reklama

Październik 2011

ilona dziękuję,widzisz do tej pory byłam pewna ze jednak badania to dopiero po 3 poronieniach lekarze dają chętnie , wczesniej nie bardzo ,a poza tym Ona mi dziś powiedziała ze nawet jak mi da skierowania to bede za nie płacić wiec juz teraz zwątpiłam !!!!!!!!!!!!!

jak sobie przypomnę glukozę to aż sie trzęsie,łeeeeeeeeee, ale jak nie macie mdłości i wyiotów to dacie rade,bo ja ze względu ze wymiotowałam do 7 miesiąca, i po glukozie leciałam do domu szybko i prosto do kibelka( tzn po tych 2 godzinach dałam rade i wytrzymałam ale jak wracałam to juz biegiem ,dobrze ze przychodnie mialam pod blokiem bo pewnie bym w krzakach gdzies bleeeeee. )

Ostatnia edycja:
reklama
mąż oczywiscie zaciera ręce juz ale jak pisałam rozum kaze poczekac przynajmniej jeszcze 1 cykl, wiec w tym czasie wykonam badania zeby miec pewnosc ze jest na prawde ok , a poza tym na pewno tak od razu nie zajdę wiec zejdzie z tym, !!!!!!

Jak zapytałam sie kiedy mogę się starać o dziecko odpowiedziała ze juz mogę , ale dla świętego spokoju zebym odczekała moze jeszcze 1 cykl i wtedy próbować,ale do tego czasu łykać folik, jesc dużo owoców i broń Boże nie stosować żadnej diety cud no i jak chce to mogę zrobić tą tarczycę, no ale zrobię jeszcze cytomegalie i chlamydie i ogólnie krew i mocz chodź morfologie miałam po pierwszym poronieniu wiec nie wiem czy jest sens !!!! No nic teraz zrobie cytomegalie a w sierpniu chlamydie bo to koszt w sumie ok 150zł u mnie, wiec sobie to rozłożę na raty !!!

mąż oczywiscie zaciera ręce juz ale jak pisałam rozum kaze poczekac przynajmniej jeszcze 1 cykl, wiec w tym czasie wykonam badania zeby miec pewnosc ze jest na prawde ok , a poza tym na pewno tak od razu nie zajdę wiec zejdzie z tym, !!!!!!

fajnie że tak mąż się cieszy :) mój teżmi powiedział że tylko synuś wyskoczy to zabieramy się za księżniczkę :szok::-D

Lena najlepszego od e-cioć, ale panna już duża :)

dziewczyny leżę i się pocę, no kur... muszę sobie sprawić wiatrak bo nie zdzierżę..

Ugasiłam mu juz ten zapał,musi wytrzymać jeszcze troszkę ;):-) poza tym ja sie tu cieszę a nie wiadomo jak wyjdą mi te badania!!!! Pożyjemy zobaczymy :)
Kurcze mnie nie jest tak gorąco, jakoś nie odczuwam tych upałów, choć wczoraj taki fajny wiaterek był do południa potem juz smażalnia !!!!!!!!!!!
Elifit no proszę Twój nie chce próżnować jak widzę :)spodobało mu sie robienie dzieci gorzej z Tobą :P

elifit, a ja właśnie się super czuję - rolety zasunięte i amen, chłodno dosyć w pokoju a tu akurat słońce daje... a no i wiatrak niezbędny na takie upały :tak:
Lenka własnie - najlepszego dla córci ;)
oj pysia ja rolety założę jak becikowe dostanę, czyli w październiku dopiero :-(, zakrywam zasłonami ale i tak daje.. wiatrak jutro od teściów biorę a tymczasem idę się chlusnąć wodą bo się kleję ;/
Elifit no proszę Twój nie chce próżnować jak widzę :)spodobało mu sie robienie dzieci gorzej z Tobą :P
hehe, powiedziałam mu żebyśmy chociaż odchowali synka na dwulatka a on "a czemu tak długo?" I żartuje że nie potrzebuje mojej zgody, to mu wtedy mówię że będę karmić co 3 godz i do pół roku nie da rady choćby nie wiem jak sie starał :-D

reklama
Elifit ale karmienie piersią to nie jest 100% antykoncepcja :szok: , moja znajoma jest tego przykładem, karmiłam i zaszła w ciązę po 5 miesiącach od porodu :P wiec lepiej uwazaj :) zresztą są przeciez anty dla kobiet karmiących :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry