elifit
Moderatorka
To masz gdzie na wakacje jeździć :-)
nom mam gdzie ale nie za bardzo mam za co :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To masz gdzie na wakacje jeździć :-)
Moze przez to ze ja widze caly czas tez mi sie wydaje ze sie nie bardzo zmienila no wiadomo urosla ale buzia ta sama nie wiem czemu ale te wloski z przodu nie chca jej rosnac, juz myslalam czy aby nie podciac ich dla wzmocnienia z tylu ma fajne geste loczki a przod strasznie marny jak myslicie da to cos??Anulka bosz jakie słodzie szczeniaczki, pamiętam jak moja suka się oszczeniła też takie piękne były a teraz takie psiury hehe ;-)
A córunia prześliczna, dużo się nie zmieniła od bobasa z twojego suwaczka :-)
Anulka- ale super psiaki i Julka jaki zalotny uśmieszek ;-)
Dziewczyny nie wiem jak u Was ale mi zamiast pięknie lśniąc wlosy to strasznie wypadają garściami sobie wyjmuję czy to na zmianę pory roku tak jak na jesieni leca nie wiem juz a jak u Was?
Anulka- ale super psiaki i Julka jaki zalotny uśmieszek ;-)
Dziewczyny nie wiem jak u Was ale mi zamiast pięknie lśniąc wlosy to strasznie wypadają garściami sobie wyjmuję czy to na zmianę pory roku tak jak na jesieni leca nie wiem juz a jak u Was?
Moze przez to ze ja widze caly czas tez mi sie wydaje ze sie nie bardzo zmienila no wiadomo urosla ale buzia ta sama nie wiem czemu ale te wloski z przodu nie chca jej rosnac, juz myslalam czy aby nie podciac ich dla wzmocnienia z tylu ma fajne geste loczki a przod strasznie marny jak myslicie da to cos??