• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

reklama
Znalazlam na allegro wax do wlosow kolezanka mi polecila podobno rosna jak szalone moze zakupie, i to jest chyba wlasnie cos na bazie nafty tez mi wlosy leca;/
WAX HENNA TREATMENT 480g___NAJTANIEJ NA ALLEGRO (1596249019) - Aukcje internetowe Allegro

Po pierwsze szczeniaczki boskie! No i cora oczywiscie tez superowa :-) Ja uzywam tej odzywki, jest w roznych odmianach ja teraz mam do wlosow przetluszczajacych sie a wczesniej uzywalam do ciemnych. Sa rewelacyjne na prawde! Wiec polecam.

ej no, niech jeszcze sie wstrzyma ten koniec swiata bo kupilam czeresnie i mam na nie ochote a po pierogach nie mam juz na nie miejsca:zawstydzona/y:

:-D

Klementinka ja tez mam na dzis troche jedzonka jeszcze zaplanowane a chilowo sie nie miesci.Najwyrzej zjem juz na spokojnie jak sie koniec swiata skonczy.

reklama
Dziewczyny, wiem że już było to poruszane ale napiszcie proszę jakie witaminy bierzecie kojarzę że jedna z nas bierze Pregna Plus i własnie nad nimi się zastanawiam. Co jeszcze możecie polecić ? Bo bylam dziś u innego lekarza (do tej pory leczylam się w Novum a tam zajmują się tylko zajściem w ciaże i kazali mi już poszukać innego lekarza prowadzącego) no więc znalazłam takiego co przyjmuje w szpitalu w którym chcę rodzić i polecał aby brac jakies witaminy z DHA? No i zerknął na moją dzidzię iiiiiii wiecie co rośnie u mnie w brzuszku dziewczyyyyynkaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Jak wyszłam popłakałam się ze szczęścia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry