5 dni.:-) Zgubiłam 2,7 kg. Potem był czterodniowy przestój spowodowany chyba @ i dziś w piątym dniu warzywek waga nareszcie ruszyła w dół. Dziś rano było 66,6 kg. Oficjalne ważenie jutro, po skończonym 5 dniowym wprowadzeniu warzyw.Potem znowu 5 dni protein i tak w koło Macieju , aż do celu.:-)
olapolap a z zakupami nie ma co szaleć, bo dieta nieźle szarpie za portfel. Te produkty nisko tłuszczowe potrafią wypustoszyć portfel.Kupuj rozsądnie i z głową.;-)
I jedna uwaga. Na diecie używa się skrobi kukurydzianej ( w II fazie) nie mąki kukurydzianej.
I woda, woda , woda.:-)
JEJKU TAK czytam i czytam i juz się boję bo widzę że ani ziemniaków ani chleba nie można jesc a ja mam ciężko z tego zrezygnowac........![]()
Witajcie . Ja dziś trzeci dzień uderzeniowej- 3 kg mniej![]()
yyy nieGratulujeTylko sie wazysz czy tez moze mierzysz obwody? ;-)
Produkty dukana możesz jeść do woli. I naprawdę nie chodzi się głodnym.JEJKU TAK czytam i czytam i juz się boję bo widzę że ani ziemniaków ani chleba nie można jesc a ja mam ciężko z tego zrezygnowac........![]()
Ja planuje wlasnie menu posilkujac sie tym spisem:
Dieta proteinowa - przepisy dla fazy pierwszej
Kolejna niecierpliwa ;-) Gratuluje pierwszych sukcesow![]()