reklama

Październik 2011

hehehe... Ja podwiaze jadra mojemu i sobie moze pryskac na syfit:-D:-D
Chociaz moj chce miec dwojke "ze mna"...

Wiecie co dziewczyny. Albo moj M umie czytac mysli albo jest jasnowidzem. Od paru dni ciagle pyta jak sie czuje. Czy sobie polezalam, odpoczelam ...
I jak tam "malenstwo"..:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Az teraz bede stekac bo zaczynaja mnie meczyc mnie pytania. Jak by cos mialo sie zmienic przed pare godzin...
umie czytać ale forum BB ;)

Połknęłam no-spe i zobaczę jak będzie. Ból nie jest super mocny ale jest :(

reklama
jagmar- tez tak mam czasami ze boli nawet bardziej niz zwykle nospe brałam czasami sie mocniej wszystko rościąga nospa pomoże poleż sobie :tak:

a nam udalo się sprzedać autkoooo jupiiiiiiiiiiii :-D

No tylko pomyslec! Moj nie umie wytrzymac 6dni bez "tarmoszenia" a co to dopiero 6tyg po porodzie?! Juz widze jak bedzie obolaly po porodzie chodzic!!Napuchniety i wogole!!!

Wiem wiem, dziewuszki ze mozna wczesniej. Ale ja sie z nim draznie!

No tylko pomyslec! Moj nie umie wytrzymac 6dni bez "tarmoszenia" a co to dopiero 6tyg po porodzie?! Juz widze jak bedzie obolaly po porodzie chodzic!!Napuchniety i wogole!!!

łoj już widzę jak mój będzie chodził i się łasił żebym go miziała no bo on taki niedopieszczony :-D
pysia też mi się tak wydaje :tak: ale fajnie ma z dzieciaczkami, zazdrościłam jej :zawstydzona/y:
Marti gratulacje !!!

wiecie może jaka ta długość rękawka dla noworodka czy nie? tak około? chłopcy z reguły są więksi, my z maŁżem mamy powyżej 170cm

Ostatnia edycja:
Teraz mam inny dylemat.
Leci do polski od 26sierpnia do 5wrzesnia.... By zalapac sie na dwa weekendy i spotkac sie z corka...
Ja sie troche boje ze na tak dlugo bo to bedzie juz 36TC!!! i w kazdej chwili moge rodzic...
Moze dramatyzuje ale pierwsze dziecko...
Jak by polecial na weekend to jakos zacisne uda i przetrzymam do poniedzialku!!!

Ja juz sie uczulilam na jego TRYSKANIE!!! Mial tylko raz sprobowac i za pierwszym razem udalo sie!

no i z tego co czytałam to 6 tyg. przed porodem trzeba się obyć bez tarmoszenia bo może to przyspieszyć poród :tak:

a u nas post już 2 tydzień bo mój dostał zator żylny na swoim przyrodzeniu i cały czas go boli i faszeruje się zastrzykami i antybiotykami:wściekła/y:

co do tego postu przed to można się wstrzymać 6 tyg przed ale jak termin blisko to lepiej się poprzytulać, przecież większość porodów jest PO terminie :tak:

jagmar tak tak, jeszcze 3 miesiące :tak: a mnie gin dziś mówi "aha termin 1 październik, to 2 miesiące do porodu bo lipca nie wliczamy" Jak to nie??!!przecież nie ma jeszcze połowy lipca :szok::szok::confused: Jeszcze sie okaże że mi przepowiedział przedwczesny!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry