• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

reklama
Klementinka wszystkiego najlepszego dla synka :-)
Cc od 4 kg to może u Was bo moja znajoma rodziła prawie 5kg dziecko.To był jej pierwszy poród była cała porozcinana i popękana. Jak bym dorwała takiego lekarza co się na cc nie zgodził i tak ją wymęczył to kazałabym mu arbuza w tyłek wetknąć. dziewczyna długo do siebie dochodziła.

Ja sobie leżę i kaszl i, mam nadzieję, że niedługo wrócę do zdrowia i życia. Nie wiem co na obiad zrobić. Najchętniej to jadłabym same truskawki no ale coś dla dziecia muszę wymyślić. Ostatnio zrobiłam jej mięsko z warzywkami i śmietaną no i sraczka z tego wyszła. Teraz znowu bez mleczny detoks a pomysły mi się dawno skończyły.

ale mnie dziecie kopie po tym torcie, slodki maluch, po cukrze zaraz wariuje

jagmar kolezanka w UK rodzila 4,5 kg, tak ja nacpali morfina ze nie wiedziala po co w szpitalu jest ale urodzila naturalnie, jednak co przezyla ona i dziecko to katastrofa

Ostatnia edycja:
ale mnie dziecie kopie po tym torcie, slodki maluch, po cukrze zaraz wariuje

moja mała też tak ma po słodkim- ogólnie to normalne, że dziecko kiedy czuje słodki smak to się pobudza ale moja wręcz szaleje po słodyczach;) chyba po mamusi b ja uwielbiam wszystko co słodkie. A teraz właśnie pałaszuję świeżutki krupniczek- same warzywka mniam mniam, jeśli któaś z mam też coś teraz je to życzę smacznego

Witam! Klementinka również życzę wszystkiego Najlepszego dla Jasia :-) Dzisiaj u nas upal się zapowiada, ale już na bank nie chce mi się wychodzić. miałam się z koleżanką zobaczyć, ale ona jakaś mało domyślna jest i wyciąga mnie na zatłoczony targ by ubrania kupić... w taką pogodę... :szok:
jak coś napiszę to się uśmiejecie, ale mój synek zaczyna tańce i harce w brzuszku jak sobie włączę odgłosy natury (mnie to relaksuje) śpiew ptaków, las, strumyczek...
MAMA P nie ma sprawy. Powodzenia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry