ilonka26
czekając na cud
ilona ja robiłam, ale tylko dlatego, że u mnie za całość wyszło mnie 150zl, są takie testy jak urogin które z wymazu szyjki badają te wszystkie 3 bakterie, tyle że kosztują około 300zł ;/ zamawiasz urogin na stronie internetowej, jak to dostaniesz gin pobiera ci wymaz i wysyłasz go do wawy chyba, do tygodnia czy dwóch tygodni masz wynik, na stronce uroginu są też gabinety, które to oferują, m.in. mój gin ma te testy, ale zrobiłam je zanim do niego poszłam.
Wiesz wszystko zależy od kasy jaką się dysponuje, ja byłam mocno zdeterminowana, bo nie mam dzieci i bałam się, ze nie mam na nie szans, stąd tyle wydanej kasy, wypłakanych łez i miesięcy badań
reniag no to dobre wieści nam przynosisz, super. Niech dzieciaczki sobie ładnie siedzą w brzuszku
dobra zmykam, bo tez jakoś padam na ryjek
Wiesz wszystko zależy od kasy jaką się dysponuje, ja byłam mocno zdeterminowana, bo nie mam dzieci i bałam się, ze nie mam na nie szans, stąd tyle wydanej kasy, wypłakanych łez i miesięcy badań
reniag no to dobre wieści nam przynosisz, super. Niech dzieciaczki sobie ładnie siedzą w brzuszku
dobra zmykam, bo tez jakoś padam na ryjek

).