Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No wlasnie kolezanka znajomej pracuje w aptece a moja kuzynka w ross... i narzekaja one i mamy na Nivea strasznie, nad Hippem nie myslalam, ale pomysle w takim razie :-)
ja nie stosuje...trochę ćwiczeń po ciąży i zejdzie....jedynie się smaruję oliwką na mokro od samego początku...i odpukać nie mam ani jednej kreseczki...a celulit mam na pośladkach i udach....a ostatnio zauważyłam że nawet na ramionach się pokazał heheh
pysiia już bym chciała wrzesień i maluchy przy sobie....ja jestem bardziej zorganizowana i szczęśliwa jak mam dużo roboty...a teraz nie mogę nic robić tylko leeeeżeć i tylko myślę czy sobie poradzę,...jaki będzie poród....jak poradzimy sobie w domku z 2....itp....blleee
Witam sie. My nie dawno powstawalismy. Moj M usmarzyl cala gore nalesnikow i wlasnie wcinam z drzemikiem jagodowym i bita smietana. Mniamiiii juz nawet nie wiem ktory nalesnik wlasnie zakonczyl moze 8smy?
Cytryna- Wlasnie oprocz jonsona, simple ( chyba jakos tak),widzialam jeszcze pare kosmetykow z E45. Nie ma nic wiecej...
Ja i tak mam zamowiona paczke z polski to znajomy wysle mi ktore kosmetykow z NIVEA BABY)
No a jakone uczula to pewnie zacznie uzywac jonsona!
ja jestem na 3 październik byłam 1 na tym wątku hihih ale bliźniaki rodzą się tak 3 tygodnie wcześniej ...mój gin mówił że najczęściej w 36 tygodniu...więc początek września jak nie koniec sierpnia także jeszcze 7 tygodni i dzieciaki będą
moje sprzątanie zakończyło sie tylko na posprzątanej kuchni bo zasłabłam. zrobiło mi się ciemno przed oczami, oblał mnie pot, jestem cała strasznie zimna a jest mi gorąco i nogi jak z waty, położyłam się i dochodzę do siebie