reklama

Październik 2011

reklama
Witam,
Ho ho ho zrobiłam sobie wolny weekend i nie nadrobię.
Wzięlam sie dzisiaj z moimi dziewczynkami za porządki dobrze,ze ma mi kto pomóc.Zaraz za obiadek się zabiorę.I tak kolejny tydzień sie rozpoczął.
Oj mnie też coś dzisiaj brzuch pobolewa i kręgsłup,a wogóle to spiący dzień strasznie chmury burzowe nad nami tylko czekać az lunie.
Idę poczytać weekendowe zaległości.

Oh dziewczeta ja juz po zakupach. Na wlasciwym watku napisze co i jak i pokaze jak sie ogarne z zakupami...

Marti tak juz sie podleczylam. Bralam antybiotyki 6dni ( glubulki dopoch.) I jest zdecydowanie lepiej nie mam uplawow ani nic nie piecze ani nie swedzi. Ale na wszelki zlych przygod - Moj M przywiezie mi z Pl wiecej + masc... i tantum rosa!
Ale przyznam ze to nie bylo przyjemne...

sivi - ja tez mam dosc upalow, cala sie kleje. Zaraz ide 3raz pod prysznic:szok:
Ja wam dziewczyny wspolczuje tych upalow polskich, u nas drugi dzien i juz mam po dziurki w nosie. Kiedys kochalam skonce a teraz wrecz mi to nie sluzy...

reklama
na zakażenia grzybiczne i bakteryjne dobra jest nystatyna w tabletkach dopochwowych....ona jest bezpieczna...działa miejscowo...także nie przenika do łożyska...a poza tym jest skuteczna.....clotrimazol wchłania się w głąb skóry więc mniej bezpieczny i mniej skuteczny.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry