reklama

Październik 2011

reklama
Lena wszystkiego naj dla Was :)
Mamuśka a ja już miałam się pytać co się z Tobą stało czy znowu uciekłaś czy jak?

oj pysia ja rolety założę jak becikowe dostanę, czyli w październiku dopiero :-(, zakrywam zasłonami ale i tak daje.. wiatrak jutro od teściów biorę a tymczasem idę się chlusnąć wodą bo się kleję ;/

hehe, powiedziałam mu żebyśmy chociaż odchowali synka na dwulatka a on "a czemu tak długo?" I żartuje że nie potrzebuje mojej zgody, to mu wtedy mówię że będę karmić co 3 godz i do pół roku nie da rady choćby nie wiem jak sie starał :-D
Jak się przekona ile roboty jest przy dziecku to zrozumie czemu tak długo ;). Mój ostatnio jak się bawił z Zosią to taka refleksja go naszła "o ja pier.dzielę a za 3 miesiące drugie dziecko. Masakra" Mała w tym czasie biegała w kółko i rozrzucała zabawki na wszystkie strony.

Elifit ale karmienie piersią to nie jest 100% antykoncepcja :szok: , moja znajoma jest tego przykładem, karmiłam i zaszła w ciązę po 5 miesiącach od porodu :P wiec lepiej uwazaj :) zresztą są przeciez anty dla kobiet karmiących :tak:
ależ wiem, musiałabym karmić co 3 godz nieprzerwanie a i tak nie zawierzyłabym ale on nie wie o tym a anty by mi spalił jakby sie uparł :-D haha już to sobie wyobrażam ja chodzi i prosi :-D
to tak jak bym mojego słyszała:)
my zdecydowaliśmy że zbyt długo na kolejną dzidzie czekać nie będziemy, chcielibyśmy max 2 lata różnicy między dzieciaczkami:tak:
my też starania wcześniej a poród żeby był po dwóch latach od poprzedniego, ale wiecie jak to bywa, będzie kiedy będzie:tak:
ilona ja tez, ja też, ja też :-D
Ta fajnie, że bym na takiej "metodzie" się opierała, a później martwiła czy dostanę łaskawie @ czy nie, zresztą jak to metoda z kursu to mówi samo za siebie :-D
moja siostra karmiła długo bo 3 lata i brała te anty dla ciężarnych, potem przestała karmić i na anty zaszła!!! nawet nie wiedziała, dowiedziała się w 4 miesiącu, beta jej spadła i bladą kreskę na teście zauważyła.

hehehe... Ja podwiaze jadra mojemu i sobie moze pryskac na syfit:-D:-D
Chociaz moj chce miec dwojke "ze mna"...

Wiecie co dziewczyny. Albo moj M umie czytac mysli albo jest jasnowidzem. Od paru dni ciagle pyta jak sie czuje. Czy sobie polezalam, odpoczelam ...
I jak tam "malenstwo"..:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Az teraz bede stekac bo zaczynaja mnie meczyc mnie pytania. Jak by cos mialo sie zmienic przed pare godzin...

hej brzuch mnie strasznie łupie jak przy okresie i do tego coraz bardziej. Pierwszy raz tak mam. Kiedy mam się zacząć denerwować? Idę po no-spe a jak mi nie przejdzie to co?

hehehe... Ja podwiaze jadra mojemu i sobie moze pryskac na syfit:-D:-D
Chociaz moj chce miec dwojke "ze mna"...
:-D:-D:-D leżę

jagmar weź nospę, jak tak strasznie będzie i nie będzie przestawał to zadzwoń może do gina :tak: ja też mam takie bóle ale łagodne mizianie, nie takie co przy @

pysia no mówię ci! sama sie zdziwiła.. ale wiesz może se przebimbała a nam nie powiedziała.. nie wiem na 100%

dziewczyny ile powinien mieć rękawek w bluzie dla noworodka? no bo cholira raz jest 16, raz 17 raz 19.. boję się że kupię i będzie za krótki ;( takie te ubrania niewymiarowe

no i wyczytałam że słodkie mamy urodzą dużego dzidziusia, więc z 56 może lepiej zrezygnujcie???

Ostatnia edycja:
A mnie miednica boli...I kosc ogonowa. Czuje ze jest nogami do gory bo caly czas gmera mnie stopami, raczkami po zebrach, i to tak laskocze!
I najgorzej jest w nocy, tak ciagnie mnie brzuch... Az sie boje bo czuje ucisk na dole w macicy...
Ehhh ja czuje straszne obciazenie....

Ze sie zastanawiam jak ludzie z otyloscia moga tak zyc na codzien, kiedy maja problem ze wstaniem np z wanny...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry