Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie tez mlody na pocztaku bedzie mial stacje u nas w sypialni, ktora bedzie pistacjowo rozowa hahahahahahha
jak moj R zobaczyl kolor farby na druga sciane to sie zalamal, no ale musialam dobrac do konturow kwiatuszkow na pistacjowej tapecie)
o taki dokladnie, flamingo fun 1)
Dulux Trade colour information for Flamingo Fun 1
poki co, sypialnia tam gdzie bedzie kiedys mial mlody jest fioletowo zolta, ale jak sie tam bedzie przeprowadzal to mu zmienimy (poki co to jedyna sypialnia w moim domu, ktora sypialnie przypomina)
narazie ten pokoj bedzie mojej mamy, bo do nas przyjedzie na jakis czas , zeby mnie troszke wspomoc silowo![]()
Zrobie zrobie zdjęcia, ale jak opuchaciejąbo na razie jak małe mokre szczurki wyglądają
Witam sie i ja
Ojej nie za mila sytuacja.
Bozenka powinnas sie zglosic o pomoc...Powiem Ci na przykladzie mojego brata ciotecznego swirnietej dziewczyny. Byla w ciazy i pod wplywem hormonow odwalala takie numery ze patrzac na nia nigdy nie chcialam byc w ciazy...
Robila zamieszanie, lazila po domach samotnych matek, itd. Choc wcale jej nie bylo to potrzebne, ona chciala go tak ukarac bo poszedl z kolegami swietowac wieczor kawalerski. No i wypil wiadomo! I ona juz policje nasylala na niego ze ja bije, wyzywa...
Dostala socjalne mieszkanie, lewe zasilki nigdy nie pracowala, ale przyjechala tutaj w wieku 15lat szkola. Potem obywatelstwo...
Oczywiscie pogodzila sie ze nim sama go przepraszala, i bynajmniej jak urodzila rok temu, to miedzy czasie po porodzie odwala takie numery...
Przychodzila w nocy z dzieckiem na rekach do mnie, ja o 4 wstawalam do pracy bo 50mil dojezdzalam. Grudzien snieg, ona 23 stuka mi do drzwi, ze brat wypilz kolegami i nie chce go widziec...
Wrocili do siebie pozniej, dzwoni do niego, brat u mnie i kaze mu zadzwonic z mojegonumeru by jej udowodnic ze jest ze mna.
Nie pozwalala mu sie ze mna spotkac z RODZINA?! Zawsze i wrzedzie szla za nim...
A teraz wzieli slub dwa tyg temu. Milosc jest szalona. Ja bym z nia nawet tygodnia nie wytrzymala...
Zyje na zasilkach, soscjalnym mieszkaniu. Radzila mi zebym sie zarejestrowala jako samotna matka, bybrac zasilki. Ze ojciec nieznany,. Jak moj mirek to uslyszal to odrazu wybil mi z glowy...
Wziela slub, ale tylko dowod wyrobila nowy. A paszport zostawia ze starym nazwiskiem by dalej uzyskiwac pieniadze z panstwa!
To jest pazernosc!
asionek ja chetnie pokaze pokoik swojego malenstwa. Ale nie wiem kiedy moj luby zabierze sie do malowania jego. Chyba sama wezme farby....No ale na poczatku bedzie z nami w pokoju, a na drzemki w swoim pokoiku...
ja właśnie po obiadku, dzisiaj były odgrzewane faszerowane papryki z wczoraj, z tym że wczoraj z sosem serowym a dzisiaj wersja light z sosem pomidorowym
ale kurcze na ten upał ciepły obiad to był kiepski pomysł, dosłownie całą oblał mnie pot
a teraz odpoczynek po obiedzie i już się zastanawiam o jakim smaku kawę mrożoną zrobić (bo dzisiaj przyszła paczka od mamusi z 4 rodzajami kawy mrożonej - bo u nas takiej nie ma)
Dodalyscie mi sil...

Dziekuje wam bardzo goraco za cale wsparcieDodalyscie mi sil...
Bylam sie dowiedziec na jaka pomoc moge liczyc kiedy zostane samotna mama i pomoc jest ogromna...moge sie starac o mieszkanie i pieniezne wspomozenie
Dzwonilam do rodzicow i mamy sie spotkac w sobote...mam nadzieje ze okaza mi wsparcie tak jak wczesniejszym razem
Mialam takze wizyte u poloznej...krew i mocz mam w porzadku...sprawdzila bicie serduszka i wszuystko wydaje sie byc w porzadku z moja coreczka:-)
Taka mialam ochote na lasagne ze pokonalam lenia i teraz tylko czekam az ladnie sie upiecze :-) Jak ktos lubi takie obiadki to niech wpada, dla wszystkich wystarczy
...a i mam pyszne lody to tez sie podziele :-)
dzwoniłam w tej sprawie do nfz i pani z którą rozmawiałam wyśmiała mojego lekarza, który robił mi problemy ze skierowaniami na badania. Powiedziała, że nie istnieje w PL prawo do skierowań zależne od ilości poronień, to tylko od gina zależy czy ci da czy nie. Ja chodziłam prywatnie więc logicznym było, że gin mi napisał badania, a ja za nie musiałam zapłacić, ale jeśli chodzisz do państwowego, to go zmień. Najlepsze, że pracuję w służbie zdrowia i jak w szpitalu na początku ciąży z bólami brzucha poszłam do zakładowej ginki i powiedziałam, ze jestem po 2 poronieniach i robiłam badania za moje pieniądze, to jeszcze mnie opieprzyła, czemu do niej nie przyszłam, bo na wszystko by mnie skierowała
no ale mądry polak po szkodzie, ucz się na moich błędach i szukaj gina, który jest warty zaufania