reklama

Październik 2011

To przenieście się gdzie indziej, jak tam aż tak źle...Tu na północy teraz strasznie tanie mieszkania są, wszyscy polacy na gwałt wykupują :-) a z pracą też nie jest źle.

reklama
Sylwia, to nie wiem o co chodzi - Child Tax Credit na pewno powinniscie dostawac.

Werka - pamietaj ze na macierzynskim i po nim (chyba ze wrocisz do pracy na pelny etat) bedziecie zarabiac mniej, wiec moze sie na cos zalapiecie :)

witajcie kobietki :)
ale się napisałyście, ale wreszcie skończyłam czytać:-)
wszystkim którzy mają rocznicę wszystkiego dobrego życzę!
jeśli chodzi o osoby które jeszcze nie planuję iść na l4 to podziwiam. ja w domu siedze od początku marca, co prawda nie było to planowane ale planowałam iść na l4 od początku czerwca, tylko trochę inaczej wyszło. Kurczę współczuję wam chodzić do pracy w te upały. Ktoś (nie pamiętam już kto) pisał że planuje iść na urlop i macierzyński przed porodem, nie szkoda macierzyńskiego i urlopu? ja wolę sobie zostawić to jak już będzie maleństwo żeby jemu poświęcić jak najwięcej czasu.

Ja dzisiaj byłam poszwendać się po Wrocławiu i nogi mi w d... wchodzą :-D ale za to kupiłam 2 body i spodenki dla mojej niuni (w KappAhl jest promocja na ciuszki dziecięce - kupujesz 2 płacisz za 1). Mam jeszcze trochę w domu do zrobienia ale tak mi się nie chce.........

Jezu zabijE MNIE poprostu zabije mnie za moj pusty leb!! Wyrzucilam do smieci kabel do drukarki, jezu zabije mnie! I najgorsze ze nie moge znalesc zasilacze nigdzie na allegro zeby nie zauwazyl.
Schowal do mojej szafy a ja myslalam ze to moja stara popsota ladowarka i do smieci dalam... Szykujcie wience na moj grob...

jestem zdalam relacje z wizyty na odpowiednim watku :)
w kazdym razie jest super i ciesze sie niesamowicie !!

u mnie to samo nogi i ręce czekoladowe a brzuch jak u córki młynarza :-D

no sexi wygladamy napewno nago hehe

Asiu na 100 % chodziło o jakiś składnik samoopalaczy...po 4 latach to ci dokładnie nie powiem bo nie przywiązywałam do tego uwagi :baffled:

....a ja od 2 godzin zasypiam za biurkiem...kurde czyżby cśnienie spadło :confused:

A moje dziecko znów niegrzeczne w przedszkolu....no jakis dramat ...łobuza mam małego :zawstydzona/y: cwany jest i agresywny...tłumaczy przedszkolankom że mamusia go prosi aby był grzeczny ale on nie potrafi :confused::confused::sorry2:...ręce opadają... dobrał się z takim Adasiem takim samym łobuzem jak mój...parka nie ma co...:sorry2:

maly lobuziak :) szef gangu przedszolakow hehe , slodziak musi byc :) i to tlumaczenie super :)

Hej dziewczyny,
kurcze napisalam juz tyle i nie wiem jak sie to stalo ze wszystko sie usunelo...

Bylam u poloznej i tak jak sie spodziewalam. Nie dostalam skierowania, Nabazgrala cos w ksiazce ciazowej, zeby na wizycie lekarskiej ze mna to omowic, No ale bogu dzieki we czwartek juz mam wizyte. A tak to wszystko wporzadku, posmiala sie po zartowala... I tyle.
Dala mi nawet kwitek juz MAT B1 - takze postaram sie o jak o najwczesniejszy macierzynski:) Juz mam dosc pracy!!!

Leze sobie na podworku, piekna pogoda jak nie angielska. Tylko piwa z bombelkami brak. Oh takiego miodowego!

kurka co za masakra :( dobrze , ze niedlugo wizyta !!

Witajcie, troche was sobie podczytuje i postanowiłam do was dołączyć :) ja niestety co usg to mam inny termin porodu ale teoretycznie między 22.10 a 29.10 :) pozdrawiam :-)

witaj u nas :)

Apropo dat,mój Leszek pamięta o urodzinach,natomiast o naszej rcznicy ślubu-wstyd sie przyznać,ale przeważnie razem nie pamiętamy,przypomina nam się zazwyczaj kilka dni po.
Za to mój ojciec nie pamięta nic oprócz swoich dat.Nie pamieta o moich i mojego brata urodzinach,o wnukach o niczym.Pamiętam kiedy byłam juz w szkole średniej,a mój ojciec na pytanie swojego kolegi do której klasy chodzi twoja córaka odpowiada do 7-dmej.WSTYD!!
A ja chyba pomidorówkę upichcę i chodzą za mna racuchy z jabłkiem.

u nas nie da sie zapomniec , bo mamy rocznice 31 grudnia na sylwka :) takze chociaz to odpada hehe
a faceci tak maja , moj tez nic nie wiedzial :/ nawet lata nasze mu sie mylily ...

asionek też miałam kiedyś taki skurcz. Mój M masował mi nogę przez półgodziny, a wyłam jak bóbr. chyba sąsiadów obudziłam. Ale nie wiem skąd to cholerstwo sie bierze;/

ja dzisiaj idąc w centrum Poznania, mijałam 2 młodych (ok 25-30 lat) cwaniaczków płci męskiej. Jeden spojrZał sie na mnie, na mój brzuch, na buzie i zaczął sie śmiać. A za chwile usłyszałam: A MÓWIŁEM ŻE Z CHU***EM NIE MA ŻARTÓW... i pokiwał palcem. Nieukrywam że wryło mnie...

oj tak bol to jest okropny :/

ja pierdziu jaki tekst :/ ludzie sa powaleni

aha i jeszcze raz wielkie dzieki wam wszystkim za &&&&&&&&&&&&&&&& , przydaly sie !!!! :)

WerkaMirek sorki ale mnie rozsmieszylas :-D na pewno bedzie dobrze, pozlosci sie i mu przejdzie ;)

kasiadz - nie wszedzie tak latwo na l4 pojsc jak w Polsce ;) musialabym miec naprawde dobry powod.

Werka zaloz te twoja seksowna bielizne i jak ci bedzie majtki sciagal to mu o tym powiedz .Zobaczysz ,ze powie nieszkodzi:tak:
Cytryna a na urlop to gdzie sie wybierasz,ze tak dni odliczasz?:cool2:

karolina - do Polski tylko... ale nie bylam od wrzesnia wiec naprawde nie moge sie doczekac :-) zauwazylas moja prosbe wczesniejsza o jakies fajne przepisy, najlepiej na makarony? Bo za kazdym razem jak opisujesz co jesz to mi slinka cieknie...

reklama
Cytryna ja przejze moje przepisy takie bardziej wyrafinowane i ci podesle .U mnie problem wszyscy maja z cukinia baklazanami itd.A we wloskiej kuchni to podstawa.
Obiecuje ze nie zapomne.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry