• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

reklama
hej :)

dawno mnie nie bylo , ale wakacjujemy sie z mama :)
opalilam sie ladnie , poplywalam sobie , ale troche dziwnie z brzuchem tak :)
bylam u ginka na wizycie wzielam mame widziala buziaka malego nawet fote ginek jej zrobil w 3D , slyszala serduszko tez :)
14 czerwca ide na USG genetyczne , a od 16 zaczynam szkole rodzenia :) ciesze sie bardzo , bo moj S zielony hehe to moze cos mu sie rozjasni w glowie ;))

witajcie kobietki
ja już byłam spuścić krew i oddać siuśki :tak:
miałam nie przyjemne zdarzenie na klatce schodowej. Sąsiedzi mają psa, młody chyba jest ale strasznie się na wszystkich rzuca i osoby które go wyprowadzają nie mają siły go utrzymać. pies zawsze jest bez kagańca i zaczął się na mnie rzucać, wcześniej nie zwracałam na to uwagi, ale teraz jak mam zostać matką nie wyobrażam sobie żeby się na mnie rzucił jak będę wychodziła z dzieckiem na spacer. powiedziałam tej dziewczynie która go wyprowadzała że jak jeszcze raz go zobaczę bez kagańca to wezwę policję!
czy wiecie jak wygląda prawo w takich sytuacjach, czy psy mają obowiązek mieć kagańce, czy też nie?

dobrze , ze uwage zwrocialas !! z tego co wiem smycz i kaganiec to trzeba miec , a tym bardziej jak pies agresywny , albo rzuca sie na ludzi :/ lepiej niech uwazaja ,bo to roznie moze byc , a zreszta wy nie musicie sie stresowac bez potrzeby przechodzac kolo nich ..

Rudson a mi się zgodzilo z tym kalendarzem chińskim :zawstydzona/y:
Wy tu o glukozie, a ja się boję już na samą myśl....:-)

mi sie tez zgodzilo :)
ja juz dostalam skierowanie na glukoze , ale poczekam z nia troche jeszcze , chociaz te 2 tyg. hehe , bo jak pomysle , ze mam to wypic to mi slabo sie robi , bo ja nawet slodyczy nie jem prawie

Marti mnie tez cala noc jakos brzuch dziwnie bolal :/ az magnez pilam i troszke przeszlo , ale mialam stresa
na szczescie maly sie rusza wiec chyba jest ok

pozdrawiam was wszystkie :))

justys mnie kluje tak bardziej podbrzusze własnie i też mam nadzieję ze to macica się rozciaga a nie szyjka się skraca boję się tego jak nie wiem :-(

mnie od wczoraj kuje i wkurza mnie to bo co jakiś czas muszę robić przystanki jak gdzieś idę. 15tego mam kontrole u ginka to się zapytam co to za cudo .

no co Ty :-) jak dziecko będzie z Tobą współpracować do końca to czeka Cię SN :-D

No mam nadzieje :)

niunia a czemu boisz się cc? Ja kiedyś też deklarowałam że wyłącznie naturalnie (i rodziłam naturalnie ale wcale "rechabilitacja" nie trwała u mnie przez to krócej-nie każda po sn tał szybko do siebie dochodzi jak mówią), a teraz choć nie planuję cc chyba że będzie wskazane, to jednak wcale bym się nie wzbraniała.

Witam ranne ptaszyny :)
Ja już po kawce i zastanawiam się co by tu zjeść??????
Może jajecznice???????? Nie mam pojęcia.
Od wczoraj mam takie dziwne ukłucia między szyjką macicy a pępkiem w tych okolicach, nie jest to przyjemne i zdarzyło mi się pierwszy raz:(( Przeczytałam jeszcze na moich wynikach badań : łożysko ułożone na przedniej ścianie. To dobrze czy to coś w rodzaju przodującego łożyska??
nie denerwuj sie, lozysko na przedniej sciance macicy to nie przodujace,
normalnie lozysko jest albo z przodu albo z tylu, ja mam teraz z przodu a z Jasiulem mialam z tylu
teraz rzeczywiscie slabiej odczuwam ruchy i to raczej po bokach niz po srodku

justys mnie kluje tak bardziej podbrzusze własnie i też mam nadzieję ze to macica się rozciaga a nie szyjka się skraca boję się tego jak nie wiem :-(
ja czasami tez panikuje jak cos gdzies zakluje ale przypominam sobie jak to z Jasiem bylo, wtedy ciagle cos mnie klulo, bolalo, ciagnelo itd. a nie mialam zadnego zagrozenia
oczywiscie na wizycie lepiej wspomniec o tym lekarzowi i poprosic o badanie waginalne zeby sprawdzil szyjke
w ciazy to tak juz jest ze sie steka i narzeka
sivi bo ja nie mam zadnych wskazan do cc wiec bede natiralnie rodzila:)
asionek31 a jak sie czujesz?? no to masz fajnie ze sie opalilas i po plywalas:)
no jak twoj synus bedzie rosl jak do tej pory to juz masz wskazanie, chyba od 4 kg robia
nie ma sie czego bac tylko trzeba na siebie uwazac

Asionek jak tak ciebie czytam to zielenieje z zazdrosci (ale tak pozytywnie), plywanie, opalanie, mama przy tobie, super:-)

dzisiaj sa pierwsze urodzinki mojego syncia, naprawde jak ma sie dzieci to czas nie leci szybko tylko zapiernicza
nawet nie wiem kiedy to zlecialo, jeszcze niedawno kruszyna a teraz kawal chlopa co zaraz chodzic sam bedzie
objadlam sie torta, ale wlasnorecznie robiony z owocami to jakos sie rozgrzeszylam:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry