sivi
Fanka BB :)
dzien dobry
bo ze wzgledu na 2 powazne operacje oczu nie moge przec(podobno, bo bede drazyc sprawe) , wiec lekarz stwierdzil,ze zawsze moge zaczac porod samodzielnie , a jak dojdzie do partych to uzyje proznociagu,ale tak jak Rudson pisze - kobiety sa czesto porozrywane po tym (zalezy w ktorym miejscu dziecko, jak duze itp),ale generalnie nie spotkalam sie z przychylna opinia,zaledwie to ,ze proznociag pomogl uratowac zycie ,ale jest mnooooostwo minusow, na jednym wwatku (gdzies tam w necie) kobitki pisaly,ze dziecko bylo pozniej na rehabilitacji :/ mysle,ze w razie czego zdecyduje sie na cc..
zapowiada sie upalny dzien, milego dla was dziewczyny!!! :-)
To ja bym na twoim miejscu domagała się od razu cesarki. No chyba że aż tak bardzo chcesz rodzić naturalnie.
Mnie też lekarz nacisnął brzuch łokciem z całej siły, myślałam że się uduszę, dosłownie wycisnął ze mnie Ole!! Potem dopiero gdzieś przeczytałam że takie praktyki mogą źle się skończyć.
Ja dziś wreszcie wyspana i zrelaksowana...:-) Padłam jak mucha o 9, pod prysznicem już drzemałam. Córa też błagała o spanie od 6 ale ją przetrzymaliśmy do 9 żeby nam świtkiem znowu nie latała. Jaszcze śpi.
A pogoda obłędna, słoneczko, ani jednej chmurki na niebie, chłodne powietrze i niebo błękitne że aż oczy bolą. Tak to rozumiem :-)

mycie z zewnątrz z głowy.
po czym poszłam na góre jakoś sie ułozyłam i zasnełam masakraaaaaaa was tez czasami tak ciagną kończyny?